Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
02:24:55
| Nuoroda
Laikas prisipažinti. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
08:13:17
| Nuoroda
pas mane taikomoji |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
12:10:04
| Nuoroda
Kompiuterinė fizika |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
17:19:31
| Nuoroda
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:07:11
| Nuoroda
general physics master race reporting in |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:34:45
| Nuoroda
mbijei rašė:
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių sveika, jau buvau pradėjus manyti, kad vienintelė mergina būsiu ten . Kur gyvent žadi? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:55:50
| Nuoroda
Nyan Nyan rašė:
mbijei rašė:
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių sveika, jau buvau pradėjus manyti, kad vienintelė mergina būsiu ten . Kur gyvent žadi? Nieko, bernų daug turėsim Užsiregistravau dėl bendrabučio, būtų labai gerai ten pakliūt, tik kad va jokių lengvatų neturiu, kaži kaip bus.. Kur tu mąstai gyvent?;) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
01:38:05
| Nuoroda
mbijei rašė:
Nyan Nyan rašė:
mbijei rašė:
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių sveika, jau buvau pradėjus manyti, kad vienintelė mergina būsiu ten . Kur gyvent žadi? Nieko, bernų daug turėsim Užsiregistravau dėl bendrabučio, būtų labai gerai ten pakliūt, tik kad va jokių lengvatų neturiu, kaži kaip bus.. Kur tu mąstai gyvent?;) Pamatysi, gausi, bent jau taip rašo čia, kad visiems, kurie ne iš Vilniaus, duoda, nes pilna tų laisvų vietų bendrabučiuose :}. Taigi mąstau gyventi ten taip pat ir tikiuosi pakliūti į kambariuką su žmonėmis, kurie jau spėjo užgyventi kokį šaldytuvą ir pan.... |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
22:37:43
| Nuoroda
Nyan Nyan rašė:
mbijei rašė:
Nyan Nyan rašė:
mbijei rašė:
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių sveika, jau buvau pradėjus manyti, kad vienintelė mergina būsiu ten . Kur gyvent žadi? Nieko, bernų daug turėsim Užsiregistravau dėl bendrabučio, būtų labai gerai ten pakliūt, tik kad va jokių lengvatų neturiu, kaži kaip bus.. Kur tu mąstai gyvent?;) Pamatysi, gausi, bent jau taip rašo čia, kad visiems, kurie ne iš Vilniaus, duoda, nes pilna tų laisvų vietų bendrabučiuose :}. Taigi mąstau gyventi ten taip pat ir tikiuosi pakliūti į kambariuką su žmonėmis, kurie jau spėjo užgyventi kokį šaldytuvą ir pan.... Aha, aš irgi apie šaldytuviuką buvau pagalvojus ;D Kaži kaip ten šiaip gyvenimo salygos Saulėtekio bandrabutyje, kaip dušai..:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
01:11:27
| Nuoroda
Berods, toj vu svetainėj apie būstą rašė kad fizikai gauna tuos bendrabučius su blokine sistema, na dviems kambariams tenka tualetas ir kriauklė, o dušai tai visam aukšui bendrai, išgyvensim gal kaip nors . Mane tai domina, kiek ten vietos kambariukuose - ar tilptų išsitiest koks vargšas draugas, nebegalintis namo parsirast ... |