Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
23:37:53
| Nuoroda
Taigi.. Sveiki būsimieji psichologai ir ne tik. Manau aš, kaip ir visi Jūs, šiemt noriu stoti į savo pasirinktą specialybę. Šiuo atvėju aš noriu stoti į psichologiją. Tik vat nenusprendžiu kur. Į VU neįstočiau, nes per egzaminus nesužibėjau.. Todėl man lieka VDU ir MRU. Tik aš nežinau kur geriau. Gal tie kas jau studijuoja MRU ar VDU galėtų tarti žodį, ar šiaip internautai, kurie ką nors girdėjo ar skaitė? Taip pat būtų visai nieko susirasti bendraminčių, kas žada studijuot šiuose universitetuose, pažiūrėti ar daug mūsų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
08:27:09
| Nuoroda
Sveika,aš į MRU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
13:38:56
| Nuoroda
Na taip, aš irgi norėčiau labiau gyventi Vilniuje, nei Kaune. Bet manau tai nėra svarbiausia. Reikia atsižvelgti į tai, koks diplomas yra labiau vertinamas, kad paskui nesigailėt. Mačiau daug kas iš MRU į VDU bėga. O tu šiaip į VF vietą pretenduoji? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
13:46:42
| Nuoroda
Tegul bėga,jei sieksi tai ir pasieksi,ir visiškai nesvarbu ar tu VDU ar MRU,visur pasikapstę rasim savų pliusų ir minusų.Su tokiais balais tik vnf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
14:20:10
| Nuoroda
Na jo, gal ir gerai sakai. O apie stipendiją negalvoji? Na žinai, pasistengus galima ir ją gauti ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
14:33:16
| Nuoroda
Tu kalbi apie stipendiją jau mokslo metais studijuojant?Nes pasirinkimo dabar stojant tokio nėra kaip daugumai (vnf/st) ,yra tik vf arba vnf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
15:07:21
| Nuoroda
Aj, gal tada ne taip kažką supratau Na manau jau apsisprendžiau ir stosiu į MRU. Nors ir į VDU norėčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
15:12:52
| Nuoroda
na ką tada malonu būsima kolege,aš Erika |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
15:22:14
| Nuoroda
Jau matau antrą kartą klaidą padarei su lytimi Aš jis, mano vardas Ernestas Taip taip, vaikinukas į psichologiją |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
15:37:57
| Nuoroda
Ups,sori,tikrai keista:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-29
19:18:10
| Nuoroda
aš tai galvoju į VDU |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-30
09:58:35
| Nuoroda
pf.. jūs žiūrėkit kaip su rezultatais,rašyk pirmoj vietoj mru o antroj vdu.aš irgi noriu į psichologiją,bet į nemokamą bijau kad nepapulsiu nei tą nei tą |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-01
00:51:22
| Nuoroda
˙·٠•♥ Nєקгเкlคยร๏๓ค ♥•٠·˙ rašė:
pf.. jūs žiūrėkit kaip su rezultatais,rašyk pirmoj vietoj mru o antroj vdu.aš irgi noriu į psichologiją,bet į nemokamą bijau kad nepapulsiu nei tą nei tą Jo, taip ir dariau, pirma MRU, tada VDU, tada LSMU nu ir dar for fun parašiau VU Aš labiau pretenduoju į mokamą. Kiek žiūrėjau, tai 2011 metais VDU konkursinis balas buvo:
Tai gal šiemet kažko labai WOW nebus ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-02
09:58:54
| Nuoroda
Ernestynou rašė:
pf.. jūs žiūrėkit kaip su rezultatais,rašyk pirmoj vietoj mru o antroj vdu.aš irgi noriu į psichologiją,bet į nemokamą bijau kad nepapulsiu nei tą nei tą Jo, taip ir dariau, pirma MRU, tada VDU, tada LSMU nu ir dar for fun parašiau VU Aš labiau pretenduoju į mokamą. Kiek žiūrėjau, tai 2011 metais VDU konkursinis balas buvo:
Tai gal šiemet kažko labai WOW nebus ;D pala pala,biski galai sakyciau nesueina,jeigu NEfinansuojamam didziausias balas 14.85 o maziausias finansuojamam 17.70,tai kur tada tie su 15, 16 balais?:D ore? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-02
12:32:33
| Nuoroda
Elikyt rašė:
Ernestynou rašė:
Tai gal šiemet kažko labai WOW nebus ;D pala pala,biski galai sakyciau nesueina,jeigu NEfinansuojamam didziausias balas 14.85 o maziausias finansuojamam 17.70,tai kur tada tie su 15, 16 balais?:D ore? Nu vat ir man įdomu ;D Aš tik copy paste padariau iš lentelės. O gal tais metais tiesiog nebuvo su 15-16 balų? I have no idea ;D |
|
|