Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
11:49:37
| Nuoroda
Sveiki. Tai dabar pasirasant sutartis VU reikalingas tik pasas ir mokejimo kvitas? Jokiu nuotrauku ir brandos atestato nereikia? Aciu uz informacija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
11:57:24
| Nuoroda
Taip, dabar reikia tik kvito ir asmens tapatybes dokumento |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
14:10:17
| Nuoroda
Dar vienas klausimas. VU svetaineje ir LAMA BPO nurodyti skirtingi imokos kodai registracijos mokescio mokejimo. Tai reiskia bet kuriuo gali moketi? ar kaip suprast? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
14:11:52
| Nuoroda
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
14:48:10
| Nuoroda
million_dollar_man rašė:
Dar vienas klausimas. VU svetaineje ir LAMA BPO nurodyti skirtingi imokos kodai registracijos mokescio mokejimo. Tai reiskia bet kuriuo gali moketi? ar kaip suprast? Tai kad tas pats. Bent jau sąskaitos numeris tikrai tas pats, tad nemanau, kad bus kažkokių problemų. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
14:51:04
| Nuoroda
cubama rašė:
million_dollar_man rašė:
Dar vienas klausimas. VU svetaineje ir LAMA BPO nurodyti skirtingi imokos kodai registracijos mokescio mokejimo. Tai reiskia bet kuriuo gali moketi? ar kaip suprast? Tai kad tas pats. Bent jau sąskaitos numeris tikrai tas pats, tad nemanau, kad bus kažkokių problemų.
www.freeimagehosting.net/dohxq Skiriasi imokos kodai paziurek cia. Mokesiu su tuo lamos kvitu ir turi but gerai.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:10:41
| Nuoroda
o kaip buvo parašyta, kad atvykus į vu Registracijos žurnale savo parašu patvirtinsi sutikimą sudaryti Sutartį elektroniniu būdu. Tai kaip suprast tą elektroninę sutarty? tai ko tada važiuot iki vu, jei viskas el būdu? ir kaip sakė, kad reikės lambo kažkur pažymėt, kad sutarty pasirašysi atvykus į univerą ar internetu, tai kur ten pažymėt reikia? o dėl bendrabučių, tai kai nuvarysi į univerą sutarties pasirašyt, prašyt reikės? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:18:47
| Nuoroda
ar jau kažkas važiavo į VU ? papasakokite kaip ten viskas vyksta... |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:37:03
| Nuoroda
langueur rašė:
o kaip buvo parašyta, kad atvykus į vu Registracijos žurnale savo parašu patvirtinsi sutikimą sudaryti Sutartį elektroniniu būdu. Tai kaip suprast tą elektroninę sutarty? tai ko tada važiuot iki vu, jei viskas el būdu? ir kaip sakė, kad reikės lambo kažkur pažymėt, kad sutarty pasirašysi atvykus į univerą ar internetu, tai kur ten pažymėt reikia? o dėl bendrabučių, tai kai nuvarysi į univerą sutarties pasirašyt, prašyt reikės? Pazymi varnele kad sutinki ir tada atsiranda |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:38:41
| Nuoroda
Gal kas nors galit pasakyti, kaip suprasiti, ar aš patvirtinau prašymą pasirašyti startį atvikstant į VU? Ir dar, reikalingi kokie nors dokumentai, norin gauti bendrabutį? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:39:37
| Nuoroda
Jie nori gauti bendrabutį kokių dokumentų reikia? Reikia gyvenamosios vietos deklaracijos? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:39:37
| Nuoroda
Jie nori gauti bendrabutį kokių dokumentų reikia? Reikia gyvenamosios vietos deklaracijos? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:46:00
| Nuoroda
million_dollar_man rašė:
cubama rašė:
million_dollar_man rašė:
Dar vienas klausimas. VU svetaineje ir LAMA BPO nurodyti skirtingi imokos kodai registracijos mokescio mokejimo. Tai reiskia bet kuriuo gali moketi? ar kaip suprast? Tai kad tas pats. Bent jau sąskaitos numeris tikrai tas pats, tad nemanau, kad bus kažkokių problemų.
www.freeimagehosting.net/dohxq Skiriasi imokos kodai paziurek cia. Mokesiu su tuo lamos kvitu ir turi but gerai.
Aišku. Aš mokėjau pagal rekvizitus, pateikiamus vu.lt, irgi viskas ok. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-07-27
17:55:41
| Nuoroda
Aš, kvaiša, nesigilinusi kas ten kaip, pažymėjau, kad atvyksiu sutarties pasirašyti į universitetą, dabar turėsiu trenktis iš Biržų į Vilnių |
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:08:51
| Nuoroda
Rasuke... rašė:
Taip, dabar reikia tik kvito ir asmens tapatybes dokumento neee reikia kiek daugiau, pasiskaitykit cia www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/pakviest%C5%B3j%C5%B3-studijuoti-pri%C4%97mimo-%C4%AFforminimas-0 |
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:30:06
| Nuoroda
O jei aš noriu užpildyt prašyma el.būdu, bet noriu gaut bendrabutį, tai vis tiek reikia važiuot i VU?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:42:24
| Nuoroda
just do it rašė:
O jei aš noriu užpildyt prašyma el.būdu, bet noriu gaut bendrabutį, tai vis tiek reikia važiuot i VU?:) Kaip ir ne, užsisakyti kambarį gali čia --> registracija.vub.lt/. |
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:46:00
| Nuoroda
slepiuosi rašė:
just do it rašė:
O jei aš noriu užpildyt prašyma el.būdu, bet noriu gaut bendrabutį, tai vis tiek reikia važiuot i VU?:) Kaip ir ne, užsisakyti kambarį gali čia --> registracija.vub.lt/. o galima čia jau dabar užsirašyti, jei sutarties pasirašyti važiuosiu tik rytoj? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:48:47
| Nuoroda
O sutartį pasirašyti reikia Saulėtekio al 9, taip? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:57:49
| Nuoroda
uncoo rašė:
O sutartį pasirašyti reikia Saulėtekio al 9, taip? Arba čia, arba į Muitinės g. 9 |