Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:14:54
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
O su kokiu konkursiniu įstojot į norvegų filologiją? Įdomu, kiek trūko... Mano 20,18 o koks Tavo buvo? 20,06... Apmaudu, tikrai nedaug trūko... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:16:04
| Nuoroda
3silvery rašė:
Teisė VU vf!!! :D sveikinu, kolega
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:16:10
| Nuoroda
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
O su kokiu konkursiniu įstojot į norvegų filologiją? Įdomu, kiek trūko... Mano 20,18 o koks Tavo buvo? 20,06... Apmaudu, tikrai nedaug trūko... oho, na ir konkursas buvo, jei Tu su tokiu neįstojai.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:16:59
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti: Studijų programa: grafika (Vilniuje), NL Aukštoji mokykla: Vilniaus dailės akademija Finansavimo pobūdis: VF Pageidavimo numeris: 1
Kas kartu šturmuos VDA, gerieji piliečiai?? ( c:
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:20:10
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
O su kokiu konkursiniu įstojot į norvegų filologiją? Įdomu, kiek trūko... Mano 20,18 o koks Tavo buvo? 20,06... Apmaudu, tikrai nedaug trūko... oho, na ir konkursas buvo, jei Tu su tokiu neįstojai.. Matyt, kad buvo... Labai gaila, nes laabai tikėjausi... Viltis - kvailių motina. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:20:16
| Nuoroda
istojau Vu visuomenes sveikata VNF gal kas i nemokama istojot ? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:21:59
| Nuoroda
Įstojau į LŽUU Kaimo plėtros administravimas, VNF gal kas dar? |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:22:42
| Nuoroda
Katiusa rašė:
VGTU ekonomikos inžinerija vf !!!!!!!!!!! yeeeee!!! Kas dar į tai įstojo? Koks tavo kb buvo? Taip norejau i vgtu,bet nenusiseke man... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:22:43
| Nuoroda
"Mielas (-a) stojantysis (-čioji), pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti: Bet kažkodėl nesidžiaugiu ;/
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:23:28
| Nuoroda
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
O su kokiu konkursiniu įstojot į norvegų filologiją? Įdomu, kiek trūko... Mano 20,18 o koks Tavo buvo? 20,06... Apmaudu, tikrai nedaug trūko... oho, na ir konkursas buvo, jei Tu su tokiu neįstojai.. Matyt, kad buvo... Labai gaila, nes laabai tikėjausi... Viltis - kvailių motina. o į indologiją taip pat pritrūko balų? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:26:01
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
O su kokiu konkursiniu įstojot į norvegų filologiją? Įdomu, kiek trūko... Mano 20,18 o koks Tavo buvo? 20,06... Apmaudu, tikrai nedaug trūko... oho, na ir konkursas buvo, jei Tu su tokiu neįstojai.. Matyt, kad buvo... Labai gaila, nes laabai tikėjausi... Viltis - kvailių motina. o į indologiją taip pat pritrūko balų? Į indologiją nelabai ir tikėjausi, turėjau tik itin menką viltį, nes stojau be geografijos pažymio, kuris sudarė 0,2 balo... Po egzaminų džiaugiausi neblogais rezultatais, o dabar.... Laimėti mūšį - tai dar ne kovą... Na, nieko nuostabaus, stojau ten, kur konkursai itin dideli.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:26:54
| Nuoroda
Oi, su tuo mūšiu ten atvirkščiai turėjo būti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:29:14
| Nuoroda
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
O su kokiu konkursiniu įstojot į norvegų filologiją? Įdomu, kiek trūko... Mano 20,18 o koks Tavo buvo? 20,06... Apmaudu, tikrai nedaug trūko... oho, na ir konkursas buvo, jei Tu su tokiu neįstojai.. Matyt, kad buvo... Labai gaila, nes laabai tikėjausi... Viltis - kvailių motina. o į indologiją taip pat pritrūko balų? Į indologiją nelabai ir tikėjausi, turėjau tik itin menką viltį, nes stojau be geografijos pažymio, kuris sudarė 0,2 balo... Po egzaminų džiaugiausi neblogais rezultatais, o dabar.... Laimėti mūšį - tai dar ne kovą... Na, nieko nuostabaus, stojau ten, kur konkursai itin dideli.... Gaila, mačiau, kad tikrai labai norėjai į indologiją.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:30:33
| Nuoroda
ginte100 rašė:
Katiusa rašė:
VGTU ekonomikos inžinerija vf !!!!!!!!!!! yeeeee!!! Kas dar į tai įstojo? Koks tavo kb buvo? Taip norejau i vgtu,bet nenusiseke man... Mano balas buvo 18,60 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:31:13
| Nuoroda
1 VDU 612L20005 0349 politikos mokslai vf NL 19.82 19.82 kvietimas, NL |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:32:14
| Nuoroda
Sinkevičiūtė rašė:
Ligituulis rašė:
Sinkevičiūtė rašė:
Kaip liūdna, tai šakės. ;/ Mano balas į humanitarinius 14.42, o į socialinius 14.72 ir niekur neįstojau!! O rašiau ir mokamai, ir nemokamai. Nenormaliai sužlugdyt jaučiuos. Rašiau VU ir MRU. Ir nieko. Nu žodžiu. Aš irgi niekur neįstojau dar ;o mano balas 14,32, bet rašiau beveik vien kolegijas. gal dar gausiu kvietimą kaip manai?
Šiaip nesąmonė būtų, jei į kolegiją su tokiu balu nepriimtų.. Nors žinai, juk čia Lietuva... dar ne tokia nesamone...... as su 15 i neiviena kolegija nepapuoliau...... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:32:34
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
atvirkštukė rašė:
Govinda rašė:
O su kokiu konkursiniu įstojot į norvegų filologiją? Įdomu, kiek trūko... Mano 20,18 o koks Tavo buvo? 20,06... Apmaudu, tikrai nedaug trūko... oho, na ir konkursas buvo, jei Tu su tokiu neįstojai.. Matyt, kad buvo... Labai gaila, nes laabai tikėjausi... Viltis - kvailių motina. o į indologiją taip pat pritrūko balų? Į indologiją nelabai ir tikėjausi, turėjau tik itin menką viltį, nes stojau be geografijos pažymio, kuris sudarė 0,2 balo... Po egzaminų džiaugiausi neblogais rezultatais, o dabar.... Laimėti mūšį - tai dar ne kovą... Na, nieko nuostabaus, stojau ten, kur konkursai itin dideli.... Gaila, mačiau, kad tikrai labai norėjai į indologiją.. Galbūt bandysiu kitais metais, jei tik išsilaikysiu geografijos, kurios niekada nesimokiau, egzaminą kokiu nors būdu... Pažiūrėsiu, kaip bus. Matyt, labai norėti neužtenka... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:38:48
| Nuoroda
Finansų informatika VU KHF VF , Gal kas čia įstojot? |
|
|
|
Žinutė parašyta: