Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
00:50:53
| Nuoroda
Sveiki visi! tai ar yra cia istojusiu?:)) ar dziaugiates? o gal net atsisaket? pasipasakokit kokios nuotaikos;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:31:24
| Nuoroda
Hallo! Gavau pakvietimą į vokiečių filologiją su norvegų kalba. Džiaugiuosi, nes manau kad tai tikrai perspektyvi ir įdomi studijų programa :) Aišku, su tom kalbom reikia paplušėti, bet viskas įveikiama, ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
01:04:27
| Nuoroda
:) istojau ir as cia... dziaugiuosi... DDDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:28:58
| Nuoroda
čia abi merginos į vokiečių ir norvegų?:) kiek į jusų grupę priemė? kiek supratau vokiečių kalbą mokysimės bendrai, tik vokiečių norvegų atskirai:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:30:25
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
čia abi merginos į vokiečių ir norvegų?:) kiek į jusų grupę priemė? kiek supratau vokiečių kalbą mokysimės bendrai, tik vokiečių norvegų atskirai:)) na as tai vokieciu ir norvegu, o kiek priime tai nezinau net kur suzinot |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:34:40
| Nuoroda
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:38:30
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:46:55
| Nuoroda
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau as irgi buvau snd, tikrai labai saunu, viskas taip organizuota koratoriai taip maloniai priima, jei kas padeda:) as irig taip pat tai tikiuos gaut baraka..;D as mokysiuos vokieciu filologija ir svedu kalba, norvegu kalbai truputi pritruko man:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:52:27
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau as irgi buvau snd, tikrai labai saunu, viskas taip organizuota koratoriai taip maloniai priima, jei kas padeda:) as irig taip pat tai tikiuos gaut baraka..;D as mokysiuos vokieciu filologija ir svedu kalba, norvegu kalbai truputi pritruko man:) na nieko tokio, sako svedu lengvesne malonu susipazint |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:53:45
| Nuoroda
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau as irgi buvau snd, tikrai labai saunu, viskas taip organizuota koratoriai taip maloniai priima, jei kas padeda:) as irig taip pat tai tikiuos gaut baraka..;D as mokysiuos vokieciu filologija ir svedu kalba, norvegu kalbai truputi pritruko man:) na nieko tokio, sako svedu lengvesne malonu susipazint dziaugiuos ir i vokieciu/ svedu istojus:)) man taip pat;) kad daugiau cia musu atsirastu galetume labiau susipazint, kad rugsejo 1 butu drasiau;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:57:36
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau as irgi buvau snd, tikrai labai saunu, viskas taip organizuota koratoriai taip maloniai priima, jei kas padeda:) as irig taip pat tai tikiuos gaut baraka..;D as mokysiuos vokieciu filologija ir svedu kalba, norvegu kalbai truputi pritruko man:) na nieko tokio, sako svedu lengvesne malonu susipazint dziaugiuos ir i vokieciu/ svedu istojus:)) man taip pat;) kad daugiau cia musu atsirastu galetume labiau susipazint, kad rugsejo 1 butu drasiau;D Tai susirask mane facebook'e, palaikysim kontakta Žydrūnė Juodvalkytė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
00:00:50
| Nuoroda
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau as irgi buvau snd, tikrai labai saunu, viskas taip organizuota koratoriai taip maloniai priima, jei kas padeda:) as irig taip pat tai tikiuos gaut baraka..;D as mokysiuos vokieciu filologija ir svedu kalba, norvegu kalbai truputi pritruko man:) na nieko tokio, sako svedu lengvesne malonu susipazint dziaugiuos ir i vokieciu/ svedu istojus:)) man taip pat;) kad daugiau cia musu atsirastu galetume labiau susipazint, kad rugsejo 1 butu drasiau;D Tai susirask mane facebook'e, palaikysim kontakta Žydrūnė Juodvalkytė oki doki;D Laukiam ir kitu kolegu!:) |
|
|