Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2013-01-05
12:45:15
| Nuoroda
Sveiki, aš ir planuoju stoti į Odontologiją pirmu numeriu, į mediciną antru. |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-05
17:55:55
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi žadu stoti į mediciną, LSMU. Laikysiu biologiją,lietuvių,chemiją. |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-06
12:24:23
| Nuoroda
Sveikučiai, pridekit ir mane i savo grupę skype |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2013-01-12
23:08:05
| Nuoroda
Mirė visi. |
Žinutė parašyta:
2013-01-13
00:15:34
| Nuoroda
Atgykit, aš tai noriu pabendraut |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-13
18:52:30
| Nuoroda
Hey, būsimi kolegos, kaip laikotės? Kaip sekas ruoštis egzaminukams? Kažkaip čia vidury sesijos aplankė nostalgija, nutariau pažiūrėt, kokiom nuotaikom abiturientai gyvena |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-13
19:40:40
| Nuoroda
Skipper rašė:
Hey, būsimi kolegos, kaip laikotės? Kaip sekas ruoštis egzaminukams? Kažkaip čia vidury sesijos aplankė nostalgija, nutariau pažiūrėt, kokiom nuotaikom abiturientai gyvena Nuotaikos geros, aš tai visai laukiu tų egzaminų |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-13
19:55:30
| Nuoroda
Jurgita. rašė:
Skipper rašė:
Hey, būsimi kolegos, kaip laikotės? Kaip sekas ruoštis egzaminukams? Kažkaip čia vidury sesijos aplankė nostalgija, nutariau pažiūrėt, kokiom nuotaikom abiturientai gyvena Nuotaikos geros, aš tai visai laukiu tų egzaminų Kokius egzaminus laikysi? Jau reikėjo pasirinkt ar dar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-13
20:28:31
| Nuoroda
Skipper rašė:
Jurgita. rašė:
Skipper rašė:
Hey, būsimi kolegos, kaip laikotės? Kaip sekas ruoštis egzaminukams? Kažkaip čia vidury sesijos aplankė nostalgija, nutariau pažiūrėt, kokiom nuotaikom abiturientai gyvena Nuotaikos geros, aš tai visai laukiu tų egzaminų Kokius egzaminus laikysi? Jau reikėjo pasirinkt ar dar ne? Nu labas tada. |
Žinutė parašyta:
2013-01-13
21:37:39
| Nuoroda
pilkas rašė:
Skipper rašė:
Jurgita. rašė:
Skipper rašė:
Hey, būsimi kolegos, kaip laikotės? Kaip sekas ruoštis egzaminukams? Kažkaip čia vidury sesijos aplankė nostalgija, nutariau pažiūrėt, kokiom nuotaikom abiturientai gyvena Nuotaikos geros, aš tai visai laukiu tų egzaminų Kokius egzaminus laikysi? Jau reikėjo pasirinkt ar dar ne? Nu labas tada. Ū, kiek klausimų Gyvenimas vyksta, studijuojant mediciną galima gyventi ir dar kaip Šiaip pasidalinkit mintim, kodėl norit į mediciną? Nebando jūsų atkalbėt ("labai sunku", "ilgai reik mokytis" ir t.t.)? |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
00:06:43
| Nuoroda
jeigu yra pasaukimas, tai kiti tegul kalba, ka tik nori |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
16:18:14
| Nuoroda
Skipper rašė:
Jurgita. rašė:
Skipper rašė:
Hey, būsimi kolegos, kaip laikotės? Kaip sekas ruoštis egzaminukams? Kažkaip čia vidury sesijos aplankė nostalgija, nutariau pažiūrėt, kokiom nuotaikom abiturientai gyvena Nuotaikos geros, aš tai visai laukiu tų egzaminų Kokius egzaminus laikysi? Jau reikėjo pasirinkt ar dar ne? Kovo 7d. renkamės egzaminus |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
16:21:09
| Nuoroda
Skipper rašė:
pilkas rašė:
Skipper rašė:
Jurgita. rašė:
Skipper rašė:
Hey, būsimi kolegos, kaip laikotės? Kaip sekas ruoštis egzaminukams? Kažkaip čia vidury sesijos aplankė nostalgija, nutariau pažiūrėt, kokiom nuotaikom abiturientai gyvena Nuotaikos geros, aš tai visai laukiu tų egzaminų Kokius egzaminus laikysi? Jau reikėjo pasirinkt ar dar ne? Nu labas tada. Ū, kiek klausimų Gyvenimas vyksta, studijuojant mediciną galima gyventi ir dar kaip Šiaip pasidalinkit mintim, kodėl norit į mediciną? Nebando jūsų atkalbėt ("labai sunku", "ilgai reik mokytis" ir t.t.)? Iš tikrųjų, aš tai nemanau, kad tai mano pašaukimas |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
17:08:51
| Nuoroda
Jeigu ne pašaukimas, tai kas tada? Juk dauguma būtent "pašaukimu" ir grindžia savo kelią į mediciną |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
17:14:22
| Nuoroda
Skipper rašė:
Jeigu ne pašaukimas, tai kas tada? Juk dauguma būtent "pašaukimu" ir grindžia savo kelią į mediciną Tai turbūt reikėtų sakyti, kad esu pašaukta "niekam" |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
18:21:49
| Nuoroda
Geras pasirinkimas |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
18:42:06
| Nuoroda
Skipper rašė:
Geras pasirinkimas Visada svajojau apie Vilnių, bet pagal atsiliepimus, manau geriau būtų stoti į Kauną.. |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-14
18:48:44
| Nuoroda
Aš tai savo pasirinkimą grindžiu tuo, kokie dalykai man patinka. Labiausiai, tai biologija, chemija. Manau, čia labai gera sritis gilintis į tai, kai daugiausia traukia žmogaus biologija ir sveikata... |
Žinutė parašyta:
2013-01-14
19:03:50
| Nuoroda
@Jurgita. Pagal kieno atsiliepimus? Kauniečių? ;D
@pilkas Bendrabučiai, žinok, neblogi. Ypač jei patenki į Čiurlionkės, tada į paskaitas gali keltis prieš pusvalandį, nes iki fakulteto ~3 min. kelio. Šiaip dėl išgyvenimo, tai gyvenimas barakuose virte verda. Ypač kai fuksai atvyksta |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-15
18:53:33
| Nuoroda
Skipper, Nesigilinau kieno tie atsiliepimai, ar kauniečių, ar vilniečių |