Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
10:56:36
| Nuoroda
MissBootee rašė:
taip gerai jaučiuos su tuo supistu šimtu aš gan irgi:DDDDD dabar baisu visų klaust, kiek gavo. nes jei susimovė, tai gėda pasakyt:D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
12:08:09
| Nuoroda
Jokios čia gėdos, tik puikybė matyt. Bet jei žinios įvertintos tokiu balu, tai super |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
14:20:21
| Nuoroda
AŠ kažkaio skaičiuojuos ir man atrodo, kad per mažai ... Įdomu kaip su tom apeliacijom, gal kas turit vertinimo instrukciją arba galėtų savo darbą su parodyti ar ats parašyti?:)O |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
14:24:03
| Nuoroda
rimpenk rašė:
AŠ kažkaio skaičiuojuos ir man atrodo, kad per mažai ... Įdomu kaip su tom apeliacijom, gal kas turit vertinimo instrukciją arba galėtų savo darbą su parodyti ar ats parašyti?:)O Jei gali, atsiųsk atsakymus į el. paštą man ([email protected]) ir galėsiu apytikriai paskaičiuot Arba nuskanuotą juodraštį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
18:33:07
| Nuoroda
Labas, ar kas nors galetu man pasiusti, ar parasyti visus savo atsakymus bio, labai reiktu, jei galit, aciu:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
19:50:13
| Nuoroda
Evaldas1993 rašė:
rimpenk rašė:
AŠ kažkaio skaičiuojuos ir man atrodo, kad per mažai ... Įdomu kaip su tom apeliacijom, gal kas turit vertinimo instrukciją arba galėtų savo darbą su parodyti ar ats parašyti?:)O Jei gali, atsiųsk atsakymus į el. paštą man ([email protected]) ir galėsiu apytikriai paskaičiuot Arba nuskanuotą juodraštį Gerai atsiųsiu |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
00:17:44
| Nuoroda
jukaxjuka rašė:
krasna rašė:
labas, aš gavau 73 taškus o balų 67 ...... nepatinka man tokie vertinimai... vat vat..as apie ta pati... O aš surinkau 72 ir gavau 66.. tikrai nusivyliau.. keistai suskaičiavo čia viską.:( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
00:29:02
| Nuoroda
88 taškai - 91 procentas. Gaila, su chemija susimoviau truputėlį. Lietuvių išvis nuvylė, net neisitkėjau, kad tiek mažai gausiu. Teks laukt kitų metų ir persilaikyt |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
00:40:12
| Nuoroda
rbakas rašė:
88 taškai - 91 procentas. Gaila, su chemija susimoviau truputėlį. Lietuvių išvis nuvylė, net neisitkėjau, kad tiek mažai gausiu. Teks laukt kitų metų ir persilaikyt Koks gaunasi konkursinis balas, kad taip sakai? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
16:55:14
| Nuoroda
rbakas rašė:
88 taškai - 91 procentas. Gaila, su chemija susimoviau truputėlį. Lietuvių išvis nuvylė, net neisitkėjau, kad tiek mažai gausiu. Teks laukt kitų metų ir persilaikyt Net į mokamą nebetraukia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-08
13:13:27
| Nuoroda
sunflower11 rašė:
rbakas rašė:
88 taškai - 91 procentas. Gaila, su chemija susimoviau truputėlį. Lietuvių išvis nuvylė, net neisitkėjau, kad tiek mažai gausiu. Teks laukt kitų metų ir persilaikyt Net į mokamą nebetraukia? O ka traukia mokama? As ir labai nusivyles savo rezultatais ir kb, kuris gavosi 19,22, todel teks kita met persilaikyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-08
14:45:57
| Nuoroda
mayhemas rašė:
sunflower11 rašė:
rbakas rašė:
88 taškai - 91 procentas. Gaila, su chemija susimoviau truputėlį. Lietuvių išvis nuvylė, net neisitkėjau, kad tiek mažai gausiu. Teks laukt kitų metų ir persilaikyt Net į mokamą nebetraukia? Nenorejau izeist.. O ka traukia mokama? As ir labai nusivyles savo rezultatais ir kb, kuris gavosi 19,22, todel teks kita met persilaikyt
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-08
22:44:37
| Nuoroda
Į mokamą stosiu, bet yra galimybė, po pirmo kurso persilaikyti egzaminus ir atimti iš abiturianto krepšelį, kurį persineščiau į antrą kursą |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-08
22:58:58
| Nuoroda
rbakas rašė:
Į mokamą stosiu, bet yra galimybė, po pirmo kurso persilaikyti egzaminus ir atimti iš abiturianto krepšelį, kurį persineščiau į antrą kursą Arba mokytis gerais, siais metais reikejo baigti vidurkiu 9,3 ir kiti metai butu buve nemokami. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
09:40:08
| Nuoroda
o kada jau turėtų skelbt tuos įstojimus, 27 d vėlai vakare?
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
11:58:54
| Nuoroda
rbakas rašė:
Į mokamą stosiu, bet yra galimybė, po pirmo kurso persilaikyti egzaminus ir atimti iš abiturianto krepšelį, kurį persineščiau į antrą kursą gal galetum placiau papasakot apie sia galimybe? arba linka imest? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
15:07:00
| Nuoroda
Crystalica rašė:
rbakas rašė:
Į mokamą stosiu, bet yra galimybė, po pirmo kurso persilaikyti egzaminus ir atimti iš abiturianto krepšelį, kurį persineščiau į antrą kursą gal galetum placiau papasakot apie sia galimybe? arba linka imest? Tiesiog, rotacijos ir tiek. Kiekvienais metais geriausiųjų eilė sudaroma ir gali netekt arba gaut studijų krepšelį. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
17:10:09
| Nuoroda
mr. krabs rašė:
Crystalica rašė:
rbakas rašė:
Į mokamą stosiu, bet yra galimybė, po pirmo kurso persilaikyti egzaminus ir atimti iš abiturianto krepšelį, kurį persineščiau į antrą kursą gal galetum placiau papasakot apie sia galimybe? arba linka imest? Tiesiog, rotacijos ir tiek. Kiekvienais metais geriausiųjų eilė sudaroma ir gali netekt arba gaut studijų krepšelį. ne apie rotacijas jis kalbėjo manau Tokia glaimybė - persilaikyti vbe yra visada. jei sakykim tu susimovei su vienu egzu, ir tik dėl to nepatenki į vf, tai studijuodamas vnf kitais metais vis vien gali perlaikyt tą vbe egzą kartu su kitais abiturientais ir tuomet pasikeis tavo kb ir tu su būsimais pirmakursiais konkuruosi dėl vf vietos, tačiau, jei ją gausi, būsi permestas į antrą kursą iškart. nu kažkaip taip Tiesiog gali studijuot vnf, persilaikyt vbe ir pereit į vf. easy |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
18:30:42
| Nuoroda
MissBootee rašė:
mr. krabs rašė:
Crystalica rašė:
rbakas rašė:
Į mokamą stosiu, bet yra galimybė, po pirmo kurso persilaikyti egzaminus ir atimti iš abiturianto krepšelį, kurį persineščiau į antrą kursą gal galetum placiau papasakot apie sia galimybe? arba linka imest? Tiesiog, rotacijos ir tiek. Kiekvienais metais geriausiųjų eilė sudaroma ir gali netekt arba gaut studijų krepšelį. ne apie rotacijas jis kalbėjo manau Tokia glaimybė - persilaikyti vbe yra visada. jei sakykim tu susimovei su vienu egzu, ir tik dėl to nepatenki į vf, tai studijuodamas vnf kitais metais vis vien gali perlaikyt tą vbe egzą kartu su kitais abiturientais ir tuomet pasikeis tavo kb ir tu su būsimais pirmakursiais konkuruosi dėl vf vietos, tačiau, jei ją gausi, būsi permestas į antrą kursą iškart. nu kažkaip taip Tiesiog gali studijuot vnf, persilaikyt vbe ir pereit į vf. easy bet rizikinga, ypac kai nezinai ko tiketis is lietuviu egzo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-10
00:05:59
| Nuoroda
na jei susimovei būtent su lietuvių, tai taip, bet viskas įveikiama o jei su kokia chemija ar bio tik tai tikrai dar galimybės didelės |
|
|