Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
18:06:44
| Nuoroda
Kokio velnio į VDU, kai galima į VU? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
01:15:54
| Nuoroda
Kokio velnio vaikytis tik ale prestižinio VU? Aišku, kiekvienam teisė rinktis, bet aš po pirmo kurso VDU istorijos, tikrai perstot niekur kitur nenorėčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:02:19
| Nuoroda
Rašau VDU istoriją antru numeriu - po VU istorijos. Solveigai, iškeliančiai VDU atsakyčiau paprastai - VDU ir mane labai sudomino, atrodo tikrai įdomus, jaunatviškas universitetas, bet jis Kaune. Mieste, kuriame tėra vienas vienintelis archyvas - Kauno archyvas. O Vilniuje? Vilniuje sutelkti visi svarbiausi šalies archyvai - Ypatingasis, Centrinis, Literatūros ir meno, Naujasis ir t.t Atleisk, bet nesuvokiu istorijos mokslo be archyvuose esančių dokumentų nagrinėjimo. Čia kaip medicinos studijos be anatomijos (liaudiškai kalbant - lavonų pjaustymo) - bevertis dalykas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
20:43:47
| Nuoroda
O aš pasimokius VDU istorijos pirmam kurse noriu i VU. Vis tiek i VU stoja zmones ir su geresniais egzaminu rezultatais ir t.t nuo to ir motyvacija priklauso, ir siaip bendras lygis studentu, o ir del destytoju kaip sake kazkas, visi geriausi i vilniaus universiteta, o kas jau lieka vdu. na gerai turejom Z.Kiaupa "desimtmecio istorika" kuris max 5 paskaitas paskaite ir viskas, pats dirba istorijos institute vilniuje. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
20:48:32
| Nuoroda
Daydsil labai pritariu. Tas ir svarbiausia, kai teko daryti istorijos tyrimu pazintine praktika ( cia tokia yra pirmaursiams VDU) ir reikejo ieskotis šaltinių ir medziagos temai apie ateizma, tai kaune su ziburiu neradau, kas isgelbejo tai, jog turejau drauga vilniuje pas kuri teko keleta dienu pabut, tai info radau pilna tik laiko pakankamai jai nagrineti neuzteko tada ir pamaciau, kad kaune mokytis istorija yra slamstas. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
16:35:02
| Nuoroda
ar būtų įmanoma įstoti į VU istoriją su kb 18,18?
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
16:45:48
| Nuoroda
zivile71 rašė:
ar būtų įmanoma įstoti į VU istoriją su kb 18,18?
Manau, kad įmanoma į vf Praeitais metais kb minimalus į vf buvo 16.74, o vidurkis 18.4 |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
17:14:43
| Nuoroda
Sveiki,ar imanoma istoti i vf istorija vu su 16,56 balu?dekoju |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
17:25:13
| Nuoroda
Yra tikimybė, nors palyginus nedidelė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
00:38:42
| Nuoroda
Kiek girdėjau, šiuo metu istorija ir kultūros istorija ir antropologija lenktyniauja tarpusavy. Ir dabar pati mastau Nr 1 rašyt kurią specialybę. Man gryna istorija yra idomesnė, bet sakoma su antropologija daugiau perspektyvu ir platesnė specialybė. Tai net pasimečiau ;] |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
02:15:24
| Nuoroda
nėra daugiau stojančių? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-07-09
13:46:25
| Nuoroda
Daydsil rašė:
Gal daugiau bus, nenukabink nosies. O be to, kad ir 60 iš istorijos dar, manau, ne nuosprendis. Jei gerai išlaikysi anglų ir lietuvių - tikrai įmanoma įstot. Kiek atsimenu, VU istorijos (vf) pereinamasis balas kažkur apie 18,5, bent būdavo seniau apie tiek. Ką turi omenyje ''VU istorijos (vf) pereinamasis balas kažkur apie 18,5''? 2011 istorijos vf mažiausias kviečiamojo balas buvo 17.52 2010 buvo 16.92 2009 buvo 18.04 Tai per paskutiniuosius trejus metus toli gražu nebuvo jokių 18.5. Mano pačios KB yra 18.86, tačiau į pirmąją vietą rašau VU vf kultūros istoriją ir antropologiją, antroje- vf istoriją. (Į abi tas pats KB, o mažiausias pakviestojo į vf balas tarp šių dviejų specialybių panašus). |
Žinutė parašyta:
2012-07-09
16:10:51
| Nuoroda
kaip manot, kurios studijos geresnės ir perspektyvesnės kultūros istorija ir antropologija ar istorija? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
16:51:46
| Nuoroda
Rokas Ž. rašė:
kaip manot, kurios studijos geresnės ir perspektyvesnės kultūros istorija ir antropologija ar istorija? Mane šitas klausimas irgi kankina, Net nežinau ką geriau rašyt pirmu numeriu istorija ar kultūros istorija ir antropologiją. kažkiek gasdina, kad šios specialybes nera labai perspektyvios. asmeniškai mane labiau traukia istorija, tačiau sako, kad kultūros istorija ir antropologija yra perspektyvesne. ;] |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
17:06:16
| Nuoroda
Rokas Ž. rašė:
kaip manot, kurios studijos geresnės ir perspektyvesnės kultūros istorija ir antropologija ar istorija? Visus metus ir as svarsciau ar kulturos istorija ar istorija. Buvau nusprendusi, kad kulturos istorija yra perspektyviau, taciau dabar pirmoje vietoje nera nei vienos is siu specialybiu. Dauguma sneka, kad abi sios specialybes nera perspektyvios ir jie mane itikino. ;D Tikiuosi neteks gailetis. |
Žinutė parašyta:
2012-07-09
17:24:36
| Nuoroda
San:> rašė:
Rokas Ž. rašė:
kaip manot, kurios studijos geresnės ir perspektyvesnės kultūros istorija ir antropologija ar istorija? Visus metus ir as svarsciau ar kulturos istorija ar istorija. Buvau nusprendusi, kad kulturos istorija yra perspektyviau, taciau dabar pirmoje vietoje nera nei vienos is siu specialybiu. Dauguma sneka, kad abi sios specialybes nera perspektyvios ir jie mane itikino. ;D Tikiuosi neteks gailetis.
tai kulturos istorija ir antropologija studijavai?
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
17:51:27
| Nuoroda
langueur rašė:
San:> rašė:
Rokas Ž. rašė:
kaip manot, kurios studijos geresnės ir perspektyvesnės kultūros istorija ir antropologija ar istorija? Visus metus ir as svarsciau ar kulturos istorija ar istorija. Buvau nusprendusi, kad kulturos istorija yra perspektyviau, taciau dabar pirmoje vietoje nera nei vienos is siu specialybiu. Dauguma sneka, kad abi sios specialybes nera perspektyvios ir jie mane itikino. ;D Tikiuosi neteks gailetis.
tai kulturos istorija ir antropologija studijavai?
nestudijavau as dar niekur ;D |
Žinutė parašyta:
2012-07-09
18:14:35
| Nuoroda
Mano kb balas 18,68 yra šansų vu istorijon įstoti? nors šeip pirmenybę teikiu VDU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
19:53:05
| Nuoroda
20,46 + 4 už olimpiadas tai 24,46 |
|
|
|
Žinutė parašyta: