Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Bendrabučiai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2008-07-28
23:13:56
| Nuoroda
nu ziuresim kai pcia bus
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-28
23:18:56
| Nuoroda
Ką tame prašyme dėl bendrabučio rašyt? kas nors pavyzdį kokį duokite. nes aš gal faksu siūsiu.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-28
23:22:58
| Nuoroda
"Prasau man skirti vieta studentu bendrabutyje." (bent jau man taip patare rasyti)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-28
23:27:03
| Nuoroda
sveikuciai
pasakykit kuris MRU bendrabutis geresnis didlaukio ar valakupiu?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-28
23:54:48
| Nuoroda
O tai kiek studentu MRU mokosi? Ju puslapyje parasyta, kad 19 tukst. bet kazkodel nesinori tiketi. O bendrabutyje vietu tik apie 1000. Tai gaunasi, kad kokie 15 zmoniu i viena vieta pretenduoja?? Tada bus labai sunku, oi bus sunku gauti ta bendrika
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
12:47:00
| Nuoroda
Bendrabučiuose kažkas tarp 800-900 vietų. Ne? O dėl studentų skaičiaus tai nesinori tikėt kad 19 000 ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
13:58:40
| Nuoroda
tai tiksliai suzinosim ar gavom ar ne kazkur apie rugpjucio viduri?ir jei negaunam turim puse menesio ieskotis kur gyvent? nu nesamone girdejau, kad galima bandyt su kysiais gaut?a cia rimtai? tai visi naslaiciai gaus ir tie kas litu tur nu fantastika
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
15:03:39
| Nuoroda
Abejoju ar tie „kyšiai“ taip jau gerai veikia
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
15:22:10
| Nuoroda
sveikuciai
pasakykit kuris MRU bendrabutis geresnis didlaukio ar valakupiu?
tai žinoma, kasd didlaukio! juk jis prie pat univero. o valakupiuose ten toks miškelis yra, kuris pagarsėjęs eksihibicionistasi ir prievartautojais.. blem, noriu į didlaukį - miegočiau valanda ilgiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
15:25:06
| Nuoroda
Ką tame prašyme dėl bendrabučio rašyt? kas nors pavyzdį kokį duokite. nes aš gal faksu siūsiu.
reikia viršuj fakultetą savo prašyt, tada po apačią studijų programą, tada dar žemiau - PRAŠYMAS dekanui, data ir prašymo turinys (prašau skirti barako kambarį, bla bla..) ir galiausiai dar parašai, kokias pažymas su prašymu pridedi. šeimos pajamos ir sudėtis yra privalomi dokumentai.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
19:50:38
| Nuoroda
Na dėl rašymo ir pažymų aišku, tik dabar įdomu, gal galima prašymą dėl bendrabučio paduoti neišeinant iš namų. T.y faksu ir pan. Nes neesu vietinis, nesinorėtų važiuoti papildomai jai galima kitu keliu. Niekur neradau tokios info, tai tikriausiai neįmanoma
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
20:22:11
| Nuoroda
aha, as irgi niekur nerandu info apie tai ar galima prasyma del barako siusti pastu ar faksu...tai teks vel vaziuoti i Vilniu ir sugaisti visa diena
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
21:34:26
| Nuoroda
Turiu toki klausimeli, siandien atidaviau dokumentus del bendrabucio, bet tik vaziuodamas namo pagalvojau, kad nepaklausiu kokiu budu jie pranes ar gavau bendrabuti ar ne, taigi gal jus zinote kokiais budais bus galima suzinot (telefono numeri, kuriuo butu galima skambint ar dar kazka)?
Tiesa, prasyme reikejo savo pasto adresa ir telefona palikt, tai gal jie patys pranes?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
00:00:24
| Nuoroda
o kada suzinosime, ar gavom bendrabuti? pravijo mane grit,nespejau net paklausti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
09:11:01
| Nuoroda
Kai atsius informacini laiska apie studijas, jame bus parasyta , ar gavote vieta ir kuriame bendrabutyje. Kai kurie fakultetai nuo tam tikros dienos pranesineja telefonu , bet bent pernai tai vyko apie rugojucio 20diena ar net veliau
O cia kazkas klause apie transporta, tai i didlaukio gatve susisiekimas tikrai geras. Tik nuo stoties nieko tiesioginio nera, tai geriausia lipti i 53 autika (stoteleje prie gelezinkelio stoties) atvykti i "Liudo giros" sustojima ir eiti i ta puse, kur Lukoil degaline toli matosi. Priesais ja ir MRU pagrindiniai rumai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
12:26:25
| Nuoroda
o apie valakupų rezidenciją gal zuijke porą žodžių tartum irgi? prisiklausius aš ten visokių dalykų dalykėlių..
o dėl prašymo paštu, tai hm. aš pvz paštu siunčiau. tik tiek , kad pačiam univere tą prašymo blanką gavau.. bet manau jį labai lengvai su wordu galima pasidaryt ant A4, nes nebuvo nei koks antspauduotas nei ką..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
12:52:42
| Nuoroda
Geriausias is MRU bendrabuciu yra Valakupiu, nera ten apie ji daug ka pasakot tik tai, kad toli nuo centriniu rumu, bet arti iki miesto ... Is esmes, kad ir kuri gausite dziaukites ir kraukites daiktus i stovykla, nes noriu susipazint su jumis
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
13:02:15
| Nuoroda
ek tu?? tai melai čia apie tuos prievartautojus ir eksi-hibi apsireiškimus? o tas toli tai maždaug tiek, kad valanda trumpiau rytais miegot galės?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
14:10:29
| Nuoroda
Na bent mano logika tokia, kad naktim panelei vienai nera, ko vaikscioti, nes Vilnius didelis miestas, tai ir visokiu idiotu nemazai ir vissikai nesvarbu, kur tu gyvensi ir nera del ko ten panikuoti, o del atstumo nuo pagrindiniu rumu, bijau pameluoti, bet manau apie val viesuoju transportu... Be to visad galimybe yra susitart vazinet penkiese su masina, kas yra greiciau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
22:04:43
| Nuoroda
žinoma, su naktim ir dideliais miestais čia mždg aišku viskas. o daugiau.. na, jei su kokias antrakursiais ar vyresniais nežada apgyvendint, tai jau dabar noriu į baraką:)
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą