Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:52:09
| Nuoroda
Kur butu galima istoti su Lietuviu, Matematikos, Istorijos valstybinais egzaminais. Domina kolegijos ir universitetai. P.S Nelabai tesigaudau tai paimformuokit |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:55:25
| Nuoroda
i socialinius, o kokie balai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:56:07
| Nuoroda
Daug kur. Reikėtų konkretumo - kas tave domina- humanitariniai, socialiniai ar kt. mokslai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:56:21
| Nuoroda
Lietuviu 16, matematika 13 istorija dar neaisku bet manau turetu buti apie 50... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:59:33
| Nuoroda
Charlain rašė:
Daug kur. Reikėtų konkretumo - kas tave domina- humanitariniai, socialiniai ar kt. mokslai? Socialiniai nelabai traukia noretusi viriskesnes profesijos, bet zinoma noreciau, kad jis butu ir perspektyvo |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
22:03:14
| Nuoroda
Tomas20 rašė:
Charlain rašė:
Daug kur. Reikėtų konkretumo - kas tave domina- humanitariniai, socialiniai ar kt. mokslai? Socialiniai nelabai traukia noretusi viriskesnes profesijos, bet zinoma noreciau, kad jis butu ir perspektyvo Siūlyčiau apsilankyti lamabpo.lt svetainėje, susivesti savo egzaminų balus į skaičiuoklę ir žiūrėti kokie tavo šansai kažkur įstoti. Visos studijų programos- www.lamabpo.lt/studiju-programos, pasieškok- netingėk. Forumiečiai nelabai ką patars, nepažinodami Tavęs. Vyriškas profesijas aš įsivaizduoju fizinių mokslų srityse- bet ten reikia fizikos arba chemijos. Taigi ieškokis, domėkis ir surasi tinkamą kelią! Sėkmės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
22:08:46
| Nuoroda
Charlain rašė:
Tomas20 rašė:
Charlain rašė:
Daug kur. Reikėtų konkretumo - kas tave domina- humanitariniai, socialiniai ar kt. mokslai? Socialiniai nelabai traukia noretusi viriskesnes profesijos, bet zinoma noreciau, kad jis butu ir perspektyvo Siūlyčiau apsilankyti lamabpo.lt svetainėje, susivesti savo egzaminų balus į skaičiuoklę ir žiūrėti kokie tavo šansai kažkur įstoti. Visos studijų programos- www.lamabpo.lt/studiju-programos, pasieškok- netingėk. Forumiečiai nelabai ką patars, nepažinodami Tavęs. Vyriškas profesijas aš įsivaizduoju fizinių mokslų srityse- bet ten reikia fizikos arba chemijos. Taigi ieškokis, domėkis ir surasi tinkamą kelią! Sėkmės na va truputi apsisoviau su egzaminais... Rinkausi ta ka supratau ir kas patiko. Bet aciu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
23:56:16
| Nuoroda
Charlain rašė:
Tomas20 rašė:
Charlain rašė:
Daug kur. Reikėtų konkretumo - kas tave domina- humanitariniai, socialiniai ar kt. mokslai? Socialiniai nelabai traukia noretusi viriskesnes profesijos, bet zinoma noreciau, kad jis butu ir perspektyvo Siūlyčiau apsilankyti lamabpo.lt svetainėje, susivesti savo egzaminų balus į skaičiuoklę ir žiūrėti kokie tavo šansai kažkur įstoti. Visos studijų programos- www.lamabpo.lt/studiju-programos, pasieškok- netingėk. Forumiečiai nelabai ką patars, nepažinodami Tavęs. Vyriškas profesijas aš įsivaizduoju fizinių mokslų srityse- bet ten reikia fizikos arba chemijos. Taigi ieškokis, domėkis ir surasi tinkamą kelią! Sėkmės Kad ten nesamones mėto tiesa pasakius aš egzaminus išlaikiau vidutiniškai, o studijos kur reikia mano laikytų egzaminų KB virš 23 ;D ten kur reik mano nelaikytų egzaminų KB apie 19 ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
15:05:56
| Nuoroda
Sveiki noreciau paklausti ar su 17,16 balais imanoma istoti i socialini darba vf vieta universitete ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
18:07:02
| Nuoroda
Viktorijaaa rašė:
Sveiki noreciau paklausti ar su 17,16 balais imanoma istoti i socialini darba vf vieta universitete ? Į kokį universitetą? Pernai metų balai nėra labai aukšti- paskutinis kviestas žmogus turėjo 3,80 vnf studijose. O į vf, ar pateksi, tai loterija |
|
|