Ekonomika ar finansai?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:31:03 | Nuoroda

Sveiki , tikiuosi padesite issklaidyti abejones

taigi, kuria studiju programa rinktis ? ekonomika ar finansus ? paskutiniuoju metu girdejau tokiu atsiliepimu kad finansai tera siauresne ekonomikos dalis, ir zmogus baiges ekonomika sekmingai gali dirbti finansu srityje, net ir neturedamas finansu bakalauro. taigi padekite apsispresti :) ar geriau imti konkretesne studiu krypti ar abstraktesne (ekonomika) ?

Žinutė parašyta: 2011-07-20 15:10:36 | Nuoroda

Finansai yar viena iš ekonomikos specializacijų. Tai tu man passkyk, kuo tai labai skiriasi? Finansus kuo puikiausiai gali parinkti mokytis nuo trečio kurso. Aišku, tai tikrai nauja specialybė, gal tai ir masina, bet mokomasi tikrai nieko įspūdingiau nei ekonomikoje. Nereikia išsigąsti to žodžio "ekonomika", nes ale jų yra penkio sgalybės. Bet, kai pagalvoji, tie patys finansininkai yra tokie patys kaip ekonomistai. :D

Žinoma, ar ne viską žinau, bet tau reikėtų pasidomėti, kaip yra su mokymusi pirmus du kursus finansuose. Jei aš pati savęs neapsgaudinėju, tai jei mokosi tą patį, ką ir ekonomistai ar net vadybininkai. Gal kažkas grynai finansų specalybėjau jau skiriasi nuo trečio kurso... Na, mano numonė tokia, kad tai vos ne vienas ir tas pats.

Sėkmės pasirenkant! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-21 00:45:30 | Nuoroda

tj va kad labai panasius dalykus mokosi. tas ir glumina, nes nezinai ar imt abstraktesni dalyka ar konkretesni ..

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą