Matematikos VBE 2012
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:20:32 | Nuoroda

aš šiaip irgi taip manau, kad turėtų panašiai būti.. vien dėl tos sandaros naujos, nes antroj daly tik 0 arba 2 taškai, o seniau juk duodavo dar po vieną už kažką..todėl ir taškų daugiau surinkdavo..

na, dar negreit sužinosim, kaip ten iš tikrųjų..;/ 

Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:24:34 | Nuoroda

As manau kad nieko nekeis labai,tik prides daugiau vietos visur (nes zmones skundziasi kad truksta) ir antraja dali taisys vel mokytojai arba ides daugiau vietos reikiamiem veiksmam,gal dar laika prailgins kazkiek-siaip idealus variantas tada butu :) 

Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:25:48 | Nuoroda

Aj turiu klausyma kaip manot ar 16 uzdaviny jei ats buvo 9 - 8*saknis is 2, o as parasiau 9+(-8*saknis is 2), nes seip logiskai tas pats atsakymas gaunasi ir seip jug nieko nesiskiria uzskaitys man?

• Istorija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 39
  • Matematika / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:27:05 | Nuoroda

Esmes nekeicia - sueis 

Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:29:14 | Nuoroda
shadiz rašė:

Esmes nekeicia - sueis 

Kad tavo zodziai pasiektu vertintoju ausis :))

• Istorija / VBE 87
  • Matematika / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:29:59 | Nuoroda

Na cia elementari logika-juk tai nieko nekeicia,juo labiau buvo prasyta p+q pavidalu todel tikrai nera nepagristai parasyta :) 

Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:31:29 | Nuoroda
waineris rašė:

Aj turiu klausyma kaip manot ar 16 uzdaviny jei ats buvo 9 - 8*saknis is 2, o as parasiau 9+(-8*saknis is 2), nes seip logiskai tas pats atsakymas gaunasi ir seip jug nieko nesiskiria uzskaitys man?

Aš irgi taip pat parašiau ;) mokytoja sakė, kad sueis

• Geografija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 77
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:31:50 | Nuoroda
shadiz rašė:

Na cia elementari logika-juk tai nieko nekeicia,juo labiau buvo prasyta p+q pavidalu todel tikrai nera nepagristai parasyta :) 

As ir ta pati maniau rasydamas galvoju jug reik su pliusiu tai reik taip parasyti :))

• Istorija / VBE 87
  • Matematika / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:31:54 | Nuoroda
waineris rašė:

Mums mateamtikos mokytoja sake  tipo vertinimai bus panasus kaip 8 metu buvo nec.lt/failai/798_rez_analize_2008_VBE_statistine_matematika.pdf

tada šauniai, jei būtų kas nors panašaus  surinkau ~37t. (pagal tuos metus butu ~80%) , bet kazkaip vistiek nesitikiu, kad taip gali buti. 

• Fizika / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 64
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:35:03 | Nuoroda
Besidomintis rašė:
waineris rašė:

Mums mateamtikos mokytoja sake  tipo vertinimai bus panasus kaip 8 metu buvo nec.lt/failai/798_rez_analize_2008_VBE_statistine_matematika.pdf

13 balų - per daug :D

Oo žmogau žmogeli ;DD Duokš penkis ;D Nes aš arba 17 arba 19 balų gausiu ;D 

Padariau labai durną klaidą.. 27 užduoty gavau du sprendinius: 0,5 ir 2. Ir juodrašy, atsakyme parašiau 0,5 ir 5 ;DD Tą 5 ne į temą... Per žioplumą. Tai va, man įdomu kokį aš atsakymą parašiau atsakymų lape.. Jei viską aklai nusirašiau - turiu bėdą ;D 

Bet esmė tame, kad mes abu surinkome mažai... Aš dar kaip tik nesikartojau funkcijų, gražikų, nieko kas su jomis susiję.. Ir praktiškai visas egzas ir sukosi aplink funkcijas..

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 50
  • Matematika / VBE 9
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:37:36 | Nuoroda
twister rašė:
waineris rašė:

tada šauniai, jei būtų kas nors panašaus  surinkau ~37t. (pagal tuos metus butu ~80%) , bet kazkaip vistiek nesitikiu, kad taip gali buti. 

Kodel netiki uzdaviniai seip sunkus daug kam buvo sake + dar musu karta bisky atsilikeliu negu 2008 aisku yra pavieniai asmenys kurie bus surinke galbut maksimuma taip pat nepamirksim vertinimo sistemos turbut durnos pagal kuria dauguma bus po 4 taskus jei ne daugiau prarade :)))

• Istorija / VBE 87
  • Matematika / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:43:35 | Nuoroda
waineris rašė:
twister rašė:
waineris rašė:

Kodel netiki uzdaviniai seip sunkus daug kam buvo sake + dar musu karta bisky atsilikeliu negu 2008 aisku yra pavieniai asmenys kurie bus surinke galbut maksimuma taip pat nepamirksim vertinimo sistemos turbut durnos pagal kuria dauguma bus po 4 taskus jei ne daugiau prarade :)))

na gal  iš tiesų. Palyginus su praėjusiais egzais, šitas buvo toks suktas, tad reikia tikėtis geriausio 

• Fizika / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 64
Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:45:07 | Nuoroda
twister rašė:
waineris rašė:
twister rašė:
waineris rašė:

na gal  iš tiesų. Palyginus su praėjusiais egzais, šitas buvo toks suktas, tad reikia tikėtis geriausio 

Butent ne sunkus o sukti uzdaviniai pakisa koja dazniausiai :))

• Istorija / VBE 87
  • Matematika / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:02:29 | Nuoroda

Kas man pasakys, kiek taškų mažiausiai reikėjo surinkti, kad egzaminas būtų išlaikytas?

Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:07:47 | Nuoroda
waineris rašė:
twister rašė:
waineris rašė:
twister rašė:
waineris rašė:

Butent ne sunkus o sukti uzdaviniai pakisa koja dazniausiai :))

duok dieve kazko panasaus... nes jauciuosiu ziauriai nusivyles, isejes is egzamino labai drasiai galvojau apie ~95, nes issprendziau absoliuciai viska ir viska supratau... bet pradejes ziuret, ka prirasiau, vos neapsiverkiau is tokiu klaidu kaip saknis is dvieju kvadratu lygu keturi, arba vienas kart vienas lygu du :D 10 tasku praradau vien del tokiu vaikisku 5 klases lygio aritmetikos klaidu, dar gi keliata taskeliu teste per ziopluma prapyliau, kaip antai sinusoide buvo ir kiek sprendiniu, tai kazkaip sinx=0 pazymejau, pasizejes, kad tik intervalu galuose lygu 0, o kad koordinaciu pradzioje tai poxui :D na ir aisku logaritmo apibrezimo sritis, kirviu kirvis :)

Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:09:07 | Nuoroda

aš parašiau -8 šaknys iš 2 +9,ir jeigu neužskaitys tada nusišaunu.

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Matematika / VBE 51
Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:16:01 | Nuoroda

~20pts pas mane,kaip manot uzteks? Beje 3 daly 28kls teisingai is akies koordinates parasiau i atsakymo vieta,bet jokio spr nedariau:D duos taskeli koki?ten 3pts vertas. Ir 31.2 viena koordinate teisingai is akies :D. bei 26 isvestine tik suskaiciuota,gal duos kazkiek..

• Geografija / VBE 89
  • Istorija / VBE 71
  • Matematika / VBE 7
Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:20:19 | Nuoroda
Nextas rašė:

~20pts pas mane,kaip manot uzteks? Beje 3 daly 28kls teisingai is akies koordinates parasiau i atsakymo vieta,bet jokio spr nedariau:D duos taskeli koki?ten 3pts vertas. Ir 31.2 viena koordinate teisingai is akies :D. bei 26 isvestine tik suskaiciuota,gal duos kazkiek..

Man rodos neduoda už spėjimus... Nors ir pats spėliojau. O gal? ;D Tikėkimės geriausio..

• Matematika / VBE 9
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:55:22 | Nuoroda

Bent jau vertinimo instrukcijose būna parašyta, kad pvz duodamas 1taškas vien už teisingą atsakymą,tad manau kažkiek gausi. :)  Aš ir pats viename uždavinyje atspėjau koordinates, tiesiog vizualiai žiūrėdamas. :D

Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:56:41 | Nuoroda
Nextas rašė:

neduoda už atsakymą. be to, pastebėjau, kad šitą egzą jau taaaip lengvai galima nusirašyt.. bent tą antrą dalį. žmogus už manęs turėjo viską matyti! už išvestinę duos 1t, ten 2 gi ir buvo

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą