Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-19
13:58:25
| Nuoroda
Vis ieškaus informacijos ir pati painiojuos tarpusavyje, gal kas žinot, ar MRU teisė ir muitinės veikla yra Vilniuje ar Kaune? ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-19
14:28:12
| Nuoroda
Kaip tau negeda, kaip tu nesupranti, kad cia renkasi vien intelektualai ir svieteju epochai prijauciantys asmenys. Siame forume, pilna nauju Monteskje, ar Volteru. Kulturiskai ir intelektualiai neatsiskleide asmenys cia yra nepageidautini. Todel budamas vienu is intelektualu esu priverstas tau atsukti nugara ir neatsakyti i si akiplesiska klausima. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-19
14:43:18
| Nuoroda
Vilniuje |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-19
15:11:19
| Nuoroda
Beicas rašė:
Kaip tau negeda, kaip tu nesupranti, kad cia renkasi vien intelektualai ir svieteju epochai prijauciantys asmenys. Siame forume, pilna nauju Monteskje, ar Volteru. Kulturiskai ir intelektualiai neatsiskleide asmenys cia yra nepageidautini. Todel budamas vienu is intelektualu esu priverstas tau atsukti nugara ir neatsakyti i si akiplesiska klausima. Užskaitau, bet pasisaugok su tokiom nuomonėm, nes gali ištikti Koperniko likimas. D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-19
16:13:15
| Nuoroda
Beicas rašė:
Kaip tau negeda, kaip tu nesupranti, kad cia renkasi vien intelektualai ir svieteju epochai prijauciantys asmenys. Siame forume, pilna nauju Monteskje, ar Volteru. Kulturiskai ir intelektualiai neatsiskleide asmenys cia yra nepageidautini. Todel budamas vienu is intelektualu esu priverstas tau atsukti nugara ir neatsakyti i si akiplesiska klausima.
|
|
|