Būsimieji VGTU fuxai susipažinkim :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-09 16:28:05 | Nuoroda
Boykinsas rašė:

stojant i ekonomika ir apskritai socialinius mokslus reikalauja matematikos,lt,anglu ARBA istorijos egzaminu.. tai va noriu paklaust kaip cia ta zodeli "arba" suprast: tipo jeigu laikai viena is tu egzu tai jis ir ieina i konkursini bala? o jeigu abu juos laikai tai ima abu i kb  ar tik ta kuri geriau islaikai?

As manau kad ima ta kuris geresnis yra :) nes jie patys mato visus tavo egzu rezultatus ir atrenka ir skaiciuoja:)

• Istorija / VBE 50
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2011-07-09 16:29:28 | Nuoroda
Boykinsas rašė:

stojant i ekonomika ir apskritai socialinius mokslus reikalauja matematikos,lt,anglu ARBA istorijos egzaminu.. tai va noriu paklaust kaip cia ta zodeli "arba" suprast: tipo jeigu laikai viena is tu egzu tai jis ir ieina i konkursini bala? o jeigu abu juos laikai tai ima abu i kb  ar tik ta kuri geriau islaikai?

Kiek žinau tą, kurį geriau išlaikei.

• Fizika / VBE 23
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 44
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-09 16:33:38 | Nuoroda

Štai www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/konkursinio-balo-nustatymas

Jeigu tam tikros studijų krypties ar krypčių grupės konkursinio balo sandaroje yra numatyti alternatyvūs mokomieji dalykai (pavyzdžiui, fizika arba chemija), parenkamas palankiausias stojančiajam variantas – į konkursinį balą įskaitomas geriau įvertintas dalykas. 

• Fizika / VBE 23
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-09 16:34:02 | Nuoroda

aisku, dekui :)

• Istorija / VBE 41
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 45
Žinutė parašyta: 2011-07-09 16:37:15 | Nuoroda

zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :)))

• Istorija / VBE 41
  • Matematika / VBE 7
Žinutė parašyta: 2011-07-09 16:43:52 | Nuoroda
Boykinsas rašė:

zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :)))

aisq turi

Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:16:36 | Nuoroda
Boykinsas rašė:

Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais ;) Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės :)

• Fizika / VBE 23
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:37:39 | Nuoroda
McKonst rašė:
Boykinsas rašė:

Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais ;) Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės :)

o kur tokia istęstinių studijų lentelė?

• Chemija / VBE 9
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 77
  • Matematika / VBE 42
Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:50:39 | Nuoroda

Sveiki mieli draugai. Bandysiu stot į transporto vadybą, tik nežinau dėl balo... Skaičiuoklės man kažkokį kosmosą rodo- per geras balas susidaro, nors matematiką išlaikiau tik 67%. Gal kas galėtų suskaičiuot? Istorijos metinį turiu 7.

Žinutė parašyta: 2011-07-09 21:16:27 | Nuoroda
Edvinas7 rašė:

Sveiki mieli draugai. Bandysiu stot į transporto vadybą, tik nežinau dėl balo... Skaičiuoklės man kažkokį kosmosą rodo- per geras balas susidaro, nors matematiką išlaikiau tik 67%. Gal kas galėtų suskaičiuot? Istorijos metinį turiu 7.

http://www.lamabpo.lt/skaiciuokle bandyk čia skaičiuot :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 21:18:13 | Nuoroda
Edvinas7 rašė:

O šiaip 18,02 rodo :))

Žinutė parašyta: 2011-07-09 21:32:42 | Nuoroda
malvea rašė:
McKonst rašė:
Boykinsas rašė:

o kur tokia istęstinių studijų lentelė?

http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/istestines/851.628   ;)

• Fizika / VBE 23
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-09 22:36:02 | Nuoroda

Boykinsas - su 14 nemanau kad ystosi y transporto inzinerine ekonomika ir vadyba :) nes ten aukstesni balai vaiksto :)

• Istorija / VBE 50
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2011-07-09 23:53:27 | Nuoroda
Esccada rašė:

Boykinsas - su 14 nemanau kad ystosi y transporto inzinerine ekonomika ir vadyba :) nes ten aukstesni balai vaiksto :)

soc. mokslai tai didesnis KB,sutinku.
beja,ka pati rasiai 1-2 numeriu? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 00:28:09 | Nuoroda

is jusu komentaru supratau viena: teoriskai vis dar galiu istot, praktiskai nelabai :) na bet manau verta vistiek bandyt. aciu uz suteikta info :)

• Istorija / VBE 41
  • Matematika / VBE 7
Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:25:34 | Nuoroda

Sveiki, as taip pat zadu stoti i VGTU turbut kokias 5 specialybes ten surasiau  pirmu numeriu kurybines industrijas, taciau vilciu ten patekti daug neturiu, nebent daugelis ten norinciu susifailino istorijos egze ;/ taip pat rasiau nekilnojama turta, istaigu vadyba t.t. mastau apie transporto inzinerine ekonomika ir vadyba;)

Apie pragyvenima taip pat zadu bandyti gauti bendrabuti, nors taip pat  nededu daug vilciu, girdejau ji gauti sunkoka:/

ar yra zmoniu cia, kurie zada stoti i kurybines ar nekilnojama turta?:)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:34:07 | Nuoroda

Na, aš žadu stoti į kūrybines, bet jei į kūrybines įstosiu tik į mokamą, o leidyboj į nemokamą, čiuju pasirinksiu leidybą :)

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:46:36 | Nuoroda

As tai kazkaip viska surasiau i vf, neistosiu pirmu istosiu kitu nr:) uz moksla nesinori moket man:DD

Žinutė parašyta: 2011-07-10 18:43:40 | Nuoroda
rutuza rašė:

As tai kazkaip viska surasiau i vf, neistosiu pirmu istosiu kitu nr:) uz moksla nesinori moket man:DD

Aš irgi ;) Tik nežinau ką daryčiau, jei pirmu etapu neįstočiau nė į vieną iš pirmų triejų numerių (kur nors, tikiu, vistiek įstosiu) - atsisakyt ir rizikuot antru etapu ar priimti pasiūlymą, nes apsisprest reiks greit jei taip atsitiktų. Mane taip pat domintų ar yra kur nors informacija apie KB į vf vietas pernykštes tik pirmo etapo... Svarstau dėl to rašyt konsultantui visgi jei neatsiras žinančių - žinočiau ko tikėtis ir kam ruoštis. Nors ankstesnių metų praktika rodo, kad rizikuoti verta su tokiu KB... 

Beje, praleidau ar niekas iš pasisakiusiųjų netaiko į mechanikos fakultetą? :)

• Fizika / VBE 23
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-11 12:22:10 | Nuoroda

Su kokiais KB ketinat stoti i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba?  

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą