Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:33:24
| Nuoroda
EvelinaG rašė:
1 VU TVM tarptautinis verslas (anglų kalba) vf 2 VU TVM tarptautinis verslas vf 3 VU ekonomika vf 4 VU vadyba ir verslo administravimas vf 5 VU TVM verslo finansu valdymas vf 6 VU informatika vf 7 VDU ekonomika vf itt... man siaip kas po 3 vietos nedomina, irasiau, kad tik butu kazkas irasyta
kazkaip cia idomiai susitatei, juk ekonomika VU bus didziausias balas is situ... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:48:47
| Nuoroda
svous rašė:
Indigo rašė:
1. VGTU Kūrybinės industrijos vf 2. VGTU Kūrybinės industrijos vnf 3. VU Leidyba vf 4. VU Leidyba vnf 5. VU Lietuvių ir ispanų filologija vf 6. VU Lietuvių ir vokiečių filologija vf 7. VU Graikų ir lotynų filologija vf 8. VU Filosofija vf 9. MRU Teisė ir muitinės veikla vf (:D) 10. VU Archeologija vf (:DD) žinau, kad nereikėjo tiek daug, bet labai jau įsijaučiau pildyti
Po kūrybinių industrijų vnf kompiuteris net nebežiūrės į vf vietas. Kaip tai(?) Taigi yra gaunamas vienas pakvietimas į vf vietą ir vienas pakvietimas į vnf vietą. Tai jei žmogus gaus į kūrybines industrijas vnf pakvietimą, tai toliau bus slenkama sąrašu ir ieškoma vf vietos, į kurią užtenka stojančiojo KB. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:03:15
| Nuoroda
HerpDerp rašė:
EvelinaG rašė:
1 VU TVM tarptautinis verslas (anglų kalba) vf 2 VU TVM tarptautinis verslas vf 3 VU ekonomika vf 4 VU vadyba ir verslo administravimas vf 5 VU TVM verslo finansu valdymas vf 6 VU informatika vf 7 VDU ekonomika vf itt... man siaip kas po 3 vietos nedomina, irasiau, kad tik butu kazkas irasyta
kazkaip cia idomiai susitatei, juk ekonomika VU bus didziausias balas is situ... zinau, bet labiau noriu i VU TVM, taigi pirmu numeriu ir parasiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:11:23
| Nuoroda
sveiki, truputi ne i tema, noriu paklausti ar jusu atestato rezultatai ikelti i LAMABPO? aciu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:36:22
| Nuoroda
E rašė:
1. KTU Automatika ir valdymas. 2. KTU Robotika. 3. KTU Statybos inžinerija. 4. KTU Transporto inžinerija. 5. KTU Mechanikos inžinerija. 6. KTU Statybos technologijos 7. PK Elektros ir automatikos įrenginiai. matau potencialu kolega ateinantiem 4 metam |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
00:17:38
| Nuoroda
1. KK Multimedijos technologija 2. KK Leidyba ir poligrafija 3. KTU Žiniasklaidos inžinerija 4. LŽŪU Žemėtvarka
P.S. Gal atsiras bendraminčių? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
14:30:10
| Nuoroda
marsule331 rašė:
sveiki, truputi ne i tema, noriu paklausti ar jusu atestato rezultatai ikelti i LAMABPO? aciu mes jų nematom, bet jie lamai yra žinomi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
15:17:20
| Nuoroda
1 LKKA - kineziterapija |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
18:44:04
| Nuoroda
1. VU politikos mokslai Daugiau dar neįrašiau, bet reiks dėl visa ko kokią istoriją, leidybą įrašyt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:32:06
| Nuoroda
Orchideja rašė:
1. Politikos mokslai 2. Viesasis administravimas 3. Socialine politika aš irgi pirmose vietose rašiau viešąjį administravimą ir socialinę politiką! Kaip manai, aukštas balas bus į soc. politiką? Kaip įsivaizduoji šias studijas, perspektyvas jas baigus? ;]]] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:51:08
| Nuoroda
Kaip matau, konkurentų nedaug yessss |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:56:06
| Nuoroda
1. VU TVM verslo finansu valdymas vf 2. MRU finansu ekonomika vf 3. VU ekonomika vf 4.VU TVM tarptautinis verslas vf 5. KTU finansai vf 6. VU statistika vf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:31:36
| Nuoroda
1.VU Teisė vf 2.MRU Teisė ir valdymas vf 3.MRU Teisė ir mutinės veikla vf 4.MRU Teisė ir penitencinė veikla vf 5.MRU Teisė vf 6.MRU Viešoji politika vf 7.LKA Tarptautiniai santykiai vf :}
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:52:41
| Nuoroda
aš irgi nematau konkurentų į marketingą ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
09:47:49
| Nuoroda
apsikabinkim rašė:
Kaip matau, konkurentų nedaug yessss tai kur stoji,jeigu tavo konkurentu nedaug? :DDDDD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
19:23:39
| Nuoroda
Žmonės, o jeigu tarkim įstojo ten, kur rašiau pirmu numeriu, tai į kitus jau nebežiūri net? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
19:41:11
| Nuoroda
candya rašė:
Žmonės, o jeigu tarkim įstojo ten, kur rašiau pirmu numeriu, tai į kitus jau nebežiūri net? nebžiūri,o kam tau reikia kitų ? patį pirmą rašyk tą kur labiausiai nori |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
19:45:46
| Nuoroda
cia.as rašė:
Orchideja rašė:
1. Politikos mokslai 2. Viesasis administravimas 3. Socialine politika aš irgi pirmose vietose rašiau viešąjį administravimą ir socialinę politiką! Kaip manai, aukštas balas bus į soc. politiką? Kaip įsivaizduoji šias studijas, perspektyvas jas baigus? ;]]] Na, nauja studijų programa, tad sunku prognozuoti, bet manau, kad susilauks nemenko demesio Siaip, pati tikiuosi istoti i politikos mokslus, nes mano balas pakankamai aukstas, o socialine politika rasiau del visa ko ka pati mastai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
19:57:08
| Nuoroda
tam. kad pirmu numeriu rašau lietuvių ir ispanų kalbą (nemokamą), bet kadangi neturiu antros užsienio kalbos tai galvoju gal net neverta jos rašyti pirmu numeriu..... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
22:13:28
| Nuoroda
Orchideja rašė:
cia.as rašė:
Orchideja rašė:
1. Politikos mokslai 2. Viesasis administravimas 3. Socialine politika aš irgi pirmose vietose rašiau viešąjį administravimą ir socialinę politiką! Kaip manai, aukštas balas bus į soc. politiką? Kaip įsivaizduoji šias studijas, perspektyvas jas baigus? ;]]] Na, nauja studijų programa, tad sunku prognozuoti, bet manau, kad susilauks nemenko demesio Siaip, pati tikiuosi istoti i politikos mokslus, nes mano balas pakankamai aukstas, o socialine politika rasiau del visa ko ka pati mastai? As tai tikiuosi istoti i viesaji administravima, nes irgi balas, man paciai netiketai, bet gana aukstas, ziuresiu kaip ten bus... dar siaip mastau apie kurybines industrijas, bet tiksliai nzn... |