Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
19:57:42
| Nuoroda
Kas iš jūsų parašė pirmu numeriu?: D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
01:46:21
| Nuoroda
Aš tikriausiai rašysiu, pirmu ir vieninteliu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
02:48:59
| Nuoroda
Aš planuoju pirmu arba antru |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
11:02:36
| Nuoroda
Kiek esu girdėjus, studijos VU yra be galo įdomios. Ten yra labai daug veiklos, būsimieji politikai kuria įvairias partijas netgi |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
16:21:42
| Nuoroda
EI, atsiliepkit, kas dar |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
16:50:14
| Nuoroda
forever.young rašė:
Kiek esu girdėjus, studijos VU yra be galo įdomios. Ten yra labai daug veiklos, būsimieji politikai kuria įvairias partijas netgi Kas cia per zmoniu skirstymas i elita ir ne elita? Jeigu jau egzamina gerai islaiko tai jau elitas? Koks snobas gyvenimo nemates kiauras paras praleides prie knygu, surenka tuos 100% istoja i ta politika ir jis jau elitas? Socializacijos laipsnis 0, gyvenimo pazinimas 0 ir t.t. Nesuprantu tokio poziurio... Kaip ir daugelio politiku.... |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
16:59:48
| Nuoroda
forever.young rašė:
Kiek esu girdėjus, studijos VU yra be galo įdomios. Ten yra labai daug veiklos, būsimieji politikai kuria įvairias partijas netgi Elitas elitui nelygu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
17:04:31
| Nuoroda
Vidokkas rašė:
forever.young rašė:
Kiek esu girdėjus, studijos VU yra be galo įdomios. Ten yra labai daug veiklos, būsimieji politikai kuria įvairias partijas netgi Kas cia per zmoniu skirstymas i elita ir ne elita? Jeigu jau egzamina gerai islaiko tai jau elitas? Koks snobas gyvenimo nemates kiauras paras praleides prie knygu, surenka tuos 100% istoja i ta politika ir jis jau elitas? Socializacijos laipsnis 0, gyvenimo pazinimas 0 ir t.t. Nesuprantu tokio poziurio... Kaip ir daugelio politiku.... Tą patį parašiau, tik pavėlavau keliom minutėm. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
17:07:01
| Nuoroda
wwp rašė:
Vidokkas rašė:
forever.young rašė:
Kiek esu girdėjus, studijos VU yra be galo įdomios. Ten yra labai daug veiklos, būsimieji politikai kuria įvairias partijas netgi Kas cia per zmoniu skirstymas i elita ir ne elita? Jeigu jau egzamina gerai islaiko tai jau elitas? Koks snobas gyvenimo nemates kiauras paras praleides prie knygu, surenka tuos 100% istoja i ta politika ir jis jau elitas? Socializacijos laipsnis 0, gyvenimo pazinimas 0 ir t.t. Nesuprantu tokio poziurio... Kaip ir daugelio politiku.... Tą patį parašiau, tik pavėlavau keliom minutėm. As tik kaip pvz. pasakiau. Esme, kad ir net tuos tipo iskalbinguosius nenoreciau priskirti elitui. Apskritai man zodis elitas nepatinka, labiau patiktu intelektualai, kurie ne tik yra issilavine, bet ir turi didele patirti gyvenime, o "elitiniais" 20+ tikrai netampama (cia mano nuomone). Pasiziurekime i tariamaji lietuvos "elita"... Graudu... |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-06
17:27:13
| Nuoroda
Vidokkas rašė:
As tik kaip pvz. pasakiau. Esme, kad ir net tuos tipo iskalbinguosius nenoreciau priskirti elitui. Apskritai man zodis elitas nepatinka, labiau patiktu intelektualai, kurie ne tik yra issilavine, bet ir turi didele patirti gyvenime, o "elitiniais" 20+ tikrai netampama (cia mano nuomone). Pasiziurekime i tariamaji lietuvos "elita"... Graudu... Apskritai, elitas - labai nekonkreti, kiekvienam skirtingai suvokiama sąvoka. O Lietuvos "elitas" - pasityčiojimas visiškas. Keli straipsniukai laikraščiuose, internete, truputis veido televizijoje ir tu - mūsų elite. Apie VU TSPMI daug paprasčiau reikia - tiesiog čia stoja geriausiai išlaikę egzus, tinkamus soc. mokslams |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-07
12:00:47
| Nuoroda
Sveiki Aš ruošiuosi stot. Jau du metus apie tai svajojau, daug dirbau, bet egzaminai man tragiškai nepavyko. Banduomuosius kuo puikiausiai išsilaikiau, tikrai mažiau nei 90-95 iš egzų nesitikėjau (išskyrus matke aišku, kuria laikiau bele) ir poto teko nusivilt lietuvių ypač kai silpneni mano klasej surinko virš 80 ir daugiau. Na bet šiais metais istorijos respublikinėj olimpiadoj IIIvt laimėjau, tai mano konkursinis balas gaunasi 20,42 pagal lama skaiciuokle. Anyway, labai noriu susipažint su būsimais likimo draugais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
20:02:31
| Nuoroda
Jei kam kyla klausimų - parašykite man į FB. Laisvu nuo darbo momentu galiu padėti, patarti, išsklaidyti visokius mitus, kurių pas fuksus būna. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
23:30:37
| Nuoroda
Ar pavyktų čia įstot vnf su 19,2 kb?;o |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-20
13:36:52
| Nuoroda
parasiau pirmu numeriu, labai labai noriu cia mokytis! |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-20
19:47:09
| Nuoroda
Sinkevičiūtė rašė:
Ar pavyktų čia įstot vnf su 19,2 kb?;o Manau, kad į vnf tikrai pavyktų |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-23
11:13:00
| Nuoroda
Praeitais metais lyg ir paskutinis į vnf įstojęs buvo 19,16. Tai biškuti baisu;/ |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-23
13:11:58
| Nuoroda
Sinkevičiūtė rašė:
Praeitais metais lyg ir paskutinis į vnf įstojęs buvo 19,16. Tai biškuti baisu;/ Na, nežinau, bet manau, kad negali beprotiškai aukštai užkilti tas balas į mokamas vietas. Bet ką gali žinoti, šiais metais nusimato itin stipri konkurencija stojant, tad gali būt visko |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-25
00:06:41
| Nuoroda
Nu žodžiu, su nerimu laukiu penktadienio... |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
02:48:00
| Nuoroda
Kas istojot? |