Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:49:55
| Nuoroda
vaidassab rašė:
Miau, cia tavo foto? cia legendine Marilyn Monro ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
19:15:43
| Nuoroda
Nu va smagu girdeti, kad linksma buvo;]] Na ir man vienas is isimintiniausiu tusu, emocijos labai gero, dalyvavau visur kur tik galejau, lyg viska atsimenu ir gerai;] bet zinai kiap buna.. ankoholiai su protu nepakeliui;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
19:16:35
| Nuoroda
Miau, na man ta Marlin Monro ar kaip ten ji, nera rodiklis;DD butu maloniau tavo pacios foto isvysti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
19:37:53
| Nuoroda
vaidassab rašė:
Nu va smagu girdeti, kad linksma buvo;]] Na ir man vienas is isimintiniausiu tusu, emocijos labai gero, dalyvavau visur kur tik galejau, lyg viska atsimenu ir gerai;] bet zinai kiap buna.. ankoholiai su protu nepakeliui;DD Tikra tiesa;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
19:39:19
| Nuoroda
vaidassab rašė:
Miau, na man ta Marlin Monro ar kaip ten ji, nera rodiklis;DD butu maloniau tavo pacios foto isvysti tikrai cia nekelsiu per stovykla susitiksim! ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:10:57
| Nuoroda
isleistuves yra afigiena tai kad stovykla buna 2daliu, dar reik papult i ta pacia dali;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:16:29
| Nuoroda
Galėtų būt dažniau jos;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:19:16
| Nuoroda
tikrai... tiksliai mielai dar kartociau kokia desimti ar daugiau kartu. ;}} |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:25:22
| Nuoroda
vaidassab rašė:
tikrai... tiksliai mielai dar kartociau kokia desimti ar daugiau kartu. ;}} Tikrai taip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:29:58
| Nuoroda
vaidassab rašė:
isleistuves yra afigiena tai kad stovykla buna 2daliu, dar reik papult i ta pacia dali;DD papulsim ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:35:59
| Nuoroda
bet dar pries tai reikai istot i vpu;DD dar daug laiko cia viskam;D
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:46:41
| Nuoroda
vaidassab rašė:
bet dar pries tai reikai istot i vpu;DD dar daug laiko cia viskam;D
nu as tai istosiu nezinau kaip tu ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:49:39
| Nuoroda
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:52:20
| Nuoroda
nu mastyk mastyk jei ateiti sieji su pedagogika tada vpu ;} o jei dzin tai rinkis kas pigiau ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:58:08
| Nuoroda
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:11:30
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:13:33
| Nuoroda
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-17
01:37:44
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur Man asmeniškai atrodo kad VU studentai truputį labai gan laiko save aukštesniais už kitus, ale susireikšminę per daug matai.. vo čia VPU(LEU) kaip žiūriu paprastesni žmonės susirenka labiau. |
Žinutė parašyta:
2011-07-17
11:08:20
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur Man asmeniškai atrodo kad VU studentai truputį labai gan laiko save aukštesniais už kitus, ale susireikšminę per daug matai.. vo čia VPU(LEU) kaip žiūriu paprastesni žmonės susirenka labiau. Na žinai, juk ten prestižinis universitetas. Šiaip man tai nėra didelio skirtumo kur studijuot, svarbu,kad norima specialybę. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
11:18:12
| Nuoroda
gau per ausi ir greit baigsis visi kietumai;DDD p.s. cia neitema! saika gal zinot kokiam univere ar kolegijoj yra RENGINIU ORGANIZAVIMAS ir kokiu egzu reikia norint istot? |