Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:54:21
| Nuoroda
Sveiki visi! |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
17:38:07
| Nuoroda
sun&rose rašė:
Sveiki visi! Na aš didžiausią dėmesį ir skiriu socialiniam darbui, pirmoje vietoje VDU, po to į ASU stosiu su kita specialybe na ir trečioje vietoje Kauno kolegija socialinis darbas, manau mokytis tikrai įdomu, o ir perspektyva gan plati, nemažai pažįstu žmonių, kurie dirba darbą susijusį su šia sritimi |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
20:32:03
| Nuoroda
*Vaida* rašė:
sun&rose rašė:
Sveiki visi! Na aš didžiausią dėmesį ir skiriu socialiniam darbui, pirmoje vietoje VDU, po to į ASU stosiu su kita specialybe na ir trečioje vietoje Kauno kolegija socialinis darbas, manau mokytis tikrai įdomu, o ir perspektyva gan plati, nemažai pažįstu žmonių, kurie dirba darbą susijusį su šia sritimi Bet kiek esu skaičiusi VDU studijuodamas įgyji tik socialinio darbo bakalaurą, o MRU ar VU įgyji ir socialinio darbo bakalaurą, ir gali būti socialinis darbuotojas arba socialinis pedagogas |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:09:22
| Nuoroda
sun&rose rašė:
*Vaida* rašė:
sun&rose rašė:
Sveiki visi! Na aš didžiausią dėmesį ir skiriu socialiniam darbui, pirmoje vietoje VDU, po to į ASU stosiu su kita specialybe na ir trečioje vietoje Kauno kolegija socialinis darbas, manau mokytis tikrai įdomu, o ir perspektyva gan plati, nemažai pažįstu žmonių, kurie dirba darbą susijusį su šia sritimi Bet kiek esu skaičiusi VDU studijuodamas įgyji tik socialinio darbo bakalaurą, o MRU ar VU įgyji ir socialinio darbo bakalaurą, ir gali būti socialinis darbuotojas arba socialinis pedagogas Nesitikiu įstoti VDU, na bet žinau kas mokosi, tai tokių dalykų nepasakoja, kas nori tas mokosi, mažiau į kitus reikia žiūrėti. Rudenį mokysiuos arba ASU arba KK, abiejų vienodai noriu, tad pirmenybe skiriu vis dėlto universitetui. |