Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
23:42:59
| Nuoroda
Norėjau paklaust, įstojau į kolegiją VF, tačiau ten nenoriu studijuoti, ar man reikia pasirašyti sutartį su kolegija, kad galėčiau dalyvaut antrame etape į VNF vietas? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
23:59:43
| Nuoroda
ne |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
00:09:53
| Nuoroda
Dabar patvirtinau antrame etape, kad dalyvauju, bet neleidžia keist finansavimo pobūdžio, o aš rašiau tik į VF, tai, kaip man įstot į VNF? Jaučiuos tokia pasimetusi. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
00:32:37
| Nuoroda
Saakyk rašė:
Dabar patvirtinau antrame etape, kad dalyvauju, bet neleidžia keist finansavimo pobūdžio, o aš rašiau tik į VF, tai, kaip man įstot į VNF? Jaučiuos tokia pasimetusi. Gali keisti tik eilės nr, pvz iš 10 į 1 . O finansivimo pobūdį ir visa kita galėsi keisti tik per papildomus priėmimus. T.y. dar kitam etape. (Gal ne visai teisingai paaiškinau, bet, manau, kad supratai) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
00:35:10
| Nuoroda
SVARBU!!! Tarkim nuvarau į kolegiją pasirašyt sutartį, ją pasirašau...tai aš galiu dalyvauti antrame etape ir tikėtis įstot į VF vietą, tarkim, univere? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
01:17:40
| Nuoroda
skirmukas rašė:
SVARBU!!! Tarkim nuvarau į kolegiją pasirašyt sutartį, ją pasirašau...tai aš galiu dalyvauti antrame etape ir tikėtis įstot į VF vietą, tarkim, univere? Teip, antrame etape, kaip supratau, visko gali tiketis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
08:22:44
| Nuoroda
Triufeliz rašė:
skirmukas rašė:
SVARBU!!! Tarkim nuvarau į kolegiją pasirašyt sutartį, ją pasirašau...tai aš galiu dalyvauti antrame etape ir tikėtis įstot į VF vietą, tarkim, univere? Teip, antrame etape, kaip supratau, visko gali tiketis sveiki , tai ir pasirašius sutarti su kolegija aš galiu dalyvauti antrajame etape ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
10:13:45
| Nuoroda
Gretaaa.A rašė:
Triufeliz rašė:
skirmukas rašė:
SVARBU!!! Tarkim nuvarau į kolegiją pasirašyt sutartį, ją pasirašau...tai aš galiu dalyvauti antrame etape ir tikėtis įstot į VF vietą, tarkim, univere? Teip, antrame etape, kaip supratau, visko gali tiketis sveiki , tai ir pasirašius sutarti su kolegija aš galiu dalyvauti antrajame etape ?:) Jei pasirašai sutartį su universitetu/kolegija dėl vf vietos, jau iš 2 turo iškrenti. Jei pasirašai dėl vnf vietos, gal dalyvauti 2 ture tiek dėl vf, tiek dėl vnf studijų. ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
10:25:33
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Gretaaa.A rašė:
Triufeliz rašė:
skirmukas rašė:
SVARBU!!! Tarkim nuvarau į kolegiją pasirašyt sutartį, ją pasirašau...tai aš galiu dalyvauti antrame etape ir tikėtis įstot į VF vietą, tarkim, univere? Teip, antrame etape, kaip supratau, visko gali tiketis sveiki , tai ir pasirašius sutarti su kolegija aš galiu dalyvauti antrajame etape ?:) Jei pasirašai sutartį su universitetu/kolegija dėl vf vietos, jau iš 2 turo iškrenti. Jei pasirašai dėl vnf vietos, gal dalyvauti 2 ture tiek dėl vf, tiek dėl vnf studijų. ) Taip. gali dalyvauti. rasiau lama administratorei, jei pasirasai sutarti su vf gali dalyvauti tik del vnf vietos, ir atvirksciai |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
17:47:27
| Nuoroda
Visi jau klausinėjo panašių klausimų, tačiau aš taip pat norėčiau paklausti. Įstojau į vf vietą KTU universitete, tačiau nesu labai patenkinta , kad įstojau būtent į šią specialybę. Mano konkursinis balas yra 18,02. Taigi, šiandien pasirašiau sutartį su KTU universitete. Klausimas: ar galiu dalyvauti antrame etape? Jei taip, ar nebus pažeistos su KTU sutarties kokios nors sąlygos? Jei dalyvaudama antrajame etape pateksiu į labiau norimą specialybę, ar galėsiu nutraukti sutartį su KTU? O jei niekur nepatekčiau antrajame etape, ar sutartis su KTU galiotų ir galėčiau ten studijuoti , ar likčiau "be nieko", be jokių studijų? :) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:08:54
| Nuoroda
Gintar3 rašė:
Visi jau klausinėjo panašių klausimų, tačiau aš taip pat norėčiau paklausti. Įstojau į vf vietą KTU universitete, tačiau nesu labai patenkinta , kad įstojau būtent į šią specialybę. Mano konkursinis balas yra 18,02. Taigi, šiandien pasirašiau sutartį su KTU universitete. Klausimas: ar galiu dalyvauti antrame etape? Jei taip, ar nebus pažeistos su KTU sutarties kokios nors sąlygos? Jei dalyvaudama antrajame etape pateksiu į labiau norimą specialybę, ar galėsiu nutraukti sutartį su KTU? O jei niekur nepatekčiau antrajame etape, ar sutartis su KTU galiotų ir galėčiau ten studijuoti , ar likčiau "be nieko", be jokių studijų? :) Labas,nebegali varžytis dėl VF,bet dėl VNF gali 2 etape galima dalyvauti pasirašius VNF sutartį ir varžytis dėl VF vietos ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:13:11
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Gintar3 rašė:
Visi jau klausinėjo panašių klausimų, tačiau aš taip pat norėčiau paklausti. Įstojau į vf vietą KTU universitete, tačiau nesu labai patenkinta , kad įstojau būtent į šią specialybę. Mano konkursinis balas yra 18,02. Taigi, šiandien pasirašiau sutartį su KTU universitete. Klausimas: ar galiu dalyvauti antrame etape? Jei taip, ar nebus pažeistos su KTU sutarties kokios nors sąlygos? Jei dalyvaudama antrajame etape pateksiu į labiau norimą specialybę, ar galėsiu nutraukti sutartį su KTU? O jei niekur nepatekčiau antrajame etape, ar sutartis su KTU galiotų ir galėčiau ten studijuoti , ar likčiau "be nieko", be jokių studijų? :) Labas,nebegali varžytis dėl VF,bet dėl VNF gali 2 etape galima dalyvauti pasirašius VNF sutartį ir varžytis dėl VF vietos ) Ačiū Tokiu atveju liksiu KTU , valstybės finansuojamoje vietoje.:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:32:22
| Nuoroda
Gintar3 rašė:
fainamergaite rašė:
Gintar3 rašė:
Visi jau klausinėjo panašių klausimų, tačiau aš taip pat norėčiau paklausti. Įstojau į vf vietą KTU universitete, tačiau nesu labai patenkinta , kad įstojau būtent į šią specialybę. Mano konkursinis balas yra 18,02. Taigi, šiandien pasirašiau sutartį su KTU universitete. Klausimas: ar galiu dalyvauti antrame etape? Jei taip, ar nebus pažeistos su KTU sutarties kokios nors sąlygos? Jei dalyvaudama antrajame etape pateksiu į labiau norimą specialybę, ar galėsiu nutraukti sutartį su KTU? O jei niekur nepatekčiau antrajame etape, ar sutartis su KTU galiotų ir galėčiau ten studijuoti , ar likčiau "be nieko", be jokių studijų? :) Labas,nebegali varžytis dėl VF,bet dėl VNF gali 2 etape galima dalyvauti pasirašius VNF sutartį ir varžytis dėl VF vietos ) Ačiū Tokiu atveju liksiu KTU , valstybės finansuojamoje vietoje.:) Nėra už ką;) taip:)) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
19:31:10
| Nuoroda
man irgi nepasiseke, negavau pakvietimo, rasiau tik vf, 10 specialybiu, is kuriu i 7 pagal pernai metus turejau istoti be didesniu problemu, soke buvau is tikruju, net minties nebuvo kile kad galiu niekur neistot. nu gal Dievas antram etape pades. balas 18, 14, stojau i finansus. turiu klausima, gal kas patarsite? jei rasiau visas specialybes i vf, koks tikslas yra II etape keisti prasyme eiliskuma? nes biski nesuprantu. na as pirmose 3 vietose rasiau truputi kosmosa, zinojau, kad turbut nesitosiu, bet negi tai turejo reiksmes kazkiek? ir ka daryt, jei nebus vietu man specialybese po pirmo turo, o prasymo koreguot juk negalima... |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
19:51:55
| Nuoroda
abejokle rašė:
man irgi nepasiseke, negavau pakvietimo, rasiau tik vf, 10 specialybiu, is kuriu i 7 pagal pernai metus turejau istoti be didesniu problemu, soke buvau is tikruju, net minties nebuvo kile kad galiu niekur neistot. nu gal Dievas antram etape pades. balas 18, 14, stojau i finansus. turiu klausima, gal kas patarsite? jei rasiau visas specialybes i vf, koks tikslas yra II etape keisti prasyme eiliskuma? nes biski nesuprantu. na as pirmose 3 vietose rasiau truputi kosmosa, zinojau, kad turbut nesitosiu, bet negi tai turejo reiksmes kazkiek? ir ka daryt, jei nebus vietu man specialybese po pirmo turo, o prasymo koreguot juk negalima... Manau turėjo,nes 1-2 vietas žiūri pagal prioritetus, o nuo 3 daugiau pagal kb. Manau su tokiu balu kaip tavo VF tikrai gausi 2 etape, tik šį kartą geresne tvarka išdėstyk specialybes |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
19:53:08
| Nuoroda
Tarkim pasirasiau sutarti vnf vietoj ir noriu pereit i vf, tai kaip man pildyt prasyma eiliskuma? Ta vnf irasinet ar jau nebe? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
19:59:43
| Nuoroda
abejokle rašė:
man irgi nepasiseke, negavau pakvietimo, rasiau tik vf, 10 specialybiu, is kuriu i 7 pagal pernai metus turejau istoti be didesniu problemu, soke buvau is tikruju, net minties nebuvo kile kad galiu niekur neistot. nu gal Dievas antram etape pades. balas 18, 14, stojau i finansus. turiu klausima, gal kas patarsite? jei rasiau visas specialybes i vf, koks tikslas yra II etape keisti prasyme eiliskuma? nes biski nesuprantu. na as pirmose 3 vietose rasiau truputi kosmosa, zinojau, kad turbut nesitosiu, bet negi tai turejo reiksmes kazkiek? ir ka daryt, jei nebus vietu man specialybese po pirmo turo, o prasymo koreguot juk negalima... Labas, nekoks jausmas, man tokia pati situacija, kur stojai? Nu tas eiliskumas tai ir man toks neaiskus dalykas, bet tai turbut, kaip ir raso, kad kuo auksciau pasirenki tuos dalykus, tai ir tikrina i kur gali istot ir ten tarkim jei atitinka tavo balas 1 specialybe, tai i ten ir pakviecia. O po 2 etapo bus 3, ten jau galesi viska is naujo rasyt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
20:00:13
| Nuoroda
Sveiki, jaučiuosi pasimetusi, tad sakau pasiteirausiu jūsų. Aš pirmoje vietoje buvau įrašiusi Kauno kolegija vf ir įstojau, tačiau dėl tam tikrų aplinkybių nebegaliu ten studijuoti, norėčiau per 2 etapa stoti į kvk vnf, tačiau man per lamabpo.lt dabar neleidžia nes tipo esu gavusi vf vietą pirmame numeryje, tai kaip man pasielgti, nevažiuoti į kauno kolegiją pasirašyti sutarties iki 31d.liepos ir tada man lamabpo.lt jau leis pildyti prašymą ar ne, nes dabar neleidžia nieko keisti?? ;]] ačiū iš anksto ;]] |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
20:11:21
| Nuoroda
oDetaa rašė:
Sveiki, jaučiuosi pasimetusi, tad sakau pasiteirausiu jūsų. Aš pirmoje vietoje buvau įrašiusi Kauno kolegija vf ir įstojau, tačiau dėl tam tikrų aplinkybių nebegaliu ten studijuoti, norėčiau per 2 etapa stoti į kvk vnf, tačiau man per lamabpo.lt dabar neleidžia nes tipo esu gavusi vf vietą pirmame numeryje, tai kaip man pasielgti, nevažiuoti į kauno kolegiją pasirašyti sutarties iki 31d.liepos ir tada man lamabpo.lt jau leis pildyti prašymą ar ne, nes dabar neleidžia nieko keisti?? ;]] ačiū iš anksto ;]] nebus galima keisti nieko antram etape D: kur is vis buvo parasyta, kad antram etape negalima pridet mokama vieta? jauciu ant ledo metus liksiu ;D netgi viena antrakurse is odontologu asociacijos siule man pirmam tik vf ir vnf/st bandyti o antram prideti ir mokama |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
20:20:10
| Nuoroda
3 rate galesi mokama pridet |
|
|