Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
13:35:57
| Nuoroda
Sveiki visi! katik po sutarties pasirasymo;D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
14:26:51
| Nuoroda
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
15:45:56
| Nuoroda
Ka_roli_na rašė:
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. atmosfera tiiikrai žiauriai gera, džiaugiuos, kad ten įstojau! : )) ta chebra jėga : D man sakė, kad aš į fuxus važiuoju B ) tai va, dar labiau džiaugiuos, bet.... sakė, kad tikrai ne visi varys, nes mūsų per daug : / kadangi labai laaaaabai norėjau į fuxų stofkę, tai teko tai įrodyti ir sakė, kad varau : D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
16:28:44
| Nuoroda
geltonskruoste rašė:
Ka_roli_na rašė:
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. atmosfera tiiikrai žiauriai gera, džiaugiuos, kad ten įstojau! : )) ta chebra jėga : D man sakė, kad aš į fuxus važiuoju B ) tai va, dar labiau džiaugiuos, bet.... sakė, kad tikrai ne visi varys, nes mūsų per daug : / kadangi labai laaaaabai norėjau į fuxų stofkę, tai teko tai įrodyti ir sakė, kad varau : D Man irgi teko irodinet, kad labai noriu bet ten tikrai ziauriai faina atmosfera, labai laiminga grizau is univero. bent pirmas ispudis tikrai labai geras o del stofkes tai sake, kad musu tik 100 paims, o maciau sarasuose is viso istojusiu yra apie 280 bet tikiuos, kad mane ims. na bet kokiu atveju susimatysim! ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
19:26:45
| Nuoroda
geltonskruoste rašė:
Ka_roli_na rašė:
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. atmosfera tiiikrai žiauriai gera, džiaugiuos, kad ten įstojau! : )) ta chebra jėga : D man sakė, kad aš į fuxus važiuoju B ) tai va, dar labiau džiaugiuos, bet.... sakė, kad tikrai ne visi varys, nes mūsų per daug : / kadangi labai laaaaabai norėjau į fuxų stofkę, tai teko tai įrodyti ir sakė, kad varau : D Tikiuosi ir i krikstynas labai labai noresi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
19:35:22
| Nuoroda
Vil rašė:
geltonskruoste rašė:
Ka_roli_na rašė:
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. atmosfera tiiikrai žiauriai gera, džiaugiuos, kad ten įstojau! : )) ta chebra jėga : D man sakė, kad aš į fuxus važiuoju B ) tai va, dar labiau džiaugiuos, bet.... sakė, kad tikrai ne visi varys, nes mūsų per daug : / kadangi labai laaaaabai norėjau į fuxų stofkę, tai teko tai įrodyti ir sakė, kad varau : D Tikiuosi ir i krikstynas labai labai noresi labai labai labai net : D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
19:36:55
| Nuoroda
Vil rašė:
geltonskruoste rašė:
Ka_roli_na rašė:
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. atmosfera tiiikrai žiauriai gera, džiaugiuos, kad ten įstojau! : )) ta chebra jėga : D man sakė, kad aš į fuxus važiuoju B ) tai va, dar labiau džiaugiuos, bet.... sakė, kad tikrai ne visi varys, nes mūsų per daug : / kadangi labai laaaaabai norėjau į fuxų stofkę, tai teko tai įrodyti ir sakė, kad varau : D Tikiuosi ir i krikstynas labai labai noresi aš tau parašiau žinutę, būk geras, atsakyk : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:30:33
| Nuoroda
geltonskruoste rašė:
Vil rašė:
geltonskruoste rašė:
Ka_roli_na rašė:
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. atmosfera tiiikrai žiauriai gera, džiaugiuos, kad ten įstojau! : )) ta chebra jėga : D man sakė, kad aš į fuxus važiuoju B ) tai va, dar labiau džiaugiuos, bet.... sakė, kad tikrai ne visi varys, nes mūsų per daug : / kadangi labai laaaaabai norėjau į fuxų stofkę, tai teko tai įrodyti ir sakė, kad varau : D Tikiuosi ir i krikstynas labai labai noresi labai labai labai net : D Palauk kol pamatysi, kas ten jusu laukia nebent pasigailes jusu, bet nemanau, nes musu tai nieks nepagailejo ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
23:11:12
| Nuoroda
Vil rašė:
geltonskruoste rašė:
Vil rašė:
geltonskruoste rašė:
Ka_roli_na rašė:
Joanita rašė:
Ka_roli_na rašė:
Aš su 19.84 į vf. Ką tik pasirašiau dokumentus! Smagi kompanija, jauki atmosfera. Bent jau iš pirmo žvilgsnio, tikiuosi nuomonės ir vėliau nepakeisiu. Beje, planuojat važiuoti į fuxų stovyklą? Aš tai planuoji važiuoti į fuxų stovyklą, o ten tik dalis galės važiuoti ar visi norintys? Jei gerai supratau, tai ne visi norintys, bet tikrai nesu tikra. atmosfera tiiikrai žiauriai gera, džiaugiuos, kad ten įstojau! : )) ta chebra jėga : D man sakė, kad aš į fuxus važiuoju B ) tai va, dar labiau džiaugiuos, bet.... sakė, kad tikrai ne visi varys, nes mūsų per daug : / kadangi labai laaaaabai norėjau į fuxų stofkę, tai teko tai įrodyti ir sakė, kad varau : D Tikiuosi ir i krikstynas labai labai noresi labai labai labai net : D Palauk kol pamatysi, kas ten jusu laukia nebent pasigailes jusu, bet nemanau, nes musu tai nieks nepagailejo ;D žinau, kaip ten viskas vyksta, niekas ten nieko nesigaili, bet ir dėl to, jog pirmakursiai ten dalyvauja - taip pat nesigaili! visko reik patirt ir pasiimt iš universiteto, o tai reiškia, jog ne tik mokslo : D kas mums jauniems, kitais metais kentės kiti pirmakursiai : D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
10:42:06
| Nuoroda
sveiki, heyy, busimi VU teises studentai, jei norit susipazint parasykit |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
12:23:59
| Nuoroda
Visų neims, nes mūsų tikrai per daug Bet, kita vertus, ne visi ir galės ten vykti, tai gal nebus tokia jau didelė ta atranka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
13:36:03
| Nuoroda
Greta... rašė:
sveiki, heyy, busimi VU teises studentai, jei norit susipazint parasykit Jop, man irgi rašykit, jei norit susipažinti, labai įdomu susipažinti su savo būsimais kurso draugais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
20:17:16
| Nuoroda
Sveiki VU teisės pirmakursiai, labai jums siūlau susikurti fb ar skype'o grupę/chatą, kuriame visi rinktumėtės, mes pernai taip darėm ir buvo labai smagu bendrauti ir dalintis įspūdžiais:) -Kuratorius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
21:37:03
| Nuoroda
Denisimo rašė:
Sveiki VU teisės pirmakursiai, labai jums siūlau susikurti fb ar skype'o grupę/chatą, kuriame visi rinktumėtės, mes pernai taip darėm ir buvo labai smagu bendrauti ir dalintis įspūdžiais:) -Kuratorius yeah, gera mintis! raštelkit kas nors savo feisbuką ir tuoj pat sukursim grupę : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
22:12:29
| Nuoroda
Po truputi po truputi ir surinksit kelis šimtelius narių;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
22:51:21
| Nuoroda
O grupė jau yra? :D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
18:20:20
| Nuoroda
Sveiki visi, būsimi kolegos! Kas norėtų susipažinti-rašykit ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
18:30:27
| Nuoroda
Ka_roli_na rašė:
O grupė jau yra? :D Man irgi labai įdomu ar sukūrė...pasakykit taip |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
19:08:58
| Nuoroda
Alan@s rašė:
Ka_roli_na rašė:
O grupė jau yra? :D Man irgi labai įdomu ar sukūrė...pasakykit taip Facebook'e yra viena sukurta |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
21:24:24
| Nuoroda
VU teisės studentai renkamės čia www.facebook.com/groups/314199972010043/ |