Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-03
15:18:25
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Kristijonė rašė:
cloudmaker rašė:
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio ) labas! smagu, kad mūsų gretos daugėja : } o jei dėl tų didesnių stipendijų teisybė - jėga! tikiuosi, neteks nusivilt vėliau Aš taip pat studijuosiu psichologija kiek psichologu pakviesta i vf? :) Aš irgi įstojau į psichologiją. ;>> |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-04
00:36:17
| Nuoroda
Baltoji rašė:
Sandrittta rašė:
Kristijonė rašė:
cloudmaker rašė:
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio ) labas! smagu, kad mūsų gretos daugėja : } o jei dėl tų didesnių stipendijų teisybė - jėga! tikiuosi, neteks nusivilt vėliau Aš taip pat studijuosiu psichologija kiek psichologu pakviesta i vf? :) Aš irgi įstojau į psichologiją. ;>> Labai šaunu! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-04
19:57:39
| Nuoroda
Laba visiems :] kaip smagu, kad cia visu tiek daug ;]] dziaugiuosi ir as, kd i vdu patekau, ar yra ekonomistu? Parasykit man jei netynginiaujat ir norit pabendrauti ([email protected]), smagu pabendrauti butu :]]] |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-05
22:07:06
| Nuoroda
Kas ka zino del krikstynu? Civilizuotos buna? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-06
16:24:12
| Nuoroda
aika- rašė:
Sveiki, gal atsiras studijuojančių Baltijos regiono kultūras?:) labas, taip taip, yra )) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-06
19:43:33
| Nuoroda
Sveiki, gal netycia kas zino ar dar yra laisvu vietu lt filologijoj? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-08-06
22:39:32
| Nuoroda
agnindi rašė:
aika- rašė:
Sveiki, gal atsiras studijuojančių Baltijos regiono kultūras?:) labas, taip taip, yra )) O, kaip gerai. Jau maniau, kad čia neatsiras kitų:) |
Žinutė parašyta:
2011-08-06
23:19:54
| Nuoroda
aika- rašė:
agnindi rašė:
aika- rašė:
Sveiki, gal atsiras studijuojančių Baltijos regiono kultūras?:) labas, taip taip, yra )) O, kaip gerai. Jau maniau, kad čia neatsiras kitų:) Atsiras, studijuosim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-07
09:54:03
| Nuoroda
moonlightMari rašė:
aika- rašė:
agnindi rašė:
aika- rašė:
Sveiki, gal atsiras studijuojančių Baltijos regiono kultūras?:) labas, taip taip, yra )) O, kaip gerai. Jau maniau, kad čia neatsiras kitų:) Atsiras, studijuosim na, va, mes jau tryse |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-07
11:40:36
| Nuoroda
SnowyQueen rašė:
Kas ka zino del krikstynu? Civilizuotos buna? Nelygu kas tas "civilizuotumas". -D Manau, kanibalizmais ir kitokiais asocialiais dalykais neužsiimama. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-08
14:21:18
| Nuoroda
kas su manim į viešajį administravimą įstojo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-08
14:36:05
| Nuoroda
dovilen rašė:
kas su manim į viešajį administravimą įstojo? koks kb? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-09
21:34:04
| Nuoroda
Sveiki. Gal galit pasakyti kokius dokumentus reikia atsivezti pildant/ |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-09
22:30:02
| Nuoroda
milkaa rašė:
dovilen rašė:
kas su manim į viešajį administravimą įstojo? koks kb? 15.36 o pas tave? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-16
16:06:04
| Nuoroda
Sveiki, aš būsima psichologijos studentė. Jei kažkas nori susipažinti - skype: dolly_lily. |
Žinutė parašyta:
2011-08-16
16:08:58
| Nuoroda
raciuke rašė:
Baltoji rašė:
Sandrittta rašė:
Kristijonė rašė:
cloudmaker rašė:
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio ) labas! smagu, kad mūsų gretos daugėja : } o jei dėl tų didesnių stipendijų teisybė - jėga! tikiuosi, neteks nusivilt vėliau Aš taip pat studijuosiu psichologija kiek psichologu pakviesta i vf? :) Aš irgi įstojau į psichologiją. ;>> Labai šaunu! Prisidedu ir aš. Mūsų viso bus daug, virš 100 |
Žinutė parašyta:
2011-08-16
16:15:44
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Kristijonė rašė:
cloudmaker rašė:
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio ) labas! smagu, kad mūsų gretos daugėja : } o jei dėl tų didesnių stipendijų teisybė - jėga! tikiuosi, neteks nusivilt vėliau Aš taip pat studijuosiu psichologija kiek psichologu pakviesta i vf? :) O kam tau ? |
Žinutė parašyta:
2011-08-18
10:34:38
| Nuoroda
Sveiki, ieškau istorijos pirmakursių ;] Būtu smagu bent kažka pažinti iš būsimų kolegų ;] mano fb Simonas Jankauskas. |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-18
14:04:18
| Nuoroda
Sveiki;) gal yra zmoniu, kurie negavo bendrabucio ir dar nerado kur gyventi? Ieskau zmoniu, su kuriais galima butu nuomotis buta, vis linksmiau butu kompanija is pvz 4 asmenu surinkt ir nuomotis kartu buta:] as pati istojau i GMF ir butu gerai butent is sio fakulteto susirast kambarioku, taciau tai netaip ir svarbu:] mano skype savage7220, jei kas susidomejo, parasykit, nes po to kai negavau bendrabucio as panikoje ir nzn ka daryti..;D |