Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
16:36:19
| Nuoroda
52 taskai - 94% |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
20:39:04
| Nuoroda
ManoVardas rašė:
Nes dauguma sakė, kad šiais metais egzaminas sunkesnis :S Rimtai sunkesnis. Pernai praradus vieną tašką jau buvo 99%, o praradus 2 -98%. Šiemet du praradus dar 99, tik nežinau ar galima buvo 1 prarast, kad 100% gautum. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
20:45:43
| Nuoroda
gnom. rašė:
ManoVardas rašė:
Nes dauguma sakė, kad šiais metais egzaminas sunkesnis :S Rimtai sunkesnis. Pernai praradus vieną tašką jau buvo 99%, o praradus 2 -98%. Šiemet du praradus dar 99, tik nežinau ar galima buvo 1 prarast, kad 100% gautum. Buvo galima. Uz 59 dar 100 proc gavo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
21:16:54
| Nuoroda
ManoVardas rašė:
dilly rašė:
Persia rašė:
Entity rašė:
Persia rašė:
Entity rašė:
Jaučiuosi varguoliškai. kiek taškų surinkai? 31. eina sau, kaip greit kyla procentai! aš 35 ir gavau 61% Aš už tuos pačius 35 taškus gavau 57%. Nesąmonė! Turbūt apeliacija rašysi? Nežinau, galvoju dar. Kad po to bligiau nebūtų... |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
11:27:33
| Nuoroda
Kas gavo 21 taska? Kiek procentu surinkot? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-06-28
14:01:19
| Nuoroda
Aš nesuprantu, kodėl jūs čia pranašaujat KB pakylimą nerealų? :D Jeigu vertinimas yra norminis. Visi gerų rezų negavo, čia gal šitam forume renkasi tie, kam rūpi egzai, bet esmė tame ir yra, kad visi gerai gauti negali, nes vertinimas norminis. |
Žinutė parašyta:
2012-06-28
14:28:54
| Nuoroda
Father Liudvik davai davai davai rašė:
Aš nesuprantu, kodėl jūs čia pranašaujat KB pakylimą nerealų? :D Jeigu vertinimas yra norminis. Visi gerų rezų negavo, čia gal šitam forume renkasi tie, kam rūpi egzai, bet esmė tame ir yra, kad visi gerai gauti negali, nes vertinimas norminis. Jo, kiek pastebėjau, tai čia visi, kurie šimtukus ir >90% gavę Lietuvoj ir kiti likę varguoliai - intelektualai renkasi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
14:35:04
| Nuoroda
Entity rašė:
Aš nesuprantu, kodėl jūs čia pranašaujat KB pakylimą nerealų? :D Jeigu vertinimas yra norminis. Visi gerų rezų negavo, čia gal šitam forume renkasi tie, kam rūpi egzai, bet esmė tame ir yra, kad visi gerai gauti negali, nes vertinimas norminis. Jo, kiek pastebėjau, tai čia visi, kurie šimtukus ir >90% gavę Lietuvoj ir kiti likę varguoliai - intelektualai renkasi. Aš mokiausi paprastoj, visiškai vidutinėj gimnazijoj. Nu ir tų rezultatų yra visokių visokiausių, dauguma gavo žemuosius balus. Tame gi ir yra visas vertinimo tikslas, kad sureitinguot. Gal tie KB ir kils, bet ne dėl egzų, o dėl stojančiųjų, dėl stojimo bumų ir t.t. |
Žinutė parašyta:
2012-06-28
14:39:10
| Nuoroda
Entity rašė:
Aš nesuprantu, kodėl jūs čia pranašaujat KB pakylimą nerealų? :D Jeigu vertinimas yra norminis. Visi gerų rezų negavo, čia gal šitam forume renkasi tie, kam rūpi egzai, bet esmė tame ir yra, kad visi gerai gauti negali, nes vertinimas norminis. Jo, kiek pastebėjau, tai čia visi, kurie šimtukus ir >90% gavę Lietuvoj ir kiti likę varguoliai - intelektualai renkasi. Aš mokiausi paprastoj, visiškai vidutinėj gimnazijoj. Nu ir tų rezultatų yra visokių visokiausių, dauguma gavo žemuosius balus. Tame gi ir yra visas vertinimo tikslas, kad sureitinguot. Gal tie KB ir kils, bet ne dėl egzų, o dėl stojančiųjų, dėl stojimo bumų ir t.t. Vis tiek dauguma į mediciną ir socialinius. Ten ir reikia labai aukšto, kad būtum garantuotas dėl studijų krepšelio. Nors, žinoma, visiems norisi kuo aukštesnio vien dėl tų procentukų, vet po metų ar poros juoksimės iš tų procentų ir konkursinių balų. Svarbiausia patekti ten, kur nori ir gerai jautiesi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
14:41:18
| Nuoroda
Entity rašė:
Entity rašė:
Aš nesuprantu, kodėl jūs čia pranašaujat KB pakylimą nerealų? :D Jeigu vertinimas yra norminis. Visi gerų rezų negavo, čia gal šitam forume renkasi tie, kam rūpi egzai, bet esmė tame ir yra, kad visi gerai gauti negali, nes vertinimas norminis. Jo, kiek pastebėjau, tai čia visi, kurie šimtukus ir >90% gavę Lietuvoj ir kiti likę varguoliai - intelektualai renkasi. Aš mokiausi paprastoj, visiškai vidutinėj gimnazijoj. Nu ir tų rezultatų yra visokių visokiausių, dauguma gavo žemuosius balus. Tame gi ir yra visas vertinimo tikslas, kad sureitinguot. Gal tie KB ir kils, bet ne dėl egzų, o dėl stojančiųjų, dėl stojimo bumų ir t.t. Vis tiek dauguma į mediciną ir socialinius. Ten ir reikia labai aukšto, kad būtum garantuotas dėl studijų krepšelio. Nors, žinoma, visiems norisi kuo aukštesnio vien dėl tų procentukų, vet po metų ar poros juoksimės iš tų procentų ir konkursinių balų. Svarbiausia patekti ten, kur nori ir gerai jautiesi. Būtent, taigi, aš jau nusiteikiau perlaikyti matieką ir biologiją. Sieksiu to, ko noriu. |
Žinutė parašyta:
2012-06-28
15:48:19
| Nuoroda
Kaip gera žinot, kad dauguma apie rimtus mokslus galvojat(pvz. mediciną, politiką) |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:08:05
| Nuoroda
Dėl medicinos pritarčiau, bet su politika prasti popieriai. Turbūt aukščiausios pareigos yra ambasadoriaus, o visa kita nereikalauja jokių politinių žinių. Puikus to pavyzdys - politikos pienburniai Seime. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:33:49
| Nuoroda
Medicina tai faktas, bet ir politika man rimtas mokslas atrodo Ten protingi žmonės renkasi ir rimtai mokosi. Aišku, nekalbu apie tuos, kuriuos tėveliai už pinigus įkiša ir jiem ta politika mažiausia rūpi. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:56:17
| Nuoroda
Ką ir turėjau omeny. O rimti politikai iki šiol į Seimą nėjo. Nors ir tų rimtų mūsų Bananalandijoje nematau. Vertinant, ar mokslas rimtas, ar priešingai, stereotipai nepadės. Manau, jog kuo sunkesnis, tuo jis yra rimtesnis, kuo daugiau perspektyvų, universalumo, tuo yra rimčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
17:06:35
| Nuoroda
Nematai, nes dainorėliai savo giesmėm užgožia Bet jų yra. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
17:18:12
| Nuoroda
Na, sutik su tuo, kad konkurencija - naudingas dalykas, konkuruodami stiprėjame, tobulėjame. O su tokiais balais dar viskas įmanoma, belieka sulaukti istorijos rezultatų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
17:35:35
| Nuoroda
Laba |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
17:48:00
| Nuoroda
beatka19930305 rašė:
Laba Aš tiek nesurinkau, bet žinau: 35t=61%. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
18:11:27
| Nuoroda
Sutinku, sutinku, teisus esi Matai, noriu, kad lengva viskas gyvenime būtų |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
18:59:49
| Nuoroda
Persia rašė:
Sutinku, sutinku, teisus esi Matai, noriu, kad lengva viskas gyvenime būtų Na, kol kas dar visai lengva, bet ateity viskas bus tik sunkiau, todėl reikia pasiruošti sunkumams. ;D Nors iš kitos pusės stojimas į aukštąsias kartais net ir laimės reikalas, nes čia sėkmę lemia maži skaičiukai po kablelio, kurie, deja, gali būti labai svarbūs gyvenime. |
|
|