TTVAM 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-18 10:37:15 | Nuoroda

Sveiki. Kaip manot kur studijų kokybė yra geresnė ir kam vertėtų teikti pirmenybę sudarant sarašą lamoj Vilniaus kolegijai ar TTVAM? :)

• Istorija / VBE 38
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 21
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 12
Žinutė parašyta: 2011-07-18 11:17:37 | Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:

Sveiki. Kaip manot kur studijų kokybė yra geresnė ir kam vertėtų teikti pirmenybę sudarant sarašą lamoj Vilniaus kolegijai ar TTVAM? :)

Labas. Turiu pažįstamų ir TTVAM' e ir ViKo. Klausiau dėl studijų kokybės, tai nesiskundė nė vienas, na aš klausiau tik dėl turizmo ir viešbučių administravimo spec. Bet, manau, kad ir kitose studijose kokybė yra gera. O dėl sąrašo, tai jau kaip pati nori. Aš pirmenybę teikiu TTVAM, kadangi galbūt lengviau įstoti, o ir matematikos egzamino balo nereikia (bent i mano norimą specialybę).

Žinutė parašyta: 2011-07-18 11:17:38 | Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:

Labas. Turiu pažįstamų ir TTVAM' e ir ViKo. Klausiau dėl studijų kokybės, tai nesiskundė nė vienas, na aš klausiau tik dėl turizmo ir viešbučių administravimo spec. Bet, manau, kad ir kitose studijose kokybė yra gera. O dėl sąrašo, tai jau kaip pati nori. Aš pirmenybę teikiu TTVAM, kadangi galbūt lengviau įstoti, o ir matematikos egzamino balo nereikia (bent i mano norimą specialybę).

Žinutė parašyta: 2011-07-18 13:37:54 | Nuoroda

Pff... Aisku kad TTVAM geriau ! ;D

• Istorija / VBE 41
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 45
Žinutė parašyta: 2011-07-18 15:15:16 | Nuoroda

Aš tiesą sakant tiek esu įsitikinus, kad čia įstosiu, kad jau jaučiuosi tarsi įstojusi:D Neįsivaizduoju dabar savęs kitur ir niekur kitur nenoriu:D

• Geografija / MBE 7
  • Istorija / VBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 39
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 83
Žinutė parašyta: 2011-07-18 16:25:42 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:

Aš tiesą sakant tiek esu įsitikinus, kad čia įstosiu, kad jau jaučiuosi tarsi įstojusi:D Neįsivaizduoju dabar savęs kitur ir niekur kitur nenoriu:D

žinok man tas pats, atrodo, kad jau esu ten;DDD

• Istorija / VBE 13
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 53
Žinutė parašyta: 2011-07-18 18:41:48 | Nuoroda

Jau mazdaug uz savaites suzinosim kas studijuos ttvam , o kas ne :) nebedaug liko.

Žinutė parašyta: 2011-07-18 20:07:14 | Nuoroda
help. rašė:

Jau mazdaug uz savaites suzinosim kas studijuos ttvam , o kas ne :) nebedaug liko.

Visi TTVAM'e studijuosim :D aš irgi jaučiuosi kaip įstojęs į ttvam'ą nors dar savaitę iškęsti reikia. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-18 20:46:19 | Nuoroda

Rimtai tikiuosi,kad istos visi kas norėjo. (Tame tarpe ir aš) .Ir tada bus gera visiems, jog pasisekė :)

Žinutė parašyta: 2011-07-18 20:49:06 | Nuoroda

O tada darysim skype chatą, kad susipažint su bendramoksliais!!

• Geografija / MBE 7
  • Istorija / VBE 8
Žinutė parašyta: 2011-07-19 13:08:01 | Nuoroda

Aš irgi taip tikiuos :)

Error, mano balas labai panašus į tavo ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-19 15:50:14 | Nuoroda

Chebra, o kaip ten su ta studijų įmoka? Nu kur pvz būna univeruose 120Lt, tai kaip TTVAM'e?

• Geografija / MBE 7
  • Istorija / VBE 8
Žinutė parašyta: 2011-07-19 18:12:36 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:

Chebra, o kaip ten su ta studijų įmoka? Nu kur pvz būna univeruose 120Lt, tai kaip TTVAM'e?

Stojamasis mokestis? 50lt- man taip sakė.

Žinutė parašyta: 2011-07-19 18:20:28 | Nuoroda
MaRi0* rašė:
Žalia arbata. rašė:

Stojamasis mokestis? 50lt- man taip sakė.

Aha, ne taip pavadinau, registracijos įmoka. Parašiau TTVAM'ui, tai va ką gavau.

Jei Jūs dalyvaujate bendrajame priėmime ir pildote prašymą LAMA BPO informacinėje sistemoje ir jei Jūs būsite pakviesta studijuoti į TTVAM ir jei Jūs atvyksite pasirašyti studijų sutarties į TTVAM, tai prieš atvykdama į TTVAM sąskaitą turėsite pervesti arba galėsite sumokėti TTVAM kasoje 100 litų;

• Geografija / MBE 7
  • Istorija / VBE 8
Žinutė parašyta: 2011-07-20 01:51:22 | Nuoroda

tai jau nebesuprantu. 150lt reiks ar kaip?  stojamasis + registracijos mokestis? dar lsp... krc... vel islaidos. :|

Žinutė parašyta: 2011-07-20 11:04:34 | Nuoroda

Eikit sau, man jau baisu pasidarė... kiek teko girdėt nuomonių apie TTVAM, ten vos ne bilenkokia chebra priima mokytis, maždaug šūdo malimas ir viskas. Kai kurie darbdaviai išvis net rašo, kad kas baigė TTVAM gali net nerašyt savo cv, vistiek iš karto atmeta. Dabar jau pasimečiau ir net nežinau ar stot čia :/

• Istorija / VBE 38
  • Matematika / VBE 21
Žinutė parašyta: 2011-07-20 11:26:49 | Nuoroda

Visokių nuomonių yra, negalvok, kad viskas idealu bus :D kažkam nepatiko ttvam' as ir sustūmė, taip sakant. Tik įdomu kur tai perskaitei, nes kol kas blogų atsiliepimų negirdėjau. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 12:43:25 | Nuoroda
MaRi0* rašė:

tai jau nebesuprantu. 150lt reiks ar kaip?  stojamasis + registracijos mokestis? dar lsp... krc... vel islaidos. :|

Kaip supratau, tai sstudijų įmoką turės mokėti stojantys į vnf vietas arba tie, kurie anksčiau baigė mokyklą. Kažkaip taip

• Geografija / MBE 7
  • Istorija / VBE 8
Žinutė parašyta: 2011-07-20 12:44:51 | Nuoroda

Tai va, žodžiu, pažiūrėjau lamoj tuos konkursinius suskaičiuotus ir susinervinau :D Nors TTVAM 2 vietoj, bet konkursinis tik 14.36, o žemiau yra žymiai aukštesnių kb. Ir dabar labai abejoju, kad čia įstosiu..

• Geografija / MBE 7
  • Istorija / VBE 8
Žinutė parašyta: 2011-07-20 12:51:19 | Nuoroda
MaRi0* rašė:

Visokių nuomonių yra, negalvok, kad viskas idealu bus :D kažkam nepatiko ttvam' as ir sustūmė, taip sakant. Tik įdomu kur tai perskaitei, nes kol kas blogų atsiliepimų negirdėjau. :)

Kažkuriam čia forume skaičiau, kad pana baigė  ir dabar darbo pasiūlymų nulis ir labai gailisi, kad čia stojo. Žinoma buvo ir gerų atsiliepimų, kad geris dėstytojai iš MRU, VU, VPU... na bet nežinau kaip čia... Visgi rašiau į 8 vietą.

• Istorija / VBE 38
  • Matematika / VBE 21
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą