Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
13:54:13
| Nuoroda
Sveiki, nežinau ar panaši tema buvo ar ne, bet susidūriau su problema. Įdomu ar parašiusi vnf/st ir tarkim mano balo neužteko gauti valstybės studijų stipendijos, tai aš jau iš karto iškrentu iš šios specialybės? Tikiuosi supratote ką norėjau paklausti |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
15:31:57
| Nuoroda
Siūlau pasiskaityti nuo pradžių: www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/40542/1/lama-bpo
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-02
17:47:02
| Nuoroda
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-03
11:07:03
| Nuoroda
man įdomu, jei priimtų studijuot su šia stipendija, tai ją gauni visus studijų metus, iki tol, kol tavo mokymosi rezultatai atitinka tą jų nustatytą vidurkį? gal kas žinot? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-03
11:34:50
| Nuoroda
Jole! rašė:
man įdomu, jei priimtų studijuot su šia stipendija, tai ją gauni visus studijų metus, iki tol, kol tavo mokymosi rezultatai atitinka tą jų nustatytą vidurkį? gal kas žinot? Taip. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-03
11:35:37
| Nuoroda
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-03
12:55:18
| Nuoroda
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. nu bet esmė ta pati? vistiek tau nereikia mokėt pinigų, o iš tos stipendijos moki už mokslą? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-03
13:30:11
| Nuoroda
_kato_ rašė:
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. nu bet esmė ta pati? vistiek tau nereikia mokėt pinigų, o iš tos stipendijos moki už mokslą? Taip, tik studijų krepšelio (VF) bei stipendijos (VNF/ST) praradimas skiriasi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-03
14:01:24
| Nuoroda
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. nu bet esmė ta pati? vistiek tau nereikia mokėt pinigų, o iš tos stipendijos moki už mokslą? Taip, tik studijų krepšelio (VF) bei stipendijos (VNF/ST) praradimas skiriasi. Ačiū, padėjai |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-03
14:23:30
| Nuoroda
_kato_ rašė:
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. nu bet esmė ta pati? vistiek tau nereikia mokėt pinigų, o iš tos stipendijos moki už mokslą? Taip, tik studijų krepšelio (VF) bei stipendijos (VNF/ST) praradimas skiriasi. Ačiū, padėjai Nėra už ką. |
|
|