Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:28:05
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
stojant i ekonomika ir apskritai socialinius mokslus reikalauja matematikos,lt,anglu ARBA istorijos egzaminu.. tai va noriu paklaust kaip cia ta zodeli "arba" suprast: tipo jeigu laikai viena is tu egzu tai jis ir ieina i konkursini bala? o jeigu abu juos laikai tai ima abu i kb ar tik ta kuri geriau islaikai? As manau kad ima ta kuris geresnis yra nes jie patys mato visus tavo egzu rezultatus ir atrenka ir skaiciuoja:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:29:28
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
stojant i ekonomika ir apskritai socialinius mokslus reikalauja matematikos,lt,anglu ARBA istorijos egzaminu.. tai va noriu paklaust kaip cia ta zodeli "arba" suprast: tipo jeigu laikai viena is tu egzu tai jis ir ieina i konkursini bala? o jeigu abu juos laikai tai ima abu i kb ar tik ta kuri geriau islaikai? Kiek žinau tą, kurį geriau išlaikei. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:33:38
| Nuoroda
Štai www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/konkursinio-balo-nustatymas Jeigu tam tikros studijų krypties ar krypčių grupės konkursinio balo sandaroje yra numatyti alternatyvūs mokomieji dalykai (pavyzdžiui, fizika arba chemija), parenkamas palankiausias stojančiajam variantas – į konkursinį balą įskaitomas geriau įvertintas dalykas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:34:02
| Nuoroda
aisku, dekui |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:37:15
| Nuoroda
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:43:52
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) aisq turi |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:16:36
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:37:39
| Nuoroda
McKonst rašė:
Boykinsas rašė:
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės o kur tokia istęstinių studijų lentelė? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:50:39
| Nuoroda
Sveiki mieli draugai. Bandysiu stot į transporto vadybą, tik nežinau dėl balo... Skaičiuoklės man kažkokį kosmosą rodo- per geras balas susidaro, nors matematiką išlaikiau tik 67%. Gal kas galėtų suskaičiuot? Istorijos metinį turiu 7. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:16:27
| Nuoroda
Edvinas7 rašė:
Sveiki mieli draugai. Bandysiu stot į transporto vadybą, tik nežinau dėl balo... Skaičiuoklės man kažkokį kosmosą rodo- per geras balas susidaro, nors matematiką išlaikiau tik 67%. Gal kas galėtų suskaičiuot? Istorijos metinį turiu 7. http://www.lamabpo.lt/skaiciuokle bandyk čia skaičiuot |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:18:13
| Nuoroda
Edvinas7 rašė:
Sveiki mieli draugai. Bandysiu stot į transporto vadybą, tik nežinau dėl balo... Skaičiuoklės man kažkokį kosmosą rodo- per geras balas susidaro, nors matematiką išlaikiau tik 67%. Gal kas galėtų suskaičiuot? Istorijos metinį turiu 7. O šiaip 18,02 rodo ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:32:42
| Nuoroda
malvea rašė:
McKonst rašė:
Boykinsas rašė:
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės o kur tokia istęstinių studijų lentelė? http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/istestines/851.628 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
22:36:02
| Nuoroda
Boykinsas - su 14 nemanau kad ystosi y transporto inzinerine ekonomika ir vadyba nes ten aukstesni balai vaiksto ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:53:27
| Nuoroda
Esccada rašė:
Boykinsas - su 14 nemanau kad ystosi y transporto inzinerine ekonomika ir vadyba nes ten aukstesni balai vaiksto ) soc. mokslai tai didesnis KB,sutinku. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
00:28:09
| Nuoroda
is jusu komentaru supratau viena: teoriskai vis dar galiu istot, praktiskai nelabai na bet manau verta vistiek bandyt. aciu uz suteikta info |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:25:34
| Nuoroda
Sveiki, as taip pat zadu stoti i VGTU turbut kokias 5 specialybes ten surasiau pirmu numeriu kurybines industrijas, taciau vilciu ten patekti daug neturiu, nebent daugelis ten norinciu susifailino istorijos egze ;/ taip pat rasiau nekilnojama turta, istaigu vadyba t.t. mastau apie transporto inzinerine ekonomika ir vadyba;) Apie pragyvenima taip pat zadu bandyti gauti bendrabuti, nors taip pat nededu daug vilciu, girdejau ji gauti sunkoka:/ ar yra zmoniu cia, kurie zada stoti i kurybines ar nekilnojama turta?:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:34:07
| Nuoroda
Na, aš žadu stoti į kūrybines, bet jei į kūrybines įstosiu tik į mokamą, o leidyboj į nemokamą, čiuju pasirinksiu leidybą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:46:36
| Nuoroda
As tai kazkaip viska surasiau i vf, neistosiu pirmu istosiu kitu nr:) uz moksla nesinori moket man:DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
18:43:40
| Nuoroda
rutuza rašė:
As tai kazkaip viska surasiau i vf, neistosiu pirmu istosiu kitu nr:) uz moksla nesinori moket man:DD Aš irgi Tik nežinau ką daryčiau, jei pirmu etapu neįstočiau nė į vieną iš pirmų triejų numerių (kur nors, tikiu, vistiek įstosiu) - atsisakyt ir rizikuot antru etapu ar priimti pasiūlymą, nes apsisprest reiks greit jei taip atsitiktų. Mane taip pat domintų ar yra kur nors informacija apie KB į vf vietas pernykštes tik pirmo etapo... Svarstau dėl to rašyt konsultantui visgi jei neatsiras žinančių - žinočiau ko tikėtis ir kam ruoštis. Nors ankstesnių metų praktika rodo, kad rizikuoti verta su tokiu KB... Beje, praleidau ar niekas iš pasisakiusiųjų netaiko į mechanikos fakultetą? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:22:10
| Nuoroda
Su kokiais KB ketinat stoti i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba? |