KTU nanotechnologijos/taikomoji fizika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-08 19:18:58 | Nuoroda

Sveiki. :) Na ar yra mąstančių stoti į vieną iš šių sričių KTU? Kaip manote, kuri iš jų yra perspektyvesnė, o gal abi panašios šiuo aspektu? Kokio darbo tikitės baigę šias studijas? :)  

• Chemija / VBE 77
  • Fizika / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 72
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2012-07-08 19:55:24 | Nuoroda
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 85
  • Matematika / VBE 43
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 18
Žinutė parašyta: 2012-07-15 20:34:45 | Nuoroda

Na dėkui už šiuos puslapius, bet video filmukai niekad neatskleis pačios esmės manau, tačiau įspūdį susidaryti galime. (:

Man tiesą sakant įdomu žmonių nuomonė, kurie taip pat svarsto čia stoti, na tarkim kokie jų konkursiniai balai, su kuo tektų konkuruoti ir t.t. (: 

• Chemija / VBE 77
  • Fizika / VBE 98
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2012-07-15 21:58:00 | Nuoroda

Ir vėl aš. :D Kadangi pats žadu stoti į KTU, būtent Fundamentaliuosius mokslus (Taikomąją matematiką), domiuosi tuo ir manau, jog daug pokyčių nebus - minimalus balas turėtų būti 15-16. Tiesa, anais metais fizikos dar truputį aukštesnis buvo - virš 16, bet medžiagų - kur kas žemesnis. :)

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 43
Žinutė parašyta: 2012-07-16 00:35:50 | Nuoroda

Na tada ir vėl aš taip pat. :D

Šiaip aš taip pat rašau matematiką KTU, jei neįstočiau į nano arba taikomąją fiziką. Kiek esu mačiusi, tai nano siekia apie 16 mažiausias, o didžiausias virš 20, kas mums nėra esminis aspektas. Tik vat svarstau, kaip čia kurioje vietoje statyti, nes vis dar mėtausi tarp tų trijų vietų. 

• Chemija / VBE 77
  • Fizika / VBE 98
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2012-07-16 16:06:40 | Nuoroda

Tai va, kad čia didelės konkurencijos nebus. Na, bent jau neturėtų būti. Visi sustoja į vadybas/finansus/ekonomikas - nuplaukia su visa mase, kur tik lengviau prasisukti, o čia pagrinde lieka tiek, kiek yra VF vietų, ypač kalbant apie matematiką. :D Aš manyčiau, jog pasirinkimas turi priklausyti nuo to, ko pats žmogus nori. Ir visi šie trys dalykai yra perspektyvūs, negalima būtų išskirti vieno iš jų. Beje, kaip tikriausiai žinai, matematikoje yra gretutiniai dalykai, kuriuos galėsi rinktis po antro kurso. :) Todėl, kalbant apie universalumą, matematika šiek tiek išsiskiria. Nano ir fizika jau konkretesni dalykai, bet taip pat nemažiau sunkūs ir įdomūs.

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 43
Žinutė parašyta: 2012-07-27 15:21:44 | Nuoroda

Dėkui už atsakymą. :)

Na ar yra įstojusių į nanotechnologijas? Būtų smagu susipažinti. :)

• Chemija / VBE 77
  • Fizika / VBE 98
  • Matematika / VBE 96
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą