Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:22:08
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų praėjusiais metais irgi vėlavo gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt Davai stumiam kartu jau valandas skaiciuoju, kada pagaliau :] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:34:30
| Nuoroda
dona92 rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų praėjusiais metais irgi vėlavo gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt Davai stumiam kartu jau valandas skaiciuoju, kada pagaliau :] Reikia dar nuotraukas varyt kur pasidaryt! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:35:12
| Nuoroda
moniss rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų praėjusiais metais irgi vėlavo gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt Aš įsivaizduoju Man kažkaip jau nebetaip baisu, vis gi antras kartas O tada net miegot negalėjau... O kodėl antras kartas? Kas pirmąkart buvo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:43:56
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
dona92 rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų praėjusiais metais irgi vėlavo gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt Davai stumiam kartu jau valandas skaiciuoju, kada pagaliau :] Reikia dar nuotraukas varyt kur pasidaryt! net pamirsau :] taip ir praeis laikas, dar einan foto pasidaryti kur i kokia parduotuve oro sali ir net nemirktelejus : D cha wakaras |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:51:06
| Nuoroda
dona92 rašė:
Žalia arbata. rašė:
dona92 rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų praėjusiais metais irgi vėlavo gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt Davai stumiam kartu jau valandas skaiciuoju, kada pagaliau :] Reikia dar nuotraukas varyt kur pasidaryt! net pamirsau :] taip ir praeis laikas, dar einan foto pasidaryti kur i kokia parduotuve oro sali ir net nemirktelejus : D cha wakaras Nu jo, aš dar ryt lėksiu bilietų į yomayo pirkt, o be to, namie remontas. Sakau, gal padėsiu statybininkams ką nors remontuot, kad laikas greičiau eitų DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:59:40
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų praėjusiais metais irgi vėlavo gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt Aš įsivaizduoju Man kažkaip jau nebetaip baisu, vis gi antras kartas O tada net miegot negalėjau... O kodėl antras kartas? Kas pirmąkart buvo? Įstojau į vnf Dabar persilaikiau LT ir pasikėliau KB, todėl stoju ten pat tik į vf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
01:13:52
| Nuoroda
moniss rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:
Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų praėjusiais metais irgi vėlavo gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt Aš įsivaizduoju Man kažkaip jau nebetaip baisu, vis gi antras kartas O tada net miegot negalėjau... O kodėl antras kartas? Kas pirmąkart buvo? Įstojau į vnf Dabar persilaikiau LT ir pasikėliau KB, todėl stoju ten pat tik į vf O tai jei dabar istosi i vf,tai visus metus uzskaitys ir keliausi i antra kursa? |