Apeliacijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-27 13:16:59 | Nuoroda
Evaldas1993 rašė:
Vidokkas rašė:

Su apeliacijom bergzdzias reikalas 95%, kad nieko nepasieksit. Darbus vertina 2 vertintojai ir 3 jeigu nesutampa. Tai jus manot, kad jei ivertint 4-as kas nors pasikeis? 

Manom. Vis tiek bent keliem pakelia, tai gali buti bet kuris is musu.

2010 m. is 60 net 58 pakele.

O kad sumazins as tai nebijau, turbut jau ir su 74 i medicina nebeistosiu tai koks skirtumas :D

Istosi jei chemija/matematika > 90%, o kito metinis 10 ir biologijos >90%, tada koef. apie 19,4-19,5 (pats skaiciavausi, kad maziausiau turiu gauti 70% lytu)

Žinutė parašyta: 2012-06-27 13:18:06 | Nuoroda
forever.young rašė:
Entity rašė:

Niekuo ji neišpindėjus. Kiekviename poste jaučiasi aštrios ironijos prieskonis ir tiek. :D Ji mano, kad yra protingiausia, kadangi stoja į politikos mokslus. Nuoširdžiai linkiu įstoti, bet tam, kad pasiekti "elitą" dar labai daug darbo reiks įdėti. :D

Ačiū ačiū : DD matosi, kad geras žmogus esi :D sėkmės ir tau :D

As ir nesu blogas ;D sry kad izeidziu, bet nelabai megstu tokiu pasisakymu, mokykloj taip pat... Man tai primena tuos moksliukus, kurie ironiskai is visko saiposi ir vaizduoja esa protingiausi.

Žinutė parašyta: 2012-06-27 13:20:26 | Nuoroda
Vidokkas rašė:
forever.young rašė:
Entity rašė:

Niekuo ji neišpindėjus. Kiekviename poste jaučiasi aštrios ironijos prieskonis ir tiek. :D Ji mano, kad yra protingiausia, kadangi stoja į politikos mokslus. Nuoširdžiai linkiu įstoti, bet tam, kad pasiekti "elitą" dar labai daug darbo reiks įdėti. :D

Ačiū ačiū : DD matosi, kad geras žmogus esi :D sėkmės ir tau :D

As ir nesu blogas ;D sry kad izeidziu, bet nelabai megstu tokiu pasisakymu, mokykloj taip pat... Man tai primena tuos moksliukus, kurie ironiskai is visko saiposi ir vaizduoja esa protingiausi.

Ai, menkniekis, viskas gi ok :DDD nieko blogo nenoriu pasakyt :DDD šiaip pagal idėja žmonės netgi negali būti skirstomi į blogus ir gerus. Visi žmonės gimsta lygūs ir su gera širdim, tačiau aplnika juos pakeičia :D bet vis tiek jie geri :D taip kad, ir tu nesi blogas :D

Žinutė parašyta: 2012-06-27 13:23:03 | Nuoroda

Visuotinės žmogaus teisių deklaracios 1 straipsnis skelbia: „Visi žmonės gimsta laisvi ir lygūs savo orumu ir teisėmis. Jiems yra suteiktas protas ir sąžinė, ir jie turi elgtis vienas su kitu kaip broliai“.

Žinutė parašyta: 2012-06-27 14:28:37 | Nuoroda

Prisiededu prie siaubingai išgyvenančių. Lietuvių mano "arkliukas", pati keičiau ne vieną mokyklą, tačiau klasėje, lietuvių pamokose, visur būdavau pastebėta. Ir ką, dabar klasės žurnalistė sėdi 64 procentus apsikabinus... Nesuvokiu, kaip tegalejau gaut 51 tašką. Gal kas turit vertinimo instrukciją teksto suvokimo, gal aš jį tarkim labai blogai parašiau, tada pykt nebus bent ant ko, tik ant savęs... O jei ne, turbūt apeliuosiu, nes ar taip ar taip medikės karjerai crackas...

Laučiau :

Žinutė parašyta: 2012-06-27 14:41:28 | Nuoroda
Curie rašė:

Sveiki, kokiu būdu sužinoti kiek gauta už suvokimą ir rašinį?

O kiek taškų iš viso gavai?

• Biologija / VBE 84
  • Dailė / MBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2012-06-27 14:46:56 | Nuoroda
Sparnai rašė:
Curie rašė:

Sveiki, kokiu būdu sužinoti kiek gauta už suvokimą ir rašinį?

O kiek taškų iš viso gavai?

68.

Žinutė parašyta: 2012-06-27 14:49:08 | Nuoroda
Entity rašė:

Aha, ir aš šitą pastebėjau.. Ir stoja į politiką, "nes ten įstojama su aukščiausiais KB, prestižas ten tiesiog". Nemėgstu žmonių, laikančių save pasaulio bamba, kai iki tokių dar tiek metų keliais šliaužiot. Taip kad, mano nuomone, belieka ignoruoti ir pasidžiaugti, kad pati persigalvojau ir nebestoju ten, kur "prestižas" :D

Žinutė parašyta: 2012-06-27 14:54:19 | Nuoroda

Jei truksta tik vieno taskiuko  iki 100, gal verta duoti. Ziurejau teksto suvokima, mane tikrai nuvertino

Žinutė parašyta: 2012-06-27 15:49:33 | Nuoroda

As nesuprantu, del ko jus klausiate ar verta apeliuoti. Atrodo, kad gavot per mazaI, apeliuojat ir viskas. Mazai sansu bet kokiu atveju geriau nei jokiu sansu;) 

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2012-06-27 16:07:09 | Nuoroda
Pasauliete rašė:

Jei truksta tik vieno taskiuko  iki 100, gal verta duoti. Ziurejau teksto suvokima, mane tikrai nuvertino

Nevark, 99% yra super, neverta apeliuoti del 1%. 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2012-06-27 16:24:44 | Nuoroda
Pasauliete rašė:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Žinutė parašyta: 2012-06-27 16:31:21 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2012-06-27 16:54:42 | Nuoroda

SIAUBAS!  Durnesniu zmoniu gyvenime nesu macius. Dziaukites kad tiek daug surinkot, o nejuokinkit vertintoju savo kvailom apeliacijom. Yra zmoniu, kurems tikrai reikia rasyti jas... 

Tiesiog nevertinat ka gavot....................!!!!!!!!!

As surinkau 36 ir rasysiu apeliacija, nes man butinai reikia aukstesnio balo, kad bent i kolegija istociau, labai tikiuosi kad pakels ivertinama, labai tikiuosi.... Nes verkimui nebeliko asaru.

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2012-06-27 17:04:59 | Nuoroda
Nafmera rašė:

SIAUBAS!  Durnesniu zmoniu gyvenime nesu macius. Dziaukites kad tiek daug surinkot, o nejuokinkit vertintoju savo kvailom apeliacijom. Yra zmoniu, kurems tikrai reikia rasyti jas... 

As surinkau 36 ir rasysiu apeliacija, nes man butinai reikia aukstesnio balo, kad bent i kolegija istociau, labai tikiuosi kad pakels ivertinama, labai tikiuosi.... Nes verkimui nebeliko asaru.

Būtent.

Žinutė parašyta: 2012-06-27 17:26:29 | Nuoroda
Father Liudvik davai davai davai rašė:
Nafmera rašė:

Būtent.

Va va ;D jeigu ir pakels tai tik pora balų,o ne 10 ar net daugiau ;D Svarbiausia,kad išlaikėt.. 

O faktas,kad tiek kurie mokykloje buvo mokytojų favoritai ir šiaip gerai mokėsi geriau išlaiko blogiau negu blogiau besimokantys. Čia jau stebėtis nėra ko. 

Šiandien mokykloje pati auklėtoja patvirtino,kad LT kalba apeliuoti labai didelė rizika,nes čia ne kokia matematika kur yra konkretus sprendimas ir atsakymas.Vienam vertintojui darbas pasirodys superinis,o kitam nesąmonė ir nieko nepakeisi. 

Apeliuot jums nieks nedraudžia,bet paskui neverkit,kad Jum dar labiau sumažino. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-27 17:46:59 | Nuoroda

nu blyyyyyyn, 99 gavo ir dar mažai............. 

Žinutė parašyta: 2012-06-27 18:02:07 | Nuoroda

Nepergyvenkit, vaikai, univere dar ne tokių pasakų vertinime pamatysit :D

Šiaip tai siūlyčiau rašyt apeliaciją to atveju, jeigu balas, kurį gavot, (labai) kliudo jums įstot ten, kur norit. Nes šiaip kai jau įstosit, visiems bus nuoširdžiai p*****i kaip jūs tuos egzus išlaikėt :D  

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2012-06-27 18:14:36 | Nuoroda

Nuėjau ir parašiau. Kaip bus taip bus. Jeigu ką, gatves kažkam irgi šluot reikia :D Iš principo man ir poros taškų užtektų +, nes dabar tai labai ant vf įstojimo ribos stoviu. Su tais +2taškeliais bent jau paskutine vieta įstočiau. O ten toj apeliacijoj tai parašai vardą, pavardę, klasę ir kokį balą gavai.

Sėkmės tiem kas rašėt.

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 39
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2012-06-27 19:44:22 | Nuoroda

Oi būna su tomis apeliacijomis,kad net 20 taškų nuima ir vsio,sėdi vėliau apsiverkęs ;DD vaikai,džiaukites,universiteta/kolegijose bus žiauriau,patikėkite ;D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą