Emociniai, vidiniai pojuciai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:01:56 | Nuoroda
Pasidalinkim savo isgyventais pojuciais per visa egzaminu sesija. Kaip praejo visas sis laikas ar saltai, ar nervingai kaip ir visos sunkesnes dienos, ar dar kaip nors? Man pavyzdziui klaikiausia buvo pries lt egza (galbut del to kad pirmas) - dvi savaites pries jau vien mintys apie egza buvo kazkas baisaus, o miegas nakti pries labai itemptas, su ne vienu pabudimu Beveik po kiekvieno egzo griztu su slogia nuotaika nors vertinu savo darba optimistikai ir labai gerai, taciau emocijos ima virsu Po egza atrodo nieko nebesinori, nebera gyvenimo tikslo ir t.t. Pries paskutini egza jaudinaus kaip visada nors jis buvo jau penktasis, taciau per pati egza buvau visiskai ramus ir pasitikejau savimi nors visko tikrai nnezinojau, pavyko "pamilti" pati egzamina ir tuo labai dziaugiaus jei kam pavyko "pamilti" anksciau visa sita sesija tai sveikinu!! :***
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:04:16 | Nuoroda
emociajas galejai reikst lietuviu rasinyje, bent dviem vertintojam jos butu idomios
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:07:28 | Nuoroda
Egzus ejau ramiai, saltais nervais:)...bet va dabar tai gliucint pradejo rezultatu laukimas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:08:31 | Nuoroda
laikiau tik 3 egzus ir beveik nesijaudinau, taciau deja dbr is vertinimo instrukciju matau kad susimoviau. visada sakiau kad kaip bus taip bus, vistiek kazkur istosiu arba kitais metais perstosiu. man geguzes 30baigesi sis maratonas ir jau pradeda atsibosti laukti rezultatu juolab kad su kiekviena diena vis naujos klaidos isaiskeja jau uzpiso pelyte spaudyt on-screen keyboard
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:15:53 | Nuoroda
biolog, ir reiskiau per biliuna tik idomu ar kam nors patiks mano emocijos susietos su liudna pasaka dziugu kad kiti protingesni uz mane nekvarsino sau galvos su emocijom visokiom D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:20:36 | Nuoroda
man kažkaip be itin didelių emocijų... tiesa, per lietuvių buvo baisiai šalta. o per anglų tiesiai į mane saulė spigino.. per istoriją erzino tai, kad nedažlibinau laikrodžio ir nemačiau, kiek valandų
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 19:07:16 | Nuoroda
as tai labai jaudinausi pries lietuviu egzamina, nors laikiau tik mokyklini bet vistiek buvo neramu nes nieko nemokejau, o rezultatas 6 (labai dziaugiuosi) poto ejau i informatika tai pries egza visiskai nesijaudinau bet pamates uzduotis kazkaip susinervinau net rankos pradejo drebet maciau kad nelabai kazka padoraus padarysiu bet nusiraminau ir ant 7 issprendziau (visai nieko) na poto buvo matematikos vbe ir per didelio pasitikejimo savo jegomis nesijaudinau bet dbr bijau kad neislaikysiu poto ant durniaus ejau i fizika, kazka padariau ir jeigu islaikysiu bus daug juoko!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 19:30:13 | Nuoroda
as tai per rusu egza irgi nemaciau laikrodzio ant paskutinio suolo pasodino kai as is pirmo vos primatau, ot tu velnias ir sugalvok i egzamina akinius pamirst rasiau greitai kaip beprote kad tik suspet ir baigiau minute minuten (pasiseke)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 19:43:13 | Nuoroda
Pries LT egza, gal ir nebuciau labai jaudinesis, taciau dviem dienom likus, emiau melstis kad butu normalios rasinio temos ( nes interpretuot lb nenorejau). Aisku, uzmigt buvo sunku, bet uzmigau. O ryte tuolete "ishsikrates" nereikalinga stresa zingsniavau toks ramus i egza. Ir ramiai atsedejau. Po visko be sazines grauzaties, jauciaus gerai parases. Tik veliau eme grauzt kai suzinojau teksto suvokimo atsakymus. Kad ir kaip idomu, niekam nepatariu ziuret atsakymu, nes tik papildomas stresas, o rezultato visvien nepakeisi. Artejant anglu VBE visiskai nesijaudinau.. gal ta naktis buvo truputi itemptesne, taciau ryte vel tuolete isleidau susikaupusi pilve stresiuka ir zingsniavau i egza Kol vyko pasiruosimas dar spejau nuziuret abiturientes is kitu mokyklu, patiko kelios Deja po egzo vel nagrinejau atsakymus, vel uzsinervavau Ir pagaliau sulaukiau savo mylymiausio dalyko - Istorijos.. ruosiaus, dar pries iseidamas neatplesiau akiu nuo konspektu su datomis. Mama paragino judintis i egza greiciau Na i sita egza ejau gana neramus, nes nujauciau kad to ko reikes egze nebusiu pasikartojes, taip ir buvo Sedint laukiant egzo pradzios is kaires sedejo labai grazi mergina.. akys slydo, kaip tai uzknisa Veliau. vidury egzo eme kvepet kopustu sriuba, tikriausiai is valgyklos.. sukele apetita.. ir skrandis sukilo, eme triuksmaut Na po istorkes jauciuos tikrai sumautai.. islaikyt islaikysiu, taciau ne tokiu rezultatu, kokiu noreciau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 20:00:18 | Nuoroda
Na egzaminai buvo tikrai idomus potyris... nesijaudinau, nes zinojau, kad turejau 12 metu mokslams ir nuo 10 kl. kiekviena savaitgali... plotams, tusams ir t.t. 10metu mokslo+2 metai gyvenimiskos patirties+ geras skrandis ^_^= gerai islaikytas egzas Atsakymu net nesistengiu ieskoti ar ziureti... Kam be reikalo sau parkes kelt??? Turbut vienintelis Ist egzaminas praejo be nesusipratimu... O seip i Lt nueju "sunkia galva", matkes vos nepramigau, o anglu tik paskutine minute suzinojau kad egzaminas visai kitoje mokykloje vyksta negu as maniau... Tip kad tiesiog trykstu gerom emociojom (kam reikia - paskolinsiu)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 21:33:00 | Nuoroda
as laikiau 5egzus.. labiausia bijojau pries biologijos egza nes kazkaip speju maziausiai jam ruosiausi.. i matke, biologija,anglu ejau is lempos galima sakyt.. pries egzus gerai issimiegojau.. tai manau svarbiausia.. pasikartodavau viska diena pries egza.. nesuprantu tu, kurie mokintis pradeda 2sav pries egza.. jau ko neprivalgei neprilaizysi kaip sakoma.. o dabar kokie rezultatai bus tai laikas parodys.. islaikyt tai visus manau kad islaikysiu bet va lietuviu ir anglu slidus dalykai.. nezinau kaip bus
Žinutė parašyta: 2008-06-11 22:44:00 | Nuoroda
Nesutinku. Mokiaus prieš istorijos egzaminą dvi savaites ir tiek išmokau, kiek niekad nemokėjau Tikrai neblogai pasiruošiau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 22:51:28 | Nuoroda
pagaliau viskas baigėsi!! taip džiaugiuosi. dabar telieka sužinot rezultatus...kokie bus tokie bus, bet svarbiausia, kad būtų visi išlaikyti... GERŲ VISIEMS ATOSTOGŲ
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 22:55:09 | Nuoroda
as irgi 5 laikiau. kolkas 3 jau islaikyti, kaip LT ir FIZ velnias ten zino... Bet nepergyvenu, reiks perlaikysiu, dziaugiuos kad kolkas jau baiges viskas... dbr visos dienos man kaip svente ir ne pries viena egza labai nesinervinau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 23:58:04 | Nuoroda
maniau, kad bus blogiau, bet viskas ėjosi gana gerai, be jokio streso ir nervų šaltai bet va laukimas rezultatų, tai tikrai, nervus tampantis dalykas, sėdžiu kaip ant adatų, ir tie peržiūrėti atsakymai tik dar blogesnes nuotaikas kelia, bet nieko OPTIMISTIŠKAI nusiteikus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 00:00:53 | Nuoroda
jau geriau tų atsakymų nežiūrėt..gailiuosi, kad istorijos testo atsakymus pažiūrėjau :D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 00:12:34 | Nuoroda
Kolegos ir atsakymus prisimena kokius parašė, ir pasiskaičiuoja ar išlaikys.... O aš nieko nepamenu ir man dzin, kaip jau duos Dievas, tiek....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 00:38:16 | Nuoroda
na o man tai siandien per istorija buvo ivairiausiu kuriozu, bet geriausia tai, kad paukstis iskrido i sale. Db atrodo juokinga, bet tada tai baisu buvo ir lb demesi blaske. Ir istisai pro mane skrido ir veliau cypdamas nutupe ant vaikino sedincio pries mane. Vaje....bijojau, kad tik man ant veido nenutuptu ir siaip visa egza i tualeta lb norejau, bet nejau vos neprisisiojau ant kedes o kai pasake, kad 15 min liko iki pabaigos tada tai sokas grynas istiko, nes issipleciau lb atsakinedama. bet parasiau skubedama ir ta gala... o pries egza tai nepasakyciau kad bijojau lb, tik vakarais pries pat egzus isgerdavau arbatos nuo nervu, kad geriau miegociau ir fsio
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 09:50:55 | Nuoroda
aš nelabai jaudinaus,gal truputi prieš istoriją,nes labai daug mokinaus,bet deja,pasirodo ten tokių žinių nereik... per lietuvių viską ramiai rašiau... per anglų juokinga man ten pasirodė,bet ne dėl užduočių,o į kitus pasižiūrėjus ir prižiūrėtojai juokino.... per istorija tai lievai buvo,,, susinervinau bišk,kad tokia nesąmone... nu nieko svarbu viskas praėjo,o dabar katino dienos....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 10:16:17 | Nuoroda
laikiau 5 egzaminus,ir visus valstybinius.Dideles baimes nejauciau,isskyrus tada ,kai i viena savaite sugrudo net 3 valstybinius! ! ! tada tai pajauciau kas yra itampa ir nervai.Bet siaip didziausi nervai man yra butent dabar ,kai laukiu rezultatu .Nuo proto galima nusokt nuo sito laukimo !
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą