LSMU Veterinarinė medicina 2012
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-27 12:44:34 | Nuoroda

O šiaip kada planuojat važiuot sutarčių pasirašinėt? Šeštadienį, ko gero? Galvoju, gal pirmadienio laukt, kad eilės mažesnės būtų

Žinutė parašyta: 2012-07-27 12:46:37 | Nuoroda

Kadangi as sestadieni dar nespeju pabegt nuo vasaros, tai greiciausiai pirmadieni anksciau atsikelsiu ir nuleksiu. Gal dar pasizvalgysiu kur kas kaip ten. :D 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 13:40:26 | Nuoroda
diskodivaa rašė:

labas labas :) galetume fcb kokia grupe sukurti ) 

tikrai galetumem :) manau , cia musu nemazai bus :)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 13:47:00 | Nuoroda

Arba skype konferenciją kokią :)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 15:24:11 | Nuoroda

Susikurkit ir skype kolkas ir fb grupe :) skype konferencijoje paskui nieks niekada nerasys, po to, kai rugseji visi susitiksite :D net po fuxu stovyklos mes apleidome ta skype'a :) o fb grupe butina, paskui del visko tarsites ten :) Galima taip "LSMU VA veterinarinės medicinos kursas 2012" :)  ir paskui i LSMU fb puslapi imesit linka ir susirasite dar savo busimu kursioku ;) 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 15:24:22 | Nuoroda

Galiu skype pakurt. Meskit savo vardus, pakviesiu. Tik iki 8 reiktu prasisukt, nes dingsiu po to. :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 15:31:26 | Nuoroda
Samarkando rašė:

Pora klausimu dar turiu. Gal kas pagelbes. :)

Pasirasant sutarti su savim be kitu dokumentu reik tureti brandos atestata ir jo prieda. Tai atnesus originala uzteks ji parodyt ar jie ji pasiimt nores kuriam laikui?

Ar galima tuos 120Lt pervesti internetu ir ar uztektu tiesiog pervedimo kopijos?

Dabar del bendrabuciu pora klausimuku. Kur kreiptis del prasymo gaut vieta bendrike? Ar yra kazkokia data iki kurios turi pateikti prasyma? Kaune nesiorientuoju, tai ar toli 6 bendrikas nuo univero ir ar yra kokia treniruokliu sale netoli ( nebrangi :D )? Dar besizvalgydamas lsmu tinklapyje uzmaciau del laisvu vietu puslapiuka, tik vat nelabai supratau ar ten parasyta kiek laisvu vietu yra vaikinams/merginoms ar kiek ten jau gyvena vaikinu/merginu? Pvz. 6 bendriko sarasas: VA VI: m-30, v-3

Kolkas lyg ir viskas. Dekui uz pagalba!

1). Jie pasiims ir padarys atestato kopija patys.

2).  120lt mums reikejo pervest butinai SEB banke. nzn kaip dabar. ir kodel taip :D 

3.) Kai atvaziuosi pasirasyt sutarties del mokymosi - turek visus dokumentus. 

BENDRABUCIUI:

1 Deklaruota gyvenamoji vieta

2 Pazyma apie seimos sudeti

3. kiti dokumentai - istuokos liudijimas, neigalumai ir t.t.

4 Pazyma apie paskutiniu 3 men. pajamas (04, 05, 06)

5 2 nuotraukos.

Beje, pasiziurekite kiek km nuo jusu namu iki Kauno ;D reikes prasyme parasyt. 

Paskui jums bus paskirta diena, kai atvaziuosit visi i susirinkima. Ta diena ir turetumet eiti pas komendantes. BET. Gal sitais metais viska kuruoja Studentu Atstovybe, tada kai rasysite prasyma, tai ir galesite placiau atstovu paklaust... 

Del bendrabucio - cia parasytos laisvos vietos. Kadangi berniuku nedaug, tai ir bernu bloku yra maziau :) bet kai parasysite prasymus, gal koki bloka padarys vyrisku :D Nes bernu stoja nedaug, palyginus ;) 

Del treniruokliu - 6, 7, 5 bendrabuciai yra prie pat univero. (kelia pereit reikia  tik) ten gal 50 metru ;DD tai iskart ieini pro akades vartus - ir ten nemokama sporto sale : ) yra gera krepsinio aikstele, ir stangine : ) 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 15:46:36 | Nuoroda

Dekui Angelique, tu tikras angelas. Tai dar pakamuosiu truputi. ;D

Del bendriku, tai nieko tokio jei nuejes rasytis sutarties del mokslu as nieko apie bendrabucius pokolkas neuzsiminsiu? Nes as nelabai spesiu susiorganizuot dokumentus kai kuriuos.

O del stangines, tai YES! Jau galvojau reiks knistis kol atrasiu ka netoli ir ne uz kosmine kaina. 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 16:01:41 | Nuoroda

Prasom :)))

Na, buvo pas mus ir taip, kad viena pavelavusi panele faksu siunte tuos dokumentus jau po 3 etapu stojimo. ;D  Ir gavo bendrabuti :) Siaip jau su atstovybe reiktu kalbet, nes jie ten sprendzia kas kaip. 

Siaip i bendrabucius praeitas metais prieme 60 zmoniu. Visiems veterinarams uzteko  :) Tai manau siemet daugiau nebus, ir vietu tikrai turetu likt, bet kuo greiciau tu paduosi - tuo labiau uztikrintas busi, kad iskart gausi bendrabuti :) Nes kai lieka vietos mums atsiuncia ir farmacininku ir mediku ir t.t. : ) 

Per kelis etapus stojant zmones raso prasymus del bendrabuciu, tai galesi ir tu veliau nuvaziuot pats paduoti :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 16:05:17 | Nuoroda

Dekui tada dar karta, daugiau lyg ir viskas aiskus. O jei ka zinosiu, kuriam zmogui patrukdyt reiktu. ;D 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 17:04:20 | Nuoroda

Galit mane fcb susirast.. Indre Kukanauskaite, o skype IND_KUK

Žinutė parašyta: 2012-07-27 19:42:22 | Nuoroda
rimpenk rašė:

Aš su 19,32 įstojau, bet dalyvausiu antram ture dėl medicinos vf :) Nueik į lama savo registraciją ir spauskit diagramos, ten rodo visus pereinamuosius balus ;)

Kažkaip abejoju ar pakliusi, bet pabandyti verta :) 

Tarp kitko, sveikinu visus įstojusius, susitiksim rugsėjo 1! :D

• Biologija / VBE 41
  • Chemija / VBE 32
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 49
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 81
Žinutė parašyta: 2012-07-27 20:02:04 | Nuoroda

mano skype forewer3 , itraukit ir mane :)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 20:45:02 | Nuoroda

Mano skype kami236

Žinutė parašyta: 2012-07-27 22:07:31 | Nuoroda

Jungiuosi prie įstojusių:) palieku skype migle13236

Žinutė parašyta: 2012-07-27 22:10:53 | Nuoroda

gintarytia777 - cia irgi jusu kursioke busima :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-27 22:12:31 | Nuoroda

Ei,aš ir noriu prisijungti i jūsų gretas;p! lrtsnt mano skype;p

Žinutė parašyta: 2012-07-27 22:34:10 | Nuoroda

Kuriu konferencija, mano skype migle13236:)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 23:51:28 | Nuoroda

Sveiki, ir aš įstojau į veterinariją:)

• Biologija / VBE 80
  • Chemija / VBE 71
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2012-07-28 02:02:47 | Nuoroda

Mes jau pradejome facebooke kurti grupe, kvieciu prisijungti, buusimieji koldegos. INDRE KUKANAUSKAITE :))

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą