Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2013-07-22
13:32:23
| Nuoroda
Į mediciną stojančių daugiau nei uodų lauke, bet tema tai mirus. |
Žinutė parašyta:
2013-07-22
14:30:49
| Nuoroda
pilkas rašė:
Į mediciną stojančių daugiau nei uodų lauke, bet tema tai mirus. Manau visi čia puls, kai sužinos ar įstojo, nes dabar per anksti dar kažką spręsti. Jaučiu prieš rugsėjo mėnesį visi suaktyvės. |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-22
22:09:54
| Nuoroda
Sveiki norėjau paklausti, ar realu šiemet įstoti į VU vf odontologiją su 20,4? Nes girdėjau, jog konkursas neva labai didelis (nors juk kiekvienas metais toks) ir konkurencija milžiniška, bet nejaugi vf balas galėtų labai pakilti? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-23
12:29:39
| Nuoroda
Įdomu sužinoti ar yra medicinoje pusiau finansuojamų vietų ir kiek kainuoja? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip jau visai susimaišiau Kadangi lotynų kalbą dėsto univere, gal galima iš anksto pasiruošti, gal kurnors yra tinklapis ar kas nors, kur būtų tie medicininiai terminai? Kiek naršiau internete tai buvo parašyta, kad mokytis medicinoje reikia 6 metus, bet ar čia su magistru ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-23
14:02:06
| Nuoroda
Deimantė165 rašė:
Įdomu sužinoti ar yra medicinoje pusiau finansuojamų vietų ir kiek kainuoja? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip jau visai susimaišiau Kadangi lotynų kalbą dėsto univere, gal galima iš anksto pasiruošti, gal kurnors yra tinklapis ar kas nors, kur būtų tie medicininiai terminai? Kiek naršiau internete tai buvo parašyta, kad mokytis medicinoje reikia 6 metus, bet ar čia su magistru ar ne? nėra tokių vietų, o dėl trukmės, tai medicinos studijos yra vientisos, vadinasi po 6 metų gauni gydytojo magistro diplomą, bet kad galėtum nepriklausomai dirbti gydytoju turi baigti rezidentūrą, o tai dar plius 4-5 metai, priklauso nuo krypties, jei tu šiemet ketini stot, tai kažkaip keista, kad nežinai |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-23
14:25:14
| Nuoroda
Gretab rašė:
Sveiki, mano balas 22,3, jaučiuosi jau įtojus i VU mediciną, bet tikrai nemanau, kad balas tiek kils, kad su 19, 7 ir daugiau neįstosit, taip, kad relax ir laikiam rezultatų beje, kvailas klausimas, bet noriu pasitikslint, lamabpo uzpildai viskas, išsaugai ir jie gauna prašymą? Skiltis - užpildytas prašymas- ir yra tas prašymas, kurį gava lama? Taip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-24
10:29:58
| Nuoroda
Gintin rašė:
Deimantė165 rašė:
Įdomu sužinoti ar yra medicinoje pusiau finansuojamų vietų ir kiek kainuoja? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip jau visai susimaišiau Kadangi lotynų kalbą dėsto univere, gal galima iš anksto pasiruošti, gal kurnors yra tinklapis ar kas nors, kur būtų tie medicininiai terminai? Kiek naršiau internete tai buvo parašyta, kad mokytis medicinoje reikia 6 metus, bet ar čia su magistru ar ne? nėra tokių vietų, o dėl trukmės, tai medicinos studijos yra vientisos, vadinasi po 6 metų gauni gydytojo magistro diplomą, bet kad galėtum nepriklausomai dirbti gydytoju turi baigti rezidentūrą, o tai dar plius 4-5 metai, priklauso nuo krypties, jei tu šiemet ketini stot, tai kažkaip keista, kad nežinai Šiemet tikrai nestosiu liko 2 metai kol mokyklą pabaigsiu tada ir bandysiu stoti Matai aš noriu išanksto viską susižinoti, kad paskui nebūtų klausimų
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-24
20:31:06
| Nuoroda
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-24
22:08:22
| Nuoroda
Deimantė165 rašė:
Gintin rašė:
Deimantė165 rašė:
Įdomu sužinoti ar yra medicinoje pusiau finansuojamų vietų ir kiek kainuoja? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip jau visai susimaišiau Kadangi lotynų kalbą dėsto univere, gal galima iš anksto pasiruošti, gal kurnors yra tinklapis ar kas nors, kur būtų tie medicininiai terminai? Kiek naršiau internete tai buvo parašyta, kad mokytis medicinoje reikia 6 metus, bet ar čia su magistru ar ne? nėra tokių vietų, o dėl trukmės, tai medicinos studijos yra vientisos, vadinasi po 6 metų gauni gydytojo magistro diplomą, bet kad galėtum nepriklausomai dirbti gydytoju turi baigti rezidentūrą, o tai dar plius 4-5 metai, priklauso nuo krypties, jei tu šiemet ketini stot, tai kažkaip keista, kad nežinai Šiemet tikrai nestosiu liko 2 metai kol mokyklą pabaigsiu tada ir bandysiu stoti Matai aš noriu išanksto viską susižinoti, kad paskui nebūtų klausimų
tai tada viskas tvarkoj! |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-25
00:08:36
| Nuoroda
Sėkmės stojantiems, o įstojusiems dar didesnės sėkmės mokantis!:D |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-25
12:00:13
| Nuoroda
Gintin rašė:
Deimantė165 rašė:
Gintin rašė:
Deimantė165 rašė:
tai tada viskas tvarkoj! tarkim jeigu as istoju i nemokama atsimokau tuos 6 metus ir einu rezidentura. Tai uz rezidentura reiks moketi ar ne? Ir jei taip tai kiek jei planuoju kardiologija? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-25
14:34:54
| Nuoroda
Deimantė165, rezidentūros metinė kaina galima sakyt yra 24 tūkst., bet, jei gerai mokysies universitete, įstosi į nemokamą, tačiau, matau, jog nori į kardiologiją, o čia labai sunku įstoti net į mokamą (jei nieko nepažįsti ir esi paprastas žmogus). Bet tu labai toli žvelgi...:D nors, aišku, gerai, kad domiesi:D |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-25
15:10:33
| Nuoroda
Sveiki, gal yra čia stojančių į Genetiką VU? Kokie Jūsų balai? Ko tikitės? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-25
15:24:06
| Nuoroda
aistineisin rašė:
Sveiki, gal yra čia stojančių į Genetiką VU? Kokie Jūsų balai? Ko tikitės? Labas, genetika yra vienas iš mano variantų. Tik nežinau, ar pakaks balo - 19,76. Koks tavo KB? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-25
17:36:10
| Nuoroda
Genetika pas mane trečiu numeriu. Baisiai ją ir mokykloj mėgau, nors teisybe pasakius, tiek mes tos genetikos ten ir tematėm. Perspektyvos didelės, kad ir Lietuvoje, dabar kaip tik į mūsų šalį nauja genetikos banga ateina, todėl manau irgi geras pasirinkimas, tik kad laboratorijose visad reikia dirbt : / |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-25
23:40:47
| Nuoroda
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:04:27
| Nuoroda
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:18:20
| Nuoroda
VĖL Į VARNIUS SUSIRENKA CHEBRA |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:18:27
| Nuoroda
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:19:50
| Nuoroda
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien |
|
|