Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-01-29
20:53:45
| Nuoroda
Sveiki visi galvoju stoti į biomedicinos diagnostiką [KK], būtų malonu susipažinti su studijuojančiais [ir sužinot kokiais balais įstojot, kaip sekas ir pns] |
|
Žinutė parašyta:
2012-02-02
15:27:05
| Nuoroda
Giedrtia rašė:
Sveiki visi galvoju stoti į biomedicinos diagnostiką [KK], būtų malonu susipažinti su studijuojančiais [ir sužinot kokiais balais įstojot, kaip sekas ir pns] As studijuoju sia specialybe Istojau su kb 19.3, bet esu pirmoji sarase, bet neissigask, istojo ir su 17, o ir su 16 turbut buvo, sios info kolegija oficialiai neskelbia Na jau pirma semestra baigem, negaliu pasakyt kad buvo LABAI sunku, bet bendrieji dalykai uzima laiko Dabar jau turim daugaiu specialybiniu, po teorijos paskaitu is kart vyksta praktika labaratorijoje, tai labai smagu, kad nereikia vien sausai kalt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-02-03
18:26:50
| Nuoroda
na aš kiek domėjausi i nemokama praėjusiais metai įstojo mažiausiu balu 15,44 ar kažkas pns mane tas ir sudomino, kad dirbama labaratorijoj praktiškai taip, o ne tai, kad sausa teorija. o labaratorijoj kaip sekas nėra labai sunku? kaip su chemija? |
|
Žinutė parašyta:
2012-02-04
22:32:06
| Nuoroda
na su ta laboratorija tai mum db tik prasideda tie specialybiniai, dar tik viena teturejom, darem tepineli ir ziurejom per mikroskopa - patiko, ir visai nesunku o su chemija tai - nesunku laboratorijoje pilstem skyscius, ziurejom spalvas ir mokinomes lygtis o teorijoje kursas labai panasus i 12 kl kursa, tik truputi uzdaviniai skirias, bet is ties labai panasu
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-02-07
12:22:22
| Nuoroda
Ooo,smagu, aš irgi planuoju čia stoti. Skamba viskas tai tikrai įdomiai, tik įdomu,kokios perspektyvos. Kiek žinau šios srities nėra išliginamųjų studijų, ar klystu? |
|
Žinutė parašyta:
2012-02-07
15:14:36
| Nuoroda
Yra, galima gauti visuomenes sveikatos bakalaura jei neklystu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-02-15
23:34:16
| Nuoroda
Neklysti Baigus biomedicininės diagnostikos studijų programą studijas galima tęsti pagal aukštojo mokslo biomedicinos mokslų studijų srities, visuomenės sveikatos studijų krypties programas. |
|
Žinutė parašyta:
2012-05-23
07:16:58
| Nuoroda
Sveiki, butu labai smagu, jei kas nors papasakotumete apie sia specialybe kiek placiau Esu tokioje padetyje dabar, jog svarstau perstoti is vienos specialybes butent i sia todel man bet kokia informacija butu naudinga zinoma domintu, kuo kenkreciai galima dirbti, kaip vykdomos pacios sudijos ar ispildo lukesc ius:) ir dar, kur galima testi islyginamasias studijas? Aciu! |