LAMA BPO stojimų sąrašas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-25 11:46:16 | Nuoroda

Galbūt kvailokas klausimas, bet nuvažiavus jau pasirašyti sutarties reiks eit ne į patį universitetą, o į fakultetą, kuriame mokinsiuos?? ar kaip?

Žinutė parašyta: 2011-07-25 11:54:33 | Nuoroda
plumbum rašė:
Bulius rašė:

Kodėl daugelis vis dar renkasi teisės studijas, nors jos yra labai peikiamos?

aš tai todėl renkuosi teisę, kad to noriu. Teisė man įdomu. Aš nesiekiu būti teisėja ar advokate, matau ir kitų galimybių. Taip, daug kas peikia tuos, kurie pasirenka studijuoti teisę. Bet jeigu jauti, kad čia tavo kabliukas? Ką daryt? Rinktis odontologiją ar kažką pan? Taip ir gyvenime elgsiesi- ateis kažkoks žmogelis, pagrūmos pirštu ir slėpsiesi į krūmus net nepabandęs. Be to, teisės studijos trunka 5 metus, per tą laiką situacija irgi kažkiek keisis. Kiekvieno laisvas pasirinkimas, iš tikrųjų. Kai kurie baigia aukštąjį tik tam, kad kažką baigt,o tada atsisėda biržoj ir  krapšto nosį nieko neveikdami. Ir nesvarbu, kokį ten išsilavinimą turi. Nėra neperspektyvių specialybių. Yra neperspektyvūs žmonės. :)

Tai,kad keturis metus teisės studijos universitete trunka. Tris kolegijoje. Nebent tu planuoji kauno gatvėje kažkokioje teisės akademijoje mokamai studijuoti, tada 5 :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 12:07:21 | Nuoroda
Vix rašė:
plumbum rašė:
Bulius rašė:

aš tai todėl renkuosi teisę, kad to noriu. Teisė man įdomu. Aš nesiekiu būti teisėja ar advokate, matau ir kitų galimybių. Taip, daug kas peikia tuos, kurie pasirenka studijuoti teisę. Bet jeigu jauti, kad čia tavo kabliukas? Ką daryt? Rinktis odontologiją ar kažką pan? Taip ir gyvenime elgsiesi- ateis kažkoks žmogelis, pagrūmos pirštu ir slėpsiesi į krūmus net nepabandęs. Be to, teisės studijos trunka 5 metus, per tą laiką situacija irgi kažkiek keisis. Kiekvieno laisvas pasirinkimas, iš tikrųjų. Kai kurie baigia aukštąjį tik tam, kad kažką baigt,o tada atsisėda biržoj ir  krapšto nosį nieko neveikdami. Ir nesvarbu, kokį ten išsilavinimą turi. Nėra neperspektyvių specialybių. Yra neperspektyvūs žmonės. :)

Tai,kad keturis metus teisės studijos universitete trunka. Tris kolegijoje. Nebent tu planuoji kauno gatvėje kažkokioje teisės akademijoje mokamai studijuoti, tada 5 :)

VDU teisės mokslai trunka 5 metus. Baigi magistrą iš karto. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 12:36:28 | Nuoroda
plumbum rašė:
Vix rašė:
plumbum rašė:
Bulius rašė:

VDU teisės mokslai trunka 5 metus. Baigi magistrą iš karto. :)

Na aišku. VDU nesidomėjau, tai nežinau :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:32:39 | Nuoroda

kur istojome bus paskelbta iki 12h

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:36:11 | Nuoroda
tms911 rašė:

kur istojome bus paskelbta iki 12h

IKI?

Tai gerai, kuo anksciau tuo geriau.

Is kur gavai info?

• Istorija / VBE 71
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:38:06 | Nuoroda

nu taigi parašyta lamoj, kad iki 12h :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:39:52 | Nuoroda
viksva rašė:

nu taigi parašyta lamoj, kad iki 12h :D

Nu tai gal as nesedziu lamoj nuolat ir neskaitau ju naujienu :D

tada valioooooooo

laukia bemiege naktis

• Istorija / VBE 71
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:41:39 | Nuoroda
schogetten rašė:

ei, o kodėl man paspaudus 'Prašymas' VĖL rodo lentelę, kurią aš galiu readaguoti, o apačioje paspausti 'išsaugoti ir tęsti'???? Ispradziu jos nebuvo o dabar vėl rodo? Gi tik nuo rytojaus galima bus keisti 2am turui... Čia normalu?

man ir gi rodo. tai cia visiem gal taip manau:)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:46:25 | Nuoroda

as ir nemaciau kur parasyta, tiesiog jiem parasiau ir pasiteiravau, nes kiek maciau visi sake, kad 12h

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:47:58 | Nuoroda
help. rašė:
schogetten rašė:

ei, o kodėl man paspaudus 'Prašymas' VĖL rodo lentelę, kurią aš galiu readaguoti, o apačioje paspausti 'išsaugoti ir tęsti'???? Ispradziu jos nebuvo o dabar vėl rodo? Gi tik nuo rytojaus galima bus keisti 2am turui... Čia normalu?

man redaguoti neleidzia

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:56:23 | Nuoroda
tms911 rašė:
help. rašė:
schogetten rašė:

man redaguoti neleidzia

as net nebandau redaguot. bijau;D bet rodo apacoje "issaugoti ir testi"

Žinutė parašyta: 2011-07-25 14:12:23 | Nuoroda

vava aš ir bijau :D

bet gerai tada kad čia ne man vienai, o tai jau galvojau gal pas mane blogai užpildyta ir netinkama anketa :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 14:25:53 | Nuoroda

nebesuprantu, o nuo rytojaus jau bus galima sutartį pasirašyt ar nuo 27d.?

Žinutė parašyta: 2011-07-25 14:37:46 | Nuoroda
Skai.. rašė:

nebesuprantu, o nuo rytojaus jau bus galima sutartį pasirašyt ar nuo 27d.?

VU galima pasirašyti ir ryt nuo 15:00 iki 18:00 val :) štai nuoroda su atsakymu :) www.klausk.vu.lt/component/jooanswers/details/d--l-sutar--i---pasira--ymo_5020

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 37
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:27:33 | Nuoroda
Nerodo todėl, nes uviversitetui nepakankamas balas kad įstotum
Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:28:47 | Nuoroda
košytė rašė:
Nerodo todėl, nes uviversitetui nepakankamas balas kad įstotum arba dėl to kad apeliaciją rašiai. Nes mano pažįstamai irgi taip buvo

Žinutė parašyta: 2011-07-26 08:39:12 | Nuoroda

Tai ką, būsimieji studentai - pasidalinkit naujienom! :) Kas kur įstojot? :)

Ir jei kas įstojot į ŠU lietuvių filologiją ir komunikaciją, brūkštelkit , susipažinsim :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:29:52 | Nuoroda
Amaya rašė:

Galbūt kvailokas klausimas, bet nuvažiavus jau pasirašyti sutarties reiks eit ne į patį universitetą, o į fakultetą, kuriame mokinsiuos?? ar kaip?

Universitatas savo web puslapyje turėtų nurodyti, kur atvykti pirmakursiams pasirašyi sutartis. Į VU stojant, man pernai reikėjo važiuoti į Saulėtekio rūmus, nors fakultetas - centre. :)

Žinutė parašyta: 2011-09-18 21:08:34 | Nuoroda

Ipraskit sekti naujienas internete :)

individualių įmonių apskaita

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą