Trečias etapas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-08 10:57:52 | Nuoroda
Beprotybė. rašė:

Nafik, aš eisiu gal pamiegot iki 6, tada atsikelsiu, pavalgysiu ir vėl eisiu miegot . 

Labanakt ;DD

Žinutė parašyta: 2011-08-08 11:13:47 | Nuoroda

Bandau ir aš trečią etapą, nors ir per pirmus du įstojau į unikus, gavau vf, bet netenkino, KUR įstojau. Jei per trečią nebepakvies - ką padarysi. Vadinas nebus TRYS IŠ TRYJŲ.  Varysiu uždarbiaut tada :D Jei ką domina, tai konkrečiai žinau, jog VU Prancūzų filologijoj dvi VF likusios dar.  Tai jei ką domina - bandykit.  O aš šį kartą mečiau humanitarinius, ir bandysiu laimę su medicinos, sveikatos priežiūros sritimis. 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 11:17:58 | Nuoroda
Segtukas rašė:

Atsakymą radau, gaunamas tik vienas pakvietimas nesvarbu vf ar vnf.

Kur radai tokią informaciją?

Žinutė parašyta: 2011-08-08 11:18:21 | Nuoroda

o as kad tik papulciau i Vu vadyba ir verslo admn. vnf...

Žinutė parašyta: 2011-08-08 11:36:32 | Nuoroda
Katarsis rašė:

Bandau ir aš trečią etapą, nors ir per pirmus du įstojau į unikus, gavau vf, bet netenkino, KUR įstojau. Jei per trečią nebepakvies - ką padarysi. Vadinas nebus TRYS IŠ TRYJŲ.  Varysiu uždarbiaut tada :D Jei ką domina, tai konkrečiai žinau, jog VU Prancūzų filologijoj dvi VF likusios dar.  Tai jei ką domina - bandykit.  O aš šį kartą mečiau humanitarinius, ir bandysiu laimę su medicinos, sveikatos priežiūros sritimis. 

Kolegiją dedi? 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 11:59:11 | Nuoroda
Beprotybė. rašė:
Katarsis rašė:

Kolegiją dedi? 

Jo. Visus 6 rašiau toj pačioj kolegijoj. 

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:22:07 | Nuoroda

Stogas važiuoja nesveikai, atsibodo tas žudantis laukimas;/////////

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:26:58 | Nuoroda
Sinkevičiūtė rašė:

Stogas važiuoja nesveikai, atsibodo tas žudantis laukimas;/////////

man taip pat...

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:34:17 | Nuoroda

"Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad baigėsi antrasis pagrindinio bendrojo priėmimo etapas. Studijuoti aukštojoje mokykloje Jūs nepakviestas (-a). Kviečiame registruotis ir dalyvauti papildomame priėmime"

kas neistojo per anta etapa, visi gavo toki lasikas?

jei taip, tai kodel as negavau?nesuprantu...

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:37:00 | Nuoroda
ugnytaa rašė:

"Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad baigėsi antrasis pagrindinio bendrojo priėmimo etapas. Studijuoti aukštojoje mokykloje Jūs nepakviestas (-a). Kviečiame registruotis ir dalyvauti papildomame priėmime"

kas neistojo per anta etapa, visi gavo toki lasikas?

jei taip, tai kodel as negavau?nesuprantu...

Jėzau, kaip per širdį perėjo, pagalvojau, kad jau atsakymus skelbia :D

Aš tai gavau antram tokį;}

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:37:49 | Nuoroda

Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad baigėsi antrasis pagrindinio bendrojo priėmimo etapas. Studijuoti aukštojoje mokykloje Jūs nepakviestas (-a). Kviečiame registruotis ir dalyvauti papildomame priėmime.

ar visi gavo toki laiska? jei taip, tai kodel as negavau? nesuprantu...

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:41:06 | Nuoroda
ugnytaa rašė:

pranešame, kad baigėsi antrasis pagrindinio bendrojo priėmimo etapas. Studijuoti aukštojoje mokykloje Jūs nepakviestas (-a). Kviečiame registruotis ir dalyvauti papildomame priėmime.

rimtai, gavai toki laiska? keista, as tai negavau... o kai pildei antra etapo prasima kazka issaugojai ar ne?

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:51:40 | Nuoroda

Hey :D aš irgi prisidedu prie tų, kurie rytoj negavę pakvietimo, eis ką nors sudaužyti, aš su jumis :D Taip pat prisidedu prie to žmogaus, kuris išbraukė humanitarines spec. iš savo prašymo, nes nuojauta kužda, kad ten ir kviestų, o aš nenoooriu. Ir, žinoma, prisidedu prie tų, kuriuos laukimas žudo ir kuriem stogas nučiuožė :D

Žinutė parašyta: 2011-08-08 12:52:56 | Nuoroda
ugnytaa rašė:
ugnytaa rašė:

rimtai, gavai toki laiska? keista, as tai negavau... o kai pildei antra etapo prasima kazka issaugojai ar ne?

Agha, prieš tai reikėjo pažymėt, kad dalyvauji antram, o paskui tik išsaugoti prašymą. Daugiau nieko:}

Žinutė parašyta: 2011-08-08 13:00:00 | Nuoroda
milkaa rašė:

Hey :D aš irgi prisidedu prie tų, kurie rytoj negavę pakvietimo, eis ką nors sudaužyti, aš su jumis :D Taip pat prisidedu prie to žmogaus, kuris išbraukė humanitarines spec. iš savo prašymo, nes nuojauta kužda, kad ten ir kviestų, o aš nenoooriu. Ir, žinoma, prisidedu prie tų, kuriuos laukimas žudo ir kuriem stogas nučiuožė :D

kur bandysi stot? :)

Žinutė parašyta: 2011-08-08 13:04:02 | Nuoroda
_geliuke rašė:
milkaa rašė:

kur bandysi stot? :)

Dabar pagrinde socialiniai mokslai... Šiaip labiausiai noriu į pirmą nr. Kitur gavus nežinau ar labai džiaugčiausi...

Žinutė parašyta: 2011-08-08 13:10:16 | Nuoroda

ei, o jūs gal žinot, kada rytoj sužinosim ar pakvietė, ar ne?

Žinutė parašyta: 2011-08-08 13:31:16 | Nuoroda

"Papildomo priėmimo rezultatai bus skelbiami rugpjūčio 9 dieną." O laiko nėra... Tikriausiai, kad antroj dienos pusėje... Anksčiau net neverta tikėtis.

Žinutė parašyta: 2011-08-08 13:37:01 | Nuoroda

Manau, rytoj , pietaujant jau sužinosim atsakymus iš lamaBpo :D

Žinutė parašyta: 2011-08-08 13:40:32 | Nuoroda

Tai dar maždaug para liko...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą