Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
21:40:12
| Nuoroda
Nu, ką, zuikučiai psichologai, ekonomistai, vadybininkai, teisininkai - broliai, junkimės ir vienykimės. |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
21:54:58
| Nuoroda
Busiu iš ekonomistų šutvės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
21:59:35
| Nuoroda
Aš tai manau, kad psichologas, toliau seka visokios vėl nesąmonės irgi, bet manau, kad užteks į psicho. Kokios nuotaikos šiom dienom? Nekamuoja įtampa? Ar rašei tik vf? |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:02:12
| Nuoroda
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:04:22
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Aš tai manau, kad psichologas, toliau seka visokios vėl nesąmonės irgi, bet manau, kad užteks į psicho. Kokios nuotaikos šiom dienom? Nekamuoja įtampa? Ar rašei tik vf? Ir dar kokia įtampa...... panasiai kaip laukiau egzų atsakymų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:08:37
| Nuoroda
Master1017 rašė:
pilks vilks rašė:
Aš tai manau, kad psichologas, toliau seka visokios vėl nesąmonės irgi, bet manau, kad užteks į psicho. Kokios nuotaikos šiom dienom? Nekamuoja įtampa? Ar rašei tik vf? Ir dar kokia įtampa...... panasiai kaip laukiau egzų atsakymų Užmiegu neramiai, į tualetą lakstau (bet tuo kaltinu arbūzą ), miegu iki 15 kažkur. Įtampos yra, nes tas naujas gyvenimo periodas neatrodo labai patrauklus. |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:09:51
| Nuoroda
Ciabuvis rašė:
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku Žinom. Turiu prielaidą, kad čia paveikė visų sotjančiųjų pasirinkimą frazė "Nevadovauk nieko nebaigęs". |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:12:16
| Nuoroda
pliks_vilks, o tu į kokį univerą 1nr rasei psixologiją? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:13:35
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Ciabuvis rašė:
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku Žinom. Turiu prielaidą, kad čia paveikė visų sotjančiųjų pasirinkimą frazė "Nevadovauk nieko nebaigęs". Galbut visi nori vadovauti tik, o dirbti tai ir niekam nera |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:14:59
| Nuoroda
Master1017 rašė:
pliks_vilks, o tu į kokį univerą 1nr rasei psixologiją? Aš viską rašiau tik į VU, nes man jis vienas patrauklus atrodo. O ko tu į VU nebandei pirmiau? |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:16:56
| Nuoroda
Ciabuvis rašė:
pilks vilks rašė:
Ciabuvis rašė:
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku Žinom. Turiu prielaidą, kad čia paveikė visų sotjančiųjų pasirinkimą frazė "Nevadovauk nieko nebaigęs". Galbut visi nori vadovauti tik, o dirbti tai ir niekam nera Eh, žinom. Aš su savo psichologija nenorėčiau biržoj glaustis, gal išeis pasiimti magistrą UK smegenų tyrimus MRI ir pan. ir dirbsiu su kompiuterine tomografija medicininės diagnostikos skyriuj... O gal ir nepavyks. Gal mesiu, who knows. Kur tu stoji, o gal jau stovi? |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:18:07
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pliks_vilks, o tu į kokį univerą 1nr rasei psixologiją? Aš viską rašiau tik į VU, nes man jis vienas patrauklus atrodo. O ko tu į VU nebandei pirmiau? Vu - superinis univeras, bet vat būtent dėl Ekonomikos fakulteto tai teko tiek neigiamo isgirst.... labai pasenęs tas fakultetas, taigi nukrito į 2 vietą.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:22:33
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Ciabuvis rašė:
pilks vilks rašė:
Ciabuvis rašė:
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku Žinom. Turiu prielaidą, kad čia paveikė visų sotjančiųjų pasirinkimą frazė "Nevadovauk nieko nebaigęs". Galbut visi nori vadovauti tik, o dirbti tai ir niekam nera Eh, žinom. Aš su savo psichologija nenorėčiau biržoj glaustis, gal išeis pasiimti magistrą UK smegenų tyrimus MRI ir pan. ir dirbsiu su kompiuterine tomografija medicininės diagnostikos skyriuj... O gal ir nepavyks. Gal mesiu, who knows. Kur tu stoji, o gal jau stovi? As is kitos planetos LEU Lietuviu filologija |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:22:57
| Nuoroda
Master1017 rašė:
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pliks_vilks, o tu į kokį univerą 1nr rasei psixologiją? Aš viską rašiau tik į VU, nes man jis vienas patrauklus atrodo. O ko tu į VU nebandei pirmiau? Vu - superinis univeras, bet vat būtent dėl Ekonomikos fakulteto tai teko tiek neigiamo isgirst.... labai pasenęs tas fakultetas, taigi nukrito į 2 vietą.... Na, ekonomika pastoviai atsinaujina. Pastoviai reikia atnaujint literatūrą ir stažuot dėstytojus... Man išvis atrodo, kad Lietuva taip bangiai žiūri į AM kokybę... Nes dauguma mokosi tą patį, ką mokėsi jųtėvai, kurie studijavo... Gal čia ir nieko blogo, kai mokaisi filosofiją, filolofiją, istoriją, bet ne tuos socialinius. Šiaip pats tai taikiau į biomedicininius, bet ir taip matot, kokia kulka mane pakirto. Taigi bandysiu aplinkeliais. |
Žinutė parašyta:
2012-07-24
23:29:47
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Na ekonomika pastoviai atsinaujina. Pastoviai reikia atnaujint literatūrą ir stažuot dėstytojus... Man išvis atrodo, kad Lietuva taip bangiai žiūri į AM kokybę... Nes dauguma mokosi tą patį, ką mokėsi jųtėvai, kurie studijavo... Gal čia ir nieko blogo, kai mokaisi filosofiją, filolofiją, istoriją, bet ne tuos socialinius. Šiaip pats tai taikiau į biomedicininius, bet ir taip matot, kokia kulka mane pakirto. Taigi bandysiu aplinkeliais.
Vilkeli, čia dar tave ne blogiausia kulka pakirto. Kokia guminė matyt. Aš vat iš savo biomedicininių perbėgau į vaidybą.! : D Na, dar neperbėgau galutinai. Arba reik sakyt taip: perbėgau, bet tas laikrodis kuris fiksuoja bėgikų laikus biški užstrigo iki penktadienio. :D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
23:37:40
| Nuoroda
Iš biomedicinos į vaidybą??? :D Smarkus šuolis sakyčiau DD |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
23:44:30
| Nuoroda
sunnyji rašė:
Iš biomedicinos į vaidybą??? :D Smarkus šuolis sakyčiau DD Nu jo, toks neblogas.. Šiaip geru šuoliu nepasižymiu, bet vat ką reiškia treniruotės.! :D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-25
00:46:52
| Nuoroda
Žakt rašė:
pilks vilks rašė:
Na ekonomika pastoviai atsinaujina. Pastoviai reikia atnaujint literatūrą ir stažuot dėstytojus... Man išvis atrodo, kad Lietuva taip bangiai žiūri į AM kokybę... Nes dauguma mokosi tą patį, ką mokėsi jųtėvai, kurie studijavo... Gal čia ir nieko blogo, kai mokaisi filosofiją, filolofiją, istoriją, bet ne tuos socialinius. Šiaip pats tai taikiau į biomedicininius, bet ir taip matot, kokia kulka mane pakirto. Taigi bandysiu aplinkeliais.
Vilkeli, čia dar tave ne blogiausia kulka pakirto. Kokia guminė matyt. Aš vat iš savo biomedicininių perbėgau į vaidybą.! : D Na, dar neperbėgau galutinai. Arba reik sakyt taip: perbėgau, bet tas laikrodis kuris fiksuoja bėgikų laikus biški užstrigo iki penktadienio. :D Ant kiek kirto? :D Sužeidimo lygį suprasiu iš KB. |
Žinutė parašyta:
2012-07-25
09:25:12
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pliks_vilks, o tu į kokį univerą 1nr rasei psixologiją? Aš viską rašiau tik į VU, nes man jis vienas patrauklus atrodo. O ko tu į VU nebandei pirmiau? Vu - superinis univeras, bet vat būtent dėl Ekonomikos fakulteto tai teko tiek neigiamo isgirst.... labai pasenęs tas fakultetas, taigi nukrito į 2 vietą.... Na, ekonomika pastoviai atsinaujina. Pastoviai reikia atnaujint literatūrą ir stažuot dėstytojus... Man išvis atrodo, kad Lietuva taip bangiai žiūri į AM kokybę... Nes dauguma mokosi tą patį, ką mokėsi jųtėvai, kurie studijavo... Gal čia ir nieko blogo, kai mokaisi filosofiją, filolofiją, istoriją, bet ne tuos socialinius. Šiaip pats tai taikiau į biomedicininius, bet ir taip matot, kokia kulka mane pakirto. Taigi bandysiu aplinkeliais. o tai daugumai biomedicinos mokslas uztenka arba chemijos egzo ir matkes metinio, arba matkes egzo ir chemijos metinio tai dar negalima sakyti kad pakirto kulka :) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-25
14:01:19
| Nuoroda
verstute rašė:
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pliks_vilks, o tu į kokį univerą 1nr rasei psixologiją? Aš viską rašiau tik į VU, nes man jis vienas patrauklus atrodo. O ko tu į VU nebandei pirmiau? Vu - superinis univeras, bet vat būtent dėl Ekonomikos fakulteto tai teko tiek neigiamo isgirst.... labai pasenęs tas fakultetas, taigi nukrito į 2 vietą.... Na, ekonomika pastoviai atsinaujina. Pastoviai reikia atnaujint literatūrą ir stažuot dėstytojus... Man išvis atrodo, kad Lietuva taip bangiai žiūri į AM kokybę... Nes dauguma mokosi tą patį, ką mokėsi jųtėvai, kurie studijavo... Gal čia ir nieko blogo, kai mokaisi filosofiją, filolofiją, istoriją, bet ne tuos socialinius. Šiaip pats tai taikiau į biomedicininius, bet ir taip matot, kokia kulka mane pakirto. Taigi bandysiu aplinkeliais. o tai daugumai biomedicinos mokslas uztenka arba chemijos egzo ir matkes metinio, arba matkes egzo ir chemijos metinio tai dar negalima sakyti kad pakirto kulka :) Vat nėr pas mane to chemijos metinio išvis jokio. |