Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2013-05-09
22:34:15
| Nuoroda
Sveiki! Mano vardas Agnė, esu būsimųjų VU KF informologų viena iš kuratorių. Jei ką domina galimybė čia stoti, o turite klausimų - rašykyte drąsiai, spręsim bėdas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-06-19
23:33:15
| Nuoroda
Sveika, ar labai didelis konkursas šiais metais vyks į informologiją, nežinai? Koks konkursinis balas turętų būti tavo nuomone? Ir ar įdomu mokytis informologiją? ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-06
12:43:01
| Nuoroda
Labas, na, nuspėti koks konkursas kiek sudėtinga - viskas paaiškės tik paisibaigus prašymų teikimui, tad nesinori klaidinti. O 'įdomu' yra labai subjektyvus dalykas, tačiau jei domiesi komunikacija ir informacija, su šiomis sritimis susijusiai pokyčiais - infromologija tikrai puikus pasirinkimas. Aš, praėjus 3 metams po stojimų, tikrai nesigailiu:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-11
10:58:36
| Nuoroda
Sveiki, iki stojamųjų prašymo pabaigos liko visai nedaug. Kas planuojate keliauti į informologiją? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-23
15:05:01
| Nuoroda
Sveiki, rašiau informologiją pirmu numeriu. Mėgstu kalbas, kompiuterius, istoriją. Tikiuosi gerai nutaikiau Studijos atrodo tikrai įdomios. Tik va, programavimas džiaugsmo nekelia Tik gaila, kad nėra galimybės gretutinių studijų pagriebt. Tie, kas studijuoja, ar esat patenkinti? Ar rekomenduotumėt šitas studijas? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-27
12:58:15
| Nuoroda
Sveiki visi! Prisidedu ir aš prie būsimų informologijos studentų! ;D |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-28
19:02:13
| Nuoroda
Sveiki, esu būsima informologė. Laukiu nesulaukiu, nekantrauju sužinoti, kas dar čia įstojo |