Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-23
19:32:42
| Nuoroda
na busimieji VDU studentai,kur planuoat gyvent? bute ar barake? jei barake tai kuri renkates, taika ar baltija? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-07-23
20:54:18
| Nuoroda
busimieji? dar rezultatai nepaskelbti na bet pradziai galvoju i baraka. |
Žinutė parašyta:
2012-07-23
21:09:59
| Nuoroda
nu tai kai bus paskelbti jau busim oficialus ;DD o ka galvoji studijuot? ir i taika ar baltija noretum? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-23
21:37:12
| Nuoroda
Aš bute gyvensiu. Tiksliau, jau gyvenu. Jei tektų rinktis kažkurį bendrabutį, tai rinkčiausi „Baltiją“. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-23
22:08:30
| Nuoroda
O pasirasyt sutarti reikia vaziuot y paty vdu, ir kur pildyt prasima del barako? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
10:53:04
| Nuoroda
tikiuosi i teise istot o barakas kiek girdejau tai baltijos geriausias |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
13:40:46
| Nuoroda
ir as girdejau ,kad baltijos geriausias,bet ar nebus taip,kad baltijoj bus dauguma vyresniu studentu ir pirmakursiai nepajaus tu girdetu ''legendu'' apie barakus? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
14:06:20
| Nuoroda
Nu pradžiai mėginsim baraką, o kurį tai čia kaip Dievas duos, nu tiksliau ten ta administracija. : D Ir išvis jei ką duos. : D Būtų gerai į Baltiją papult, o jei ne tai ir Taika renovuota kiek žinau. Bet dar bus matyt kaip kas. Pirma įstot reik.! |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
17:52:25
| Nuoroda
pala dar yra karas, kiek zinau pavadinimas jo bukle atitinka ;D |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
21:15:34
| Nuoroda
Sagara rašė:
pala dar yra karas, kiek zinau pavadinimas jo bukle atitinka ;D tu man jau patinki.;DDDDDD |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
21:32:19
| Nuoroda
ouchh rašė:
Sagara rašė:
pala dar yra karas, kiek zinau pavadinimas jo bukle atitinka ;D tu man jau patinki.;DDDDDD :D o i kokia spec tu planuoji stot ? |
Žinutė parašyta:
2012-07-25
13:24:44
| Nuoroda
Sagara rašė:
ouchh rašė:
Sagara rašė:
pala dar yra karas, kiek zinau pavadinimas jo bukle atitinka ;D tu man jau patinki.;DDDDDD :D o i kokia spec tu planuoji stot ? kadangi man labai patinka kitu saliu kulturos ir kalbos tai tikiuosi i italistika ir romanu kalbas papult gal veliau kaip gretutine pasiimsiu kokia viesaja komunikacija |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
14:17:48
| Nuoroda
Norėčiau barake gyvent visai. Patinka man, kad VDU į mėnesinį mokestį iškart įeina ir komunaliniai mokesčiai. "Baltijoj" lankydavaus pas draugą, tai ten tikrai labai faina. ) Tik valytoja savaitgalį nedirba, tai virtuvė labai apdergta būna. D Kiek girdėjau, internetas nemokamas, 20 lt už pajungimą ir viskas, bet čia tik girdėjau. O šiaip yra šių metų prašymas: www.vdu.lt/lt/naujienos/pirmakursiai-kvieciami-teikti-paraiskas-bendrabuciams Jame galima sužymėti pagal prioritetus, ką norėtum gauti. Bandoma į tai atsižvelgti. "Baltija" man labai patinka dėl atskirų vonios kambarių. Ir dėl laaaaabai patogios vietos, pačiam centre. O jei negausiu, "Taika" taip pat sutvarkyta gražiai. ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
22:52:33
| Nuoroda
Emilytė rašė:
Norėčiau barake gyvent visai. Patinka man, kad VDU į mėnesinį mokestį iškart įeina ir komunaliniai mokesčiai. "Baltijoj" lankydavaus pas draugą, tai ten tikrai labai faina. ) Tik valytoja savaitgalį nedirba, tai virtuvė labai apdergta būna. D Kiek girdėjau, internetas nemokamas, 20 lt už pajungimą ir viskas, bet čia tik girdėjau. O šiaip yra šių metų prašymas: www.vdu.lt/lt/naujienos/pirmakursiai-kvieciami-teikti-paraiskas-bendrabuciams Jame galima sužymėti pagal prioritetus, ką norėtum gauti. Bandoma į tai atsižvelgti. "Baltija" man labai patinka dėl atskirų vonios kambarių. Ir dėl laaaaabai patogios vietos, pačiam centre. O jei negausiu, "Taika" taip pat sutvarkyta gražiai. ) ka studijuoti zadi? |
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:44:27
| Nuoroda
Aš taip pat apie Baltiją svajoju, bet kiek girdėjau tai nedaugeliui pirmakursių tokia laimė nusišypso, o šiaip tai ir Taika patenkinta būčiau, bet va Karas tikrai nevilioja. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
03:05:37
| Nuoroda
Sagara rašė:
Emilytė rašė:
Norėčiau barake gyvent visai. Patinka man, kad VDU į mėnesinį mokestį iškart įeina ir komunaliniai mokesčiai. "Baltijoj" lankydavaus pas draugą, tai ten tikrai labai faina. ) Tik valytoja savaitgalį nedirba, tai virtuvė labai apdergta būna. D Kiek girdėjau, internetas nemokamas, 20 lt už pajungimą ir viskas, bet čia tik girdėjau. O šiaip yra šių metų prašymas: www.vdu.lt/lt/naujienos/pirmakursiai-kvieciami-teikti-paraiskas-bendrabuciams Jame galima sužymėti pagal prioritetus, ką norėtum gauti. Bandoma į tai atsižvelgti. "Baltija" man labai patinka dėl atskirų vonios kambarių. Ir dėl laaaaabai patogios vietos, pačiam centre. O jei negausiu, "Taika" taip pat sutvarkyta gražiai. ) ka studijuoti zadi? Į anglų filologiją jau pakvietė mane VDU. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
21:43:48
| Nuoroda
kaip supratau prasyma del barako galima pildyti ten? o kokius dokumentus reik turet? |
Žinutė parašyta:
2012-07-27
21:56:33
| Nuoroda
Varykit į Taiką ar Karą, čia fainiausi žmonės renkasi Ir taip į Baltiją pirmakursių nelabai nori. Nes ką žinai, kokie žmonės ateina |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
09:21:45
| Nuoroda
www.vdu.lt/lt/naujienos/pirmakursiai-kvieciami-teikti-paraiskas-bendrabuciams va čia yra viskas, yra prašymas, kurį gali atsispausdinti, jame ir surašyti dokumentai. |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-02
11:55:20
| Nuoroda
Kada po paskelbimo ar gavai bendrabuti galima apsigyventi jame? |
|
|