Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-25
23:33:32
| Nuoroda
Tai gal kas nors ką apie jį žinot? Ar tikrai ten jau taip siaubinga? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
17:29:21
| Nuoroda
Tikrai Na šiaip pirmas įspūdis, tai, katastrofa... bet...prie visko priprantama...Antro ir trečio aukšto kambariai dar visai padorūs, tik vat pirmo aukšto baisūs.:) Šiaip ten priima visus kas tik nori, nesvarbu kur mokais Yra ir iš ktu ir iš vdu, vda, ir panašiai |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
17:34:17
| Nuoroda
Na, labai padrąsinai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
18:21:10
| Nuoroda
Aš girdėjau tik blogus atsiliepimus. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
20:16:28
| Nuoroda
xe, tai kad matai nemoku aš drąsint ar guost ačiai teko smarkiai nusivilt pamačius tą bendriką, tai kažkaip gerai apie jį atsiliept nelabai išeina..na nebent tik tiek kad žmonės jame puikūs ;D Ai dar psichiatrinė ligoninė visai šalia bendriko yra...jei ką..:DD |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
21:14:52
| Nuoroda
Kas kur stoja Kauno Humanitarkei? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
22:18:47
| Nuoroda
isterike rašė:
xe, tai kad matai nemoku aš drąsint ar guost ačiai teko smarkiai nusivilt pamačius tą bendriką, tai kažkaip gerai apie jį atsiliept nelabai išeina..na nebent tik tiek kad žmonės jame puikūs ;D Ai dar psichiatrinė ligoninė visai šalia bendriko yra...jei ką..:DD Na nors puikūs žmonės guodžia, nors tiek apie psichiatrinę jau senokai girdėjau D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
22:19:22
| Nuoroda
Kodelciukas rašė:
Kas kur stoja Kauno Humanitarkei? :D Aš į audiovizualinį vertimą bandau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
00:49:36
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Kodelciukas rašė:
Kas kur stoja Kauno Humanitarkei? :D Aš į audiovizualinį vertimą bandau Aš irgi ten pat :] |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:39:02
| Nuoroda
Hanni rašė:
Zuk.kud rašė:
Kodelciukas rašė:
Kas kur stoja Kauno Humanitarkei? :D Aš į audiovizualinį vertimą bandau Aš irgi ten pat :] Kaip malonu išvyst kažką iš savų O kaip su gyvenimu darysi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:58:48
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Hanni rašė:
Zuk.kud rašė:
Kodelciukas rašė:
Kas kur stoja Kauno Humanitarkei? :D Aš į audiovizualinį vertimą bandau Aš irgi ten pat :] Kaip malonu išvyst kažką iš savų O kaip su gyvenimu darysi? na galvoju ,kad gal gausiu vieta bendrike, geriausia butu, o po to bus matyt, kokia ten jo padetis, jeigu jau negyvenamas, teks kazka galvot o tu? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:07:51
| Nuoroda
Hanni rašė:
Zuk.kud rašė:
Hanni rašė:
Zuk.kud rašė:
Kodelciukas rašė:
Kas kur stoja Kauno Humanitarkei? :D Aš į audiovizualinį vertimą bandau Aš irgi ten pat :] Kaip malonu išvyst kažką iš savų O kaip su gyvenimu darysi? na galvoju ,kad gal gausiu vieta bendrike, geriausia butu, o po to bus matyt, kokia ten jo padetis, jeigu jau negyvenamas, teks kazka galvot o tu? Na pažiūrėjus butų kainas šiuo metu, lieka tik vienintelis variantas - bendrabutis Belieka tikėtis, kad ten nebus taip blogai Spėju, kad susitiksim ten |
|
|