Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
22:32:47
| Nuoroda
SmileyFace rašė:
Mirtishiukas rašė:
nu tai tas metinis yra 2 balai, dėl to ir sumažėja iš karto konkursinis. Mano irgi MMT Kur stoti žurnale parašyta, kad žemiausias KB pernai į ekonometriją buvo 16,5, tai labai naiviai tikiuosi, kad papulsiu Aš taip pat tikiuosi bet manau pirmam etape nelabai pavyks,antram turetu pavykt :] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
22:41:23
| Nuoroda
andriusk92 rašė:
SmileyFace rašė:
Mirtishiukas rašė:
nu tai tas metinis yra 2 balai, dėl to ir sumažėja iš karto konkursinis. Mano irgi MMT Kur stoti žurnale parašyta, kad žemiausias KB pernai į ekonometriją buvo 16,5, tai labai naiviai tikiuosi, kad papulsiu Aš taip pat tikiuosi bet manau pirmam etape nelabai pavyks,antram turetu pavykt :] Aš jaučiu į antrą net nepapulsiu, nes pas mane antru numeriu MMT įrašyta, o ten žemas balas, turėtų priimt. O jei atsisakai 1-3 numeriu parašytos programos, gali kandidatuot tik į vnf, tai kam to reikia... Žodžiu dabar kaip ant adatų būsiu iki antradienio |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:01:59
| Nuoroda
O kada paskelbs priemimo rezultatus? PS. pats labai tikiuosi patekt i eko su 19.16 |
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:04:15
| Nuoroda
Kumana rašė:
O kada paskelbs priemimo rezultatus? PS. pats labai tikiuosi patekt i eko su 19.16 rezultatus paskelbs iki antradienio 12h su savo balu tikrai turėtum įstoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:18:21
| Nuoroda
SmileyFace rašė:
Mirtishiukas rašė:
nu tai tas metinis yra 2 balai, dėl to ir sumažėja iš karto konkursinis. Mano irgi MMT Kur stoti žurnale parašyta, kad žemiausias KB pernai į ekonometriją buvo 16,5, tai labai naiviai tikiuosi, kad papulsiu pernai žemiausias 18.4 juk buvo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:18:34
| Nuoroda
Mano trys pirmi tokie: |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
12:20:21
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
SmileyFace rašė:
Mano irgi MMT Kur stoti žurnale parašyta, kad žemiausias KB pernai į ekonometriją buvo 16,5, tai labai naiviai tikiuosi, kad papulsiu pernai žemiausias 18.4 juk buvo Bet jei nori pereit, reikia sumokėt kainos skirtumą, nes MMT pigesnė spec negu ekonometrija. Va dėl to gruzas ai blem, kaip bus taip bus, nieko nepakeisim db |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
12:22:28
| Nuoroda
SmileyFace rašė:
Mirtishiukas rašė:
SmileyFace rašė:
Mano irgi MMT Kur stoti žurnale parašyta, kad žemiausias KB pernai į ekonometriją buvo 16,5, tai labai naiviai tikiuosi, kad papulsiu pernai žemiausias 18.4 juk buvo Bet jei nori pereit, reikia sumokėt kainos skirtumą, nes MMT pigesnė spec negu ekonometrija. Va dėl to gruzas ai blem, kaip bus taip bus, nieko nepakeisim db čia jei tu į vnf stoji |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:19:37
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
čia jei tu į vnf stoji
jei įstoji į mmt vf, ir baigi semestrą be skolų, tai galėsi pereit į kitą su savo vf vieta. bet visvien mmt bent matės bakalauras ir tikriausiai įstojus jau ir nebesinorės pereit o magistre galima fdm ar kažką ;DD O tai gerai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:43:11
| Nuoroda
aš irgi pamojavus o mūsų balo manau į mmt turi pakakt o matematikos ten irgi užtektinai taigi belieka tik įstot o vėliau žiūrėsim ar norėsis dar kur eit ar ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:01:23
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
aš irgi pamojavus o mūsų balo manau į mmt turi pakakt o matematikos ten irgi užtektinai taigi belieka tik įstot o vėliau žiūrėsim ar norėsis dar kur eit ar ne Sutinku pilnai Šiaip patiktų man ir MMT, bet jei balas leis mokytis ekonometrijos, tai kodėl gi ne |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:01:38
| Nuoroda
O kodel jus nebandot i Statistika? Juk baigus ekonometrija arba statistika visvien gaunat statisto bakalaura. |
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:42:06
| Nuoroda
aš ir nenoriu to statistikos bakalauro... |
|
|