Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:44:42
| Nuoroda
Alyva rašė:
egluteGreen rašė:
Vaideisen rašė:
viena alytiske neislaike, o po apeliacijos 94 gavo Girdejau toki atveji kai sumaise kodus: moksliuku su dvejetukininku, pastarasis gavo 100, o moksliukas neislaike. Kai ji padave apeliacija gavo savo visus balus. ANTIS, nors girdėti galima visko. N etik kodus sumaišo, bet ir vertintjams reikia įtikti: vienam tas patinka, kitam tas neparinka... Oi, buvo ir bus tokių atvejų, kad blogiausieji mokiniai išlaiko 100 proc. Žinoma tai tik vienetai tokių. Mano atvejas tikrai ne antis, nes gyvenu mazas miestely, kur visi visus pazista, plius pasakojo lietuviu mokytoja, o ir to moksliuko mama lietuviu mokytoja |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:58:04
| Nuoroda
Ziauru yra su ta skaiciavimo sistema.. Mano klasiokas vienas neislaike lt is visos sules, o jo mama lietuviu kalbos mokytoja.. tai ziauru jam dabar... As pati tai manau kad ryroj kai pamatysiu matiekos rezus rasysiu apeliacija, nes man reikia 50% o kai supratau kaip cia skaiciuoja tuos procentus, tai jau manau pasvajot apie 50%... Nes min 38 taskai, + galiu dar kelis gaut.. atrodo is 64 daugiau nei puse, bet ziurint lietuvos mastu busiu mazai aplenkus ir gausiu kokius 30%... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:35:00
| Nuoroda
Ar apsimoka duoti matematikos apeliaciją dėl 3-5t? surinkau 40t. Ar dažnai pasitaiko, kad po apeliacijos balas pakyla? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:49:44
| Nuoroda
Tos apeliacijos nieko gero neduoda... Praeitais metais pati daviau... Ir ką, nieko neišpešiau Buvo tik dar blogiau, nes kuo arčiau buvo ta diena, kai paaiškės rezultatai- tuo labiau bijojau, kad sumažins :D |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:36:45
| Nuoroda
E tai cia rimtai nespesim i pirma rata jei duosim pvz. lietuviu apeliacijas? |
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:38:53
| Nuoroda
Edgaras4 rašė:
E tai cia rimtai nespesim i pirma rata jei duosim pvz. lietuviu apeliacijas? Viską spėsit! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:55:55
| Nuoroda
moniss rašė:
Tos apeliacijos nieko gero neduoda... Praeitais metais pati daviau... Ir ką, nieko neišpešiau Buvo tik dar blogiau, nes kuo arčiau buvo ta diena, kai paaiškės rezultatai- tuo labiau bijojau, kad sumažins :D Moniss o tu perlaikei siemet kelis egzus? Ar tikrai imanoma pirmais metais istojus i mokama antrais persilaikyt ir perstot i nemokama ir test antra kursa? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:57:42
| Nuoroda
Aš iš lietuvių gavau 10% pati net nesuvokiu kaip tai galėjo įvykti, maniau gausiu maziausiai 25-30. o čia 10%. Bet baisu duot apeliacija kad nepadarytu išvis neišlaikiusios.... Pasimetus tai žiauriai esu.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:49:31
| Nuoroda
Sveiki. Žmonės, ar yra tokių, kurie TIKRAI žino, kaip būna su tom apeliacijom? Perskaičiau viską ir likau šokiruota, kaip suprast, jei duodi apeliaciją, tai nespėji į pirmą stojimų turą? Čia iš tiesų šimtaprocentinė tiesa? Tai, jei tokie pareiškimai nėra paskalos, tai geriausia sėdėt ir būt patenkintai bet kokiu rezultatu, nes, jei duotum apieliaciją, ne gana to, kad tau gali dar ir numušt gerokai balą, tai dar ir nespėtum į pirmą stojimų turą?!!! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:14:51
| Nuoroda
Gal kas galit paaiškint kaip išviso rašyt tą apeliaciją ? internete jokios info neradau, kur ką siųst taip pat nežinau |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:40:29
| Nuoroda
sveiki, šiandien buvau mokykloj ir padaviau prašymą apeliacijai. Paprasčiausiai reikia rašyti prašymą mokyklos direktoriui, o sekretorė tą prašymą kažkaip į Keltą įkelia. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:13:06
| Nuoroda
martina123 rašė:
sveiki, šiandien buvau mokykloj ir padaviau prašymą apeliacijai. Paprasčiausiai reikia rašyti prašymą mokyklos direktoriui, o sekretorė tą prašymą kažkaip į Keltą įkelia. O kada atsakymą po tos apeliacijos žinosi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:41:52
| Nuoroda
pagal „Juodadarbius“ necininkus, tai maždaug po 3 savaičių, bet gal ir greičiau. Ir tai nieko nedirba, tai galėtų pasistengt, bent tiek. Va dar ką pasakysiu, susiskambinom su nec tai kažkokia moteriškė pasakė taip: Na, žinot, visko būna, kad gabūs mokiniai yra nuvertinami, nes vertinama ne pagal žinias.... tai wtf??? pgl ką jie vertina, jei eilini tūpa mokinuką sugeba įvertint 80-100 proc, o tas, kuris mokėsi 12 metų ir tikrai stropiai numažina iki absurdo. tai jau jiem visokie svarūs argumentai, literat. patirtis ir t.t. nerūpi. Vadinas, tikrai neverta jokių pastangų dėti. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:11:55
| Nuoroda
Parasiau as irgi del lietuviu. |
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:32:08
| Nuoroda
Aš parašiau dėl lietuvių kalbos. Gavau 44%.. Nežinau ar pagrįstai ar ne, bet parašiau apeliaciją, nes neturiu ko prarasti, vis tiek stosiu jau tik į mokamą. O gal priedo dar ir baliukas koks prisidės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:46:37
| Nuoroda
Aš irgi pirmą kartą girdžiu. o be to, kas į mokamą, tai jus išskėstom rankom priims, juk labai nedaug kas galės susimokėt už mokslą. Visi tie, kurie neišgalės, negalės įstoti, tai lauks tų, kurie susimokės. Easy sistema Nemanau, kad labai jau prašovėm, jei apeliavom. Žinoma, gal jie net netikrins, bet čia yra principo reikalas. Jei nesugeba įvertinti pagal žinias, tai tegul paspringsta su savo lietuvių kalbom. Net galva neišneša, kaip 4-vertukinikai po 60, 70 ir daugiau gavo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:28:21
| Nuoroda
Is vis manau kad tie egzaminai sekmes dalykas, aisku zinios, visa kita, bet sekme labai daug ko prideda. Gal kokia nusivylusi nuo gyvenimo, sovietizmu alsuojanti ir visam pasauliui pikta vertintoja net nesupranta genialiu jaunimo minciu, o mes uz tai kenciam. Keistas labai vertinimas. Nusivylusi labai siu metu vertinimais.. Neįsivaizduoju kokie maždaug tie egzaminai turėtų būti, bet jie apie žmogaus išsilavinimą labai nedaug gali pasakyti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:40:57
| Nuoroda
Sveiki pateikiau apeliacija 30d tai per kiek laiko suzinosiu apeliacijos atsakyma? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:47:02
| Nuoroda
Edgaras4 rašė:
E tai cia rimtai nespesim i pirma rata jei duosim pvz. lietuviu apeliacijas? Sumažino procentus ar šiek tiek padidino? Juk sakoma, kad jeigu duodi apeliaciją gali ir numažinti. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:47:28
| Nuoroda
Žinai, gal rugsėjį kažkas iš mano klasiokų sako: „O kur yra Vilniaus universitetas“? Po kiek laiko kitas - „Kas tas Šopenas?“ jie gavo DAUG vakar buvo baisu išgirsti, kokie jie laimingi su savo balais, o dabar man juokinga. Džiaugiuosi, kad jiems pavyko, bet ar žinios šitame egzamine tada tikrai įvertintos? |