Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:00:59
| Nuoroda
Sveiki Na, planuoju čia stoti šiemet. Kas ketina prisidėti? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:03:20
| Nuoroda
Labas, na tikiuosi prisidėti, VDU rašau antru numeriu, tačiau pirmu jau matau kad neįstosiu (VU), nebent stebuklo dėka ;D Todėl VDU tampa realiausias variantas ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
19:11:23
| Nuoroda
Buvau galvojus ir aš apie VU, bet realiai permąsčiau, kad balas nesusidarys o VDU sakyčiau labai geras pasirinkimas :} O jei įstosi, bendrabutį imsi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
19:30:34
| Nuoroda
Jei tik mane priimtų, tai aš visom 4 eičiau;DD Deja, matematika visą reikalą sušiko... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
19:36:13
| Nuoroda
Na jei istorija manęs neapvils, tai viskas turėtų pavykti gerai ;D nors matematika ir aš nusivyliau.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
19:53:47
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Na jei istorija manęs neapvils, tai viskas turėtų pavykti gerai ;D nors matematika ir aš nusivyliau.. Tau tai dar nieko matematika Įstosi be problemų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
21:10:47
| Nuoroda
Tikiuosi O tai tu net nebebandysi stosi? Bandyk, pasiseks gal |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
09:55:14
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Tikiuosi O tai tu net nebebandysi stosi? Bandyk, pasiseks gal Bandysiu, palikau pirmoj vietoj. Labai tikiuosi, kad bus mažai stojančių ir gal kaip nors prasmukčiau;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
15:58:53
| Nuoroda
Dabar neramia širdim laukiu istorijos rezultatų ... ;D Aha, aš irgi to paties norėčiau, kad ažai stotų, bet kažin ar bus taip ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
16:10:11
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Dabar neramia širdim laukiu istorijos rezultatų ... ;D Aha, aš irgi to paties norėčiau, kad ažai stotų, bet kažin ar bus taip ;D Aš irgi labai laukiu rezultatų istorijos;DD Na dėl stojimų, tai jo, į čia visada daug stojančių;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
17:42:59
| Nuoroda
Aš jaučiu jei pasiseks per 1 turą įstot tai tookia happy būsiu ;D bent kažkaip pradedu abejot tuo .. ;D Tai labai tikiuos, kad paims mane per 2 turą ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
17:44:32
| Nuoroda
O tu tik į ten stosi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
17:49:56
| Nuoroda
aš irgi į VDU stosiu, galvojau apie VU, bet atsiliepimai apie VDU geresni šitoj srity, todėl... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
18:11:32
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
O tu tik į ten stosi? 1nr VDU rašiau, poto KU ir 3nr VU, nors žinau, kad ten neįstosiu. Bet bent jau 2 ture galėsiu bandyt stoti, jei sėkmė nenusišypsos Čia tos pirmos trys vietos visos i psichologija. Poto dar sociologija parašiau VDU ir dar kelias kolegijas, kad vietą užpildyčiau Kaip tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
18:12:58
| Nuoroda
cloudmaker rašė:
aš irgi į VDU stosiu, galvojau apie VU, bet atsiliepimai apie VDU geresni šitoj srity, todėl... Tau su tokiais balais be problemų i VDU ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
18:39:03
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
O tu tik į ten stosi? 1nr VDU rašiau, poto KU ir 3nr VU, nors žinau, kad ten neįstosiu. Bet bent jau 2 ture galėsiu bandyt stoti, jei sėkmė nenusišypsos Čia tos pirmos trys vietos visos i psichologija. Poto dar sociologija parašiau VDU ir dar kelias kolegijas, kad vietą užpildyčiau Kaip tu? Pas mane irgi 3 pirmos vietos psichologija, po to dar karjeros ugdymą įračiau ir kolegijoj gestų kalbą Antru turu, tai garantuoju,kad įstosi. Šiaip manau, jog ir pirmu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
18:48:12
| Nuoroda
Na, jei pamažint pereinamąjį balą nei praeitais metais, tai man tada durys atviros ;D Eh. Na, bet geriau vis dar laikytis optimizmo ir tikėti, kad viskas bus gerai o gal bus taip, kad rugsėjį būsim bedrakursės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
19:10:41
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
cloudmaker rašė:
aš irgi į VDU stosiu, galvojau apie VU, bet atsiliepimai apie VDU geresni šitoj srity, todėl... Tau su tokiais balais be problemų i VDU ;D džiugu girdėt o koks mažiausias balas vf buvo praeitais metais? 16,x ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
19:21:51
| Nuoroda
cloudmaker rašė:
Greta Sin ~ rašė:
cloudmaker rašė:
aš irgi į VDU stosiu, galvojau apie VU, bet atsiliepimai apie VDU geresni šitoj srity, todėl... Tau su tokiais balais be problemų i VDU ;D džiugu girdėt o koks mažiausias balas vf buvo praeitais metais? 16,x ? Čia kai klausiau nesenei atrašė, kad praeitais per pirmą turą buvo 18.06 . Šiais metais galėtų būti truputį mažesnis, nesupykčiau bet jau esu praradus viltį, nes jei ne, tai per pirmą neįstosiu, teks laukti antro ir tada tikėtis ;D o šiaip matyt po visų turų tai mažiausias buvo 16.82 . Ir iš pradžių buvau rami, bet tik poto sumąsčiau paklaust kaip ten per pirmą tura būna ir teko nusivilti ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
19:48:47
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Na, jei pamažint pereinamąjį balą nei praeitais metais, tai man tada durys atviros ;D Eh. Na, bet geriau vis dar laikytis optimizmo ir tikėti, kad viskas bus gerai o gal bus taip, kad rugsėjį būsim bedrakursės Būtų tikrai puiku. |
|
|