Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:47:35
| Nuoroda
Aistie rašė:
studijos lt rašė:
gal kas girdejot ka tiksliai per radija sake del stojimu, kiek girdeau lygtai perskaiciuoja viska, ir pirmiau nemokamus, o veliau tik mokamus skelbs, neaugi dar yra vilties kad viskas susitvarkys, bijau ir tiketis.. jei kas girdejot tiksliau ka snekejo parasykit o lamoj rašė, kad tik mokamas perskaičiuos. Tai negi ir vf?? ;o tiksliai negirdejau, bet nugirdau tik tiek kad daug klaidu, perziurima vel viskas, ir atsakymai bus arba siandien gal net kita diena, nes neuzteko laiko tipo jiems... nervina negaliu... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:47:40
| Nuoroda
„Be šaukšto deguto neapsėjome. Kaip sako, dienos darbas, nakties juokas. Pateikti nepilni sąrašai dėl mokamų vietų, tad mokamų vietų sąrašai bus pateikti iš naujo, jie pailgės Tačiau dėl valstybės finansuojamų vietų informacija tvarkinga, pakviestieji gali vykti pasirašinėti studijų sutarčių“ |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:48:23
| Nuoroda
nicelife rašė:
Aistie rašė:
studijos lt rašė:
gal kas girdejot ka tiksliai per radija sake del stojimu, kiek girdeau lygtai perskaiciuoja viska, ir pirmiau nemokamus, o veliau tik mokamus skelbs, neaugi dar yra vilties kad viskas susitvarkys, bijau ir tiketis.. jei kas girdejot tiksliau ka snekejo parasykit o lamoj rašė, kad tik mokamas perskaičiuos. Tai negi ir vf?? ;o vf jau gali varyt pasirasyt sutarciu , o vnf turi laukt ;p tik vnf perskaiciuoja vargsai tie vnf,kurie pasiryze moketi pinigus ir galvoja:istosiu ar nebe ;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:48:32
| Nuoroda
O gal jie padare klaidu ir vf ir vnf, tik bijo pasakyt, kad dar labiau nenervintu stojanciuju |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:48:59
| Nuoroda
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:49:33
| Nuoroda
Ramė rašė:
O gal jie padare klaidu ir vf ir vnf, tik bijo pasakyt, kad dar labiau nenervintu stojanciuju noretum ;DD as ir tikrai noreciau ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:49:59
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino Na aš su 14,56 ir tik i TTVAM įstojau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:50:48
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino Tikrai, kad nesamone, nes tarkim, kad ir as, gavau tik viena vnf kvietima, o ten kazkas kitas gavo vos ne du vnf ir viena vnf, tai is viso trys kvietimai ir gali rinktis, o as mat negaliu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:51:13
| Nuoroda
nicelife rašė:
Ramė rašė:
O gal jie padare klaidu ir vf ir vnf, tik bijo pasakyt, kad dar labiau nenervintu stojanciuju noretum ;DD as ir tikrai noreciau ;D kad jūsų žodžiai Dievui į ausį |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:51:31
| Nuoroda
lamoj jau raso, kad jau issiunte visiems kvietimus i nefinansuojamas vietas |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:51:40
| Nuoroda
turejo but vnf ir viena vf |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:51:44
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino nesijaudink, as pats su 15balu nepapuoliau i 5 kolegijas su vf ir vnf.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:52:04
| Nuoroda
Ramė rašė:
Boykinsas rašė:
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino Tikrai, kad nesamone, nes tarkim, kad ir as, gavau tik viena vnf kvietima, o ten kazkas kitas gavo vos ne du vnf ir viena vnf, tai is viso trys kvietimai ir gali rinktis, o as mat negaliu rimtai? buvo kas gavo tris kvietimus?;o kai nesamonė... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:52:07
| Nuoroda
dar negavau atsakymų |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:52:15
| Nuoroda
Jau paskelbti patikslinti I etapo valstybės nefinansuojamų vietų rezultatai. Stojantiesiemssiunčiama informacija elektroniniu paštu bei ją galima pasitikrinti LAMA BPO informacinėje sistemoje.
Bet aš nieko negavau į el. paštą. tai ką nebeįstojau? |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:52:18
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino baik tik aš su 16,18 net mokamos negavau kolegijoj ) čia kosmosas vyksta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:52:39
| Nuoroda
sakykit, o isvis imanoma, kad perskaiciavus viska, ka dabar cia jau daro, jei ispradziu ir negavai isvis kvietimo, kad po viso sio tvarkymo, pareis kvietimas..?:O ar gali net ir sitaip buti? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:53:41
| Nuoroda
Aistie rašė:
Boykinsas rašė:
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino baik tik aš su 16,18 net mokamos negavau kolegijoj ) čia kosmosas vyksta O DIEVE! Tai man tuopmęt net neverta ir svajot pakliūt į kolegiją su savo 13.22 |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:54:05
| Nuoroda
neuzvardinta rašė:
Jau paskelbti patikslinti I etapo valstybės nefinansuojamų vietų rezultatai. Stojantiesiemssiunčiama informacija elektroniniu paštu bei ją galima pasitikrinti LAMA BPO informacinėje sistemoje.
Bet aš nieko negavau į el. paštą. tai ką nebeįstojau? dabar dar girdejau 12 val per radija, kad del klaidu tvarkoma viskas, perskaiciuojama, tai gal dar nera galutiniai rezultatai suvesti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:54:14
| Nuoroda
Aistie rašė:
Boykinsas rašė:
Sveiki. Jums man paaiskinkit kas cia per nesamones vyksta... gavau tik viena pasiulyma vnf, vf isviso negavau net ir i kolegija nors mano kb 14.10 tai manau i kolegija tikrai turetu uztekt i vf...klasiokas vos egzus issilaike ir istojo i vu ekonomika vnf... man lb nepatinka tokie prikolai... krc taip sunervino baik tik aš su 16,18 net mokamos negavau kolegijoj ) čia kosmosas vyksta is kart pagalvojau PZZZZ !!! baisu |
|
|