Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
21:01:59
| Nuoroda
tms911 rašė:
Laurrutee rašė:
tms911 rašė:
as ir rinkausi tarp apskaitos ir ekonomikos, visgi pasilikau prie apskaitos aš tai iki šiol tebesirenku tarp šių specialybių, vis galvoju kuri būtų perspektyvesnė ateity, ekonomistų išties labai daug, bet tai gan plati specialybė, apskaitininkių irgi nemažai o specialybė lyginant su ekonomika siauresnė, tad visdar dvejoju apskaitininko reikia kiekvienai imonei, taigi manau kad darba bus imanoma rasti, o ekonomistu kiekviena meta parosia ~1000 ir ju bedarbiu skaicius tik dideja, bet skamba graziai gal del to visi ja ir renkasi kaip isproteja na taip iš tos pusės su tavim sutinku tačiau kita vertus, vartant darbo pasiūlymų reikalavimus, dauguma darbdavių ieško darbuotojų su aukštuoju ekonomikos išsilavinimu, tad sakyčiau jis gan universalus,. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
22:06:12
| Nuoroda
Laurrutee rašė:
tms911 rašė:
Laurrutee rašė:
tms911 rašė:
as ir rinkausi tarp apskaitos ir ekonomikos, visgi pasilikau prie apskaitos aš tai iki šiol tebesirenku tarp šių specialybių, vis galvoju kuri būtų perspektyvesnė ateity, ekonomistų išties labai daug, bet tai gan plati specialybė, apskaitininkių irgi nemažai o specialybė lyginant su ekonomika siauresnė, tad visdar dvejoju apskaitininko reikia kiekvienai imonei, taigi manau kad darba bus imanoma rasti, o ekonomistu kiekviena meta parosia ~1000 ir ju bedarbiu skaicius tik dideja, bet skamba graziai gal del to visi ja ir renkasi kaip isproteja na taip iš tos pusės su tavim sutinku tačiau kita vertus, vartant darbo pasiūlymų reikalavimus, dauguma darbdavių ieško darbuotojų su aukštuoju ekonomikos išsilavinimu, tad sakyčiau jis gan universalus,. Na nzn nevarciau as darbo skelbimo, bet baiges universiteta manau, kad zinosiu koki darba dirbti noresiu, jei baigsiu audito specializacija, busiu audito darbuotojas, jei apskaita apskaitininkas |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
22:31:49
| Nuoroda
tms911 rašė:
Kai si apskaita atsirado pasirinkus ekonomika 3 kurse apskaitos nebebus.Ekonomikos specializacijos bus verslo ekonomika, tarptautine ekonomika ir turizmo ekonomika. Apskaitoje auditas, finansine apskaita ir atskaitomybe. Bet rimtai, reformacijas kažkokias padarė, įdomu. Sussiaurimo viską, atšlifavo. Stiprus perversmas EVF vyksta. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
00:29:57
| Nuoroda
Thrash'EmAll rašė:
tms911 rašė:
Kai si apskaita atsirado pasirinkus ekonomika 3 kurse apskaitos nebebus.Ekonomikos specializacijos bus verslo ekonomika, tarptautine ekonomika ir turizmo ekonomika. Apskaitoje auditas, finansine apskaita ir atskaitomybe. Bet rimtai, reformacijas kažkokias padarė, įdomu. Sussiaurimo viską, atšlifavo. Stiprus perversmas EVF vyksta. Bet kiek pastebejau tik KTU tokios reformos tevyksta |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
00:51:59
| Nuoroda
tms911 rašė:
Laurrutee rašė:
tms911 rašė:
Laurrutee rašė:
tms911 rašė:
as ir rinkausi tarp apskaitos ir ekonomikos, visgi pasilikau prie apskaitos aš tai iki šiol tebesirenku tarp šių specialybių, vis galvoju kuri būtų perspektyvesnė ateity, ekonomistų išties labai daug, bet tai gan plati specialybė, apskaitininkių irgi nemažai o specialybė lyginant su ekonomika siauresnė, tad visdar dvejoju apskaitininko reikia kiekvienai imonei, taigi manau kad darba bus imanoma rasti, o ekonomistu kiekviena meta parosia ~1000 ir ju bedarbiu skaicius tik dideja, bet skamba graziai gal del to visi ja ir renkasi kaip isproteja na taip iš tos pusės su tavim sutinku tačiau kita vertus, vartant darbo pasiūlymų reikalavimus, dauguma darbdavių ieško darbuotojų su aukštuoju ekonomikos išsilavinimu, tad sakyčiau jis gan universalus,. Na nzn nevarciau as darbo skelbimo, bet baiges universiteta manau, kad zinosiu koki darba dirbti noresiu, jei baigsiu audito specializacija, busiu audito darbuotojas, jei apskaita apskaitininkas na šios srities specializacijos ir manęs nežavi, bet vis vien save guodžiu jog nepražūsiu su šia specialybe, na blogiausiu atveju po antro kurso perstosiu į apskaitą ar tiesiog pasiimsiu kaip gretutinę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
11:12:52
| Nuoroda
mano KB=17, tj kazin ar istosiu.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
11:38:27
| Nuoroda
navigacija rašė:
mano KB=17, tj kazin ar istosiu.. i ekonomika abejoju, o apskaita visgi nauja specialybe gal ir istotum |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
12:54:11
| Nuoroda
Sveiki, aš ketinu studijuoti KTU finansus. Tad gal galėtumėt papasakoti apie šias studijas?:) Ar sunku mokytis? Kokie dėstytojai (t.y. ar įdomios jų paskaitos, ar lengva su jais susitarti)? Taip pat domintu stipendijos, kokio vidurkio reikia norint jas gaut?:) Taip pat gal galėtumėt papasakoti apie bendrabučius, jų būklę, kainą? Ar lengva juos gaut?:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:04:49
| Nuoroda
finansu studijos ir mane labai domina :] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:34:37
| Nuoroda
gal zinot ar gretutines studijos prasideda nuo pirmo pusmecio? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:48:37
| Nuoroda
tms911 rašė:
gal zinot ar gretutines studijos prasideda nuo pirmo pusmecio? kiek domėjausi tai nuo pirmo arba antro kurso pavasario semestro |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-09-10
20:23:26
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2011-09-11
23:40:12