Istorijos VBE, kaip šmokt viską per mėnesį? :DD
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 16:30:49 | Nuoroda
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 16:34:30 | Nuoroda
įdomu yra čia laabai megtančių istorija? nekenči aš jos, o egzą išlaikyt tai reikia ka daryt?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 16:38:44 | Nuoroda
o kaip ismokti istorija epr savaite?:/
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 16:39:59 | Nuoroda
Labai paprasta. Pasiėmi Istorijos ir Politologijos konspektus, viską perskaitai, išklai ir išlaikysi. Arba zūbrini 7,8,9,10 klasės krontos vadovėlius ;] Per mėnėsį galima oho kiek išmokt.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 16:40:48 | Nuoroda
o kaip per vieną dieną?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 17:03:52 | Nuoroda
per diena galim tik nusizudyt... net maziau nei per diena o siaip 20 dienu liko ir as ketinu irgi viska ismokt,nors moku siaip truputi bendrai...o jei labai nemegsti geriau reikejo nesirinkt,nes tikrai sunku ismokt nemegstama dalyka...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 17:07:17 | Nuoroda
Va cia beviltiska situacija ..tada reikia tiketis stebuklo .Na o jei turi gera logini mastyma tai ir per daug nesimokines islaikysi,cia tai faktas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 17:09:01 | Nuoroda
ko cia verkiat,susikaupkit ir eikit mokintis ar kartotis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 17:11:38 | Nuoroda
he ;P geras klausimas siaip ismokti tikrai galima. patariu nusipirkti knyga: Autoriai: Nijole Letukiene ir Jonas Gineika; Pavadinimas: Istorija Politologija Kurso santrauka istorijos egzaminui (SVIESIAI MELINA KNYGA)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 17:33:05 | Nuoroda
mėgti nemėgsti dzin :"D man jos REIKIA ačiū, eisiu tos knygutės pirktis :"D ryt, po lietuvių egzo tikiuosi ji ne labai stora.....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 17:42:22 | Nuoroda
as ruosiuosi ismokt per 2 savaites,pradedu po matkes egzo kol kas nusiteikus optimistiskai manau tikrai imanoma,juk viska esu kazkada mokiusis,tai nebus jau taip pragariskai sunku . beje senovei galima skirt maziau demesio,nes jos mazai buna. svarbiausia naujausieji laikai ir Lietuva,zinoma.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 17:47:32 | Nuoroda
turiu aš tą knygą, kur konspektai, tikrai gerai ten viskas žadu irgi šiek tiek permest, pasiskaitinėt ir tikiuos išlaikyt neblogai ;p
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 18:04:21 | Nuoroda
Mazai demesio galima skirt priesistorei Siaip tai gali nueit i kursus Vilniaus Universitete, ten kazkokie intensyvus, per viena savaite prakala kursa visa O siaip tai reiketu atsimint pagrindinius ivykius , nes aplink juos viskas ir sukasi o is senoves tai butina ismokt apie graikus ir apie romenus, apie ju valdymo formas, ir zinot , kada kuri religija atsirado.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 18:23:03 | Nuoroda
taip pat pasikartokit apie Lietuva Rusijos imperijos sudetyje, apie spaudos draudimo laikotarpi ir tautini atgimima, didyjy vilniaus seima. kiek girdejau, kiekvienais metais buna keli klausimai is sito. net pernai buvo, as kadangi visa demesi daugiausiai buvau sutelkusi i ankstesnius ivykius, nespejau sito pasikartot ir nelabai ka ten atsakiau Stylish šiandien 17:11 he ;P geras klausimas siaip ismokti tikrai galima. patariu nusipirkti knyga: Autoriai: Nijole Letukiene ir Jonas Gineika; Pavadinimas: Istorija Politologija Kurso santrauka istorijos egzaminui (SVIESIAI MELINA KNYGA) turiu ta knyga, nusipirkau jau dvyliktos klases pradzioj. stora, vien faktai. jokiu saltiniu analizes. siaip viskas ten surasyta, lb gerai jei reikia kokios datos ar siaip. bet kaip jau sakiau, pagrinde vien faktai ir dar paaiskinimai savoku
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 18:27:12 | Nuoroda
Nekalkit vien datu! Geriau yra orientuotis , kas ten vyksta negu datas iskalt, istorijos egzas nera tavo datu iskalimo patikrinimas Pasiskaitykit saltiniu ivairiu. Ir per egza skaityt reik saltinius lb idemiai , nes buna kartais atsakymas i klausima saltinyje , tik reikia surast atsakyma
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 19:17:41 | Nuoroda
Visu pirma tai reik tureti gera mokytoja, kuris destytu tik tai, kas bus reikalinga egzamine ir rasyt kontrolinius, geriausia i savaite po du(tokiu budu jiems mokydamasis bent kiek ir ismoksti daug paciam egzaminui) o galu gale pasiimi savo konspektus(mano atveju du sasvinukai pustoriai pilni) ir juos ismoksti :p tai pavyko padaryti per 5ias dienas, bendras rezultatas 96 is VBE ir nepradekit rekti, kad mokiausi diena-nakti, del mokytojos pastangu, destymo bei informacijos pateikimo budo tas 5ias dienas tereikejo pasikartoti o siaip nesinervuokit, universitete bus ir tokiu dalyku, kur per dvi dienas reiks ismokt pirma kart skaitoma toki pati informacijos kieki
Žinutė parašyta: 2008-05-20 19:53:47 | Nuoroda
smagiai cia del to univero nuteike:D o sitagi per savaite...nieko nieko nesimokinus visai visai?:D mmm... zemelapiai, datos (pagrindines butinos,tikrai, o jau lietuveles...) bet siaip datos vienas is lengvesniu dalyku..paskui...konspektu perzvelgimas,issiskaitymas, man dar politologijos visas kursas,stai ir visa programa istorijos savaitei;) daugiausio demesio,nesimokeliams '' '' , reiktu skirt naujiesiems ir naujausiesiems laikams.o toliau... viskas bus gerai,salti nervai geriausia programa;)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 21:00:53 | Nuoroda
Manyciau , reikia mokytis , o ne forume sedeti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-20 21:32:44 | Nuoroda
gerai manai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-21 11:29:34 | Nuoroda
Siaip tai patariu perskaityti visa N. Letukienes ir J. Gineikos "Istorija. Politologija". Manyciau, kad mokykliniam tikrai uzteks, o gal ir valstybiniam. Tai pat siulyciau atkreipti didziausia demesi i XX amziu (uzduotys is sio amziaus sudaro 40% visu uzduociu). Kitas dalykas - zemelapiai. Juos siulyciau idemiai pavartyti. As kazkur turiu juos aprasytus, taciau tik popierine "versija". Linkiu visiems sekmes ruosiantis. Pagarbiai, Saulius
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą