Trečias etapas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-08 17:30:10 | Nuoroda
milkaa rašė:

Jeigu rytoj atsikelsiu ir dar nebus rezultatų, tai už savo veiksmus neatsakau :D

Nu tai antro turo rezultatus kai skelbė, neturėjau inerneto namie, nes žaibas kabelius sudegino gatvėj ar kažkas panašaus.  Atsikėliau, ėjau iki bibliotekos (buvo apie puse 11h) , nueinu į gmail - ir nieko nėra dar. Susinervinau, nes buvo labai karšta ir tingėjau eit kažkur. 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 17:35:32 | Nuoroda

Aš nepergyvenu,aš dar va įmečiau  nuotolines ,ištęstines studijas kolegijoj,kad galėčiau nuomot butą Vln ir dirbt,kokioje redakcijoje. Kryptį savo žinau ir dėl to,kad oi,oi čia Universitetas,oi čia į kolegijas debilai,taiii naaaaahhh. Tiesiog pasilikus provincijoje,kur Norfa ir pora kebabinių yra kultūros meka,nėra už ko užsikabint. Apie išvažiavimą galvoju,net bilietus paprašiau užlaikyt,jei kas. 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 19:33:12 | Nuoroda

Jau nebedaug laukt;D

Žinutė parašyta: 2011-08-08 19:40:59 | Nuoroda

Nebedaug,tik visa bemiegė naktis 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 20:20:21 | Nuoroda
escada rašė:

Drįstu pasvajot apie rezultatus naktį. : )

Žinutė parašyta: 2011-08-08 21:32:42 | Nuoroda
Sinkevičiūtė rašė:
escada rašė:

Drįstu pasvajot apie rezultatus naktį. : )

Aš tai kažkaip manau, kad atsiras rytoj iki 12val.

Žinutė parašyta: 2011-08-08 21:43:55 | Nuoroda

numirsiu nesulaukus tu rezultatu, vilties tiek mazai, net i mokama papult...;/

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:19:05 | Nuoroda

Beprotybe, is kur tiek pesimizmo? Atsimenu dar pries pat egzaminus buvai linksmiausias zmogus cia ir ne kiek nesijaudinai del ju :D ne gi taip jau tragiskai islaikei tuos egzaminus?

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:28:32 | Nuoroda

Ar tiesa kad reikia istojus reikia atsinest notaro patvirtinta brandos atestata?

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:47:20 | Nuoroda
Barcos fanas rašė:

Ar tiesa kad reikia istojus reikia atsinest notaro patvirtinta brandos atestata?

man irgi toks klausimas kilo, nes lb suprantu kaip ten kas

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:54:27 | Nuoroda
trikssi rašė:
Barcos fanas rašė:

reikia tureti  brandos atestato kopijia nueini pas notara ir jis ten patvirtina ir tada vezi priduoti priduoti tos kopijos su notaro patvirtinimu :)

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:56:37 | Nuoroda

Nu zmones kaip jauciates?:) man tai visokios mintys galvoj sukas,kad tik uzmigt eitu :/

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:58:34 | Nuoroda
egjutea rašė:
trikssi rašė:
Barcos fanas rašė:

reikia tureti  brandos atestato kopijia nueini pas notara ir jis ten patvirtina ir tada vezi priduoti priduoti tos kopijos su notaro patvirtinimu :)

O kam to notaro reikia?

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:59:28 | Nuoroda
StreetSpirit rašė:

Nu zmones kaip jauciates?:) man tai visokios mintys galvoj sukas,kad tik uzmigt eitu :/

mintys visokios kyla, ir viltis lyg yra kazkokia kad sianakty sulauksim rezultatu :D

Žinutė parašyta: 2011-08-08 23:01:05 | Nuoroda
StreetSpirit rašė:
egjutea rašė:
trikssi rašė:
Barcos fanas rašė:

O kam to notaro reikia?

nu as kiek suprantu kad nepadirbta ten kopija ir panasiai, nes viska jis sutikrina bent kiek sake man :)

Žinutė parašyta: 2011-08-08 23:07:53 | Nuoroda
Dusan rašė:

Beprotybe, is kur tiek pesimizmo? Atsimenu dar pries pat egzaminus buvai linksmiausias zmogus cia ir ne kiek nesijaudinai del ju :D ne gi taip jau tragiskai islaikei tuos egzaminus?

Įdomiai Tu traktuoji pesimizmą. Ne,netragiškai,tačiau ~18 Kb humanitariniuose moksluose yra kirvis,tad turiu rinktis technologinius,fizinius mokslus ,kur balai neturint matematikos ,fizikos,informatikos egzaminų yra itin maži. Tai su menku 9,74 ;11 Kb-neturiu itin didelių alternatyvų Kauno,Vilniaus kolegijose,žinoma, atviromis rieškučiomis priimtų: Alytaus ar tai Panevėžio kolegija,nes paskutiniųjų kviečiamųjų  kb yra-2,8; 4,tačiau  nežinau ar tai būtų pakankama atspirtis. Be abejonės lieka vnf,tačiau puikiai suvokiu situaciją,kad mokyklą baigėme kartu su broliu,tad jau vien gyvenimas Vilniuje(Bendrabutis,maistas,knygos,švietimas,o dar,jei štai norėsi į teatrą ,operą užeit..) kainuoja gan didelius pinigus,žinoma, čia ir vėl ,kas yra dideli pinigai. ..

Ne,tai ne pesimizmas tai tik sustiprėjusi motyvacija užsidirbti bei atsakomybė už save,artimą,studijas.

Man viskas gerai. Vargu ar supranta šią situaciją žmonės,kurie traktuoja ,kad neįstoję į politikos mokslus ,susigadino sau gyvenimą,  potencialūs savižudžiai,kuriem pirmasis gyvenimo sunkumas,trauma buvo gauti  balą ,mažesnį už 90. 

So,yahhh,man viskas gerai. 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 23:13:25 | Nuoroda
Beprotybė. rašė:
Dusan rašė:

Įdomiai Tu traktuoji pesimizmą. Ne,netragiškai,tačiau ~18 Kb humanitariniuose moksluose yra kirvis,tad turiu rinktis technologinius,fizinius mokslus ,kur balai neturint matematikos ,fizikos,informatikos egzaminų yra itin maži. Tai su menku 9,74 ;11 Kb-neturiu itin didelių alternatyvų Kauno,Vilniaus kolegijose,žinoma, atviromis rieškučiomis priimtų: Alytaus ar tai Panevėžio kolegija,nes paskutiniųjų kviečiamųjų  kb yra-2,8; 4,tačiau  nežinau ar tai būtų pakankama atspirtis. Be abejonės lieka vnf,tačiau puikiai suvokiu situaciją,kad mokyklą baigėme kartu su broliu,tad jau vien gyvenimas Vilniuje(Bendrabutis,maistas,knygos,švietimas,o dar,jei štai norėsi į teatrą ,operą užeit..) kainuoja gan didelius pinigus,žinoma, čia ir vėl ,kas yra dideli pinigai. ..

Ne,tai ne pesimizmas tai tik sustiprėjusi motyvacija užsidirbti bei atsakomybė už save,artimą,studijas.

Man viskas gerai. Vargu ar supranta šią situaciją žmonės,kurie traktuoja ,kad neįstoję į politikos mokslus ,susigadino sau gyvenimą,  potencialūs savižudžiai,kuriem pirmasis gyvenimo sunkumas,trauma buvo gauti  balą ,mažesnį už 90. 

So,yahhh,man viskas gerai. 

nu as su 17.64 istojau i vf istorija... pirmu etapu

Žinutė parašyta: 2011-08-08 23:15:46 | Nuoroda

Et,filologijos pas mane. 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 23:17:27 | Nuoroda
Beprotybė. rašė:

Et,filologijos pas mane. 

blem, reikejo stot i beleka humanitariniuose moksluose, svarbu vf, juk galima pereiti po pirmo semestro, svarbu, kad ta sritis i kuria nori pereiti butu humanitariniai mokslai, (jei tokiuose mokaisi) tikrai atsirastu vietu..

Žinutė parašyta: 2011-08-08 23:22:12 | Nuoroda

Itin taupau laiką ,o  savo  tikslą galiu pasiekti ir eidama aplinkeliu. Panirdama į logistiką ,eksporto inžineriją tapsiu tik konkurencingesnė. 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą