Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
00:23:13
| Nuoroda
Na galit persikelt cia ir pratesti as noreciau ka nors dar apie istes egza perskaityti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
00:31:20
| Nuoroda
:DDDDD As tai parasiau amatų dirbtuves |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
00:33:25
| Nuoroda
O tu dievo mano, jūs dar apie istoriją dikutuojat? Aš po egzo net nebelindau į forumą, nes ir taip nuotaika bloga buvo, tai kam dar gadintis, ieškant reliatyvios Tiesos. Cehas ar dirbtuvės? Man mokytoja sakė, kad tai yra same shit, tikiuos išsprendžiau hamletišką būties klausimą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
00:52:53
| Nuoroda
Ir apskritai, žmonės, ar turėčiau sakyt - robotai, atsipalaiduokit jūs nors kartą, o nesinervuokit ir ne terorizuokit savųjų neuronų, egzaminai jau parašyti, nieko nebepakeisit, čia tos diskusijos "kieno tiesa/kaip turėtų teisingai atsakymo variantas skambėti" yra grynas reductio ad absurdum, tuoj ir tie rezai ateis, galėsit visi džiaugtis savo optimaliai išnaudotu dešiniuoju/kairiuoju smegenu pusrutuliu arba vice versa. Gi pagaliau - v a s a r a: eikit patūsinkit, į diskoteką nulėkit, pasišokit kaip senovėj jaunimo būtą, mergas/berniokus kibinkit, ežere, upėj ar jūroj išsimaudykit, šašlykų išsikepkit ( su kečupu būtinai, nes tipo kai be kečupo, tai ten jau oi oi oi ), geriausiai tai knygą atsiverskit, o ne Sizifiškai ridenkit akmenį į statų kalną |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
01:15:42
| Nuoroda
Taigi cia ant abjerio ta tema sukure, nes tame forume kur kalbama apie istorija pagrindine diskusija su tais cechais :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
01:16:01
| Nuoroda
bajerio* |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
01:32:17
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Ir apskritai, žmonės, ar turėčiau sakyt - robotai, atsipalaiduokit jūs nors kartą, o nesinervuokit ir ne terorizuokit savųjų neuronų, egzaminai jau parašyti, nieko nebepakeisit, čia tos diskusijos "kieno tiesa/kaip turėtų teisingai atsakymo variantas skambėti" yra grynas reductio ad absurdum, tuoj ir tie rezai ateis, galėsit visi džiaugtis savo optimaliai išnaudotu dešiniuoju/kairiuoju smegenu pusrutuliu arba vice versa. Gi pagaliau - v a s a r a: eikit patūsinkit, į diskoteką nulėkit, pasišokit kaip senovėj jaunimo būtą, mergas/berniokus kibinkit, ežere, upėj ar jūroj išsimaudykit, šašlykų išsikepkit ( su kečupu būtinai, nes tipo kai be kečupo, tai ten jau oi oi oi ), geriausiai tai knygą atsiverskit, o ne Sizifiškai ridenkit akmenį į statų kalną Totally agree!! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
01:39:01
| Nuoroda
Boom,ko nemiegi? : D~ |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
01:45:31
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
Boom,ko nemiegi? : D~ Laukiu lietuvių rezultatų,čia kažką sakė, kad trečiadienį paskelbs,tai va kimarinu Ko Tamsta nemiegi IRGI? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
01:50:08
| Nuoroda
Ai,greit tad. : DD Geriu expreso kavą bokalais ir vinioju dantų siūlą apie pirštą. : D~ |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
02:00:01
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
Ai,greit tad. : DD Geriu expreso kavą bokalais ir vinioju dantų siūlą apie pirštą. : D~ Nu ir mldc, visi gyvenime atliekame kažką... prasmingo Pas mane į trasą eina tik vandenėlis :> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
02:42:03
| Nuoroda
Jei dar jum neramu del tos istorijos tai turiu šaltinių knygutę,kur yra šaltinis e.Yra vienas analogiškas klausimas:) o dėl cecho ar dirbtuvių,tai tiktų tiek dirbtuvės,tiek cechas |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
11:10:27
| Nuoroda
Boombling rašė:
Beprotybė rašė:
Boom,ko nemiegi? : D~ Laukiu lietuvių rezultatų,čia kažką sakė, kad trečiadienį paskelbs,tai va kimarinu Ko Tamsta nemiegi IRGI? Gal žinai, iki kada turi būt paskelbti VISI rezultatai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
11:47:38
| Nuoroda
Natūrinis ūkis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
14:07:15
| Nuoroda
Čia faktas, kad jeigu cechas bus neteisingas tai netiks ir dirbtuvės. philosophus nors gal ir per aštriai bet teisingai viską išdėstė, skaudu tai pripažinti kaip pačiam cechą, manufaktūrą ir fabriką parašius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
14:31:55
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Boombling rašė:
Beprotybė rašė:
Boom,ko nemiegi? : D~ Laukiu lietuvių rezultatų,čia kažką sakė, kad trečiadienį paskelbs,tai va kimarinu Ko Tamsta nemiegi IRGI? Gal žinai, iki kada turi būt paskelbti VISI rezultatai? Iki liepos 12d. tikrai visi visi bus paskelbti :]] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:10:45
| Nuoroda
U mad? rašė:
Čia faktas, kad jeigu cechas bus neteisingas tai netiks ir dirbtuvės. philosophus nors gal ir per aštriai bet teisingai viską išdėstė, skaudu tai pripažinti kaip pačiam cechą, manufaktūrą ir fabriką parašius. Na jei taip bus,tai aš prisidedu prie tavęs, nes parašiau tą patį;DD Galėsim kartu save graušt;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:59:59
| Nuoroda
Na bent Sandrittta mane suprato
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
17:02:14
| Nuoroda
Vilius02 rašė:
Aš forumo ( isorijos) neskaičiau tai a priori rėžiau savo humble opiniją : D soriux |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
18:47:00
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Vilius02 rašė:
Aš forumo ( isorijos) neskaičiau tai a priori rėžiau savo humble opiniją : D soriux Nieko nieko, visiems kartais reiks issiliet |
|
|