Prioritetų eiliškumo svarba
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-15 11:41:44 | Nuoroda
Kad būtų ramiau tai geriau prašymus nešti ankščiau manau mano numeris tai 2652
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 23:47:32 | Nuoroda
Norėjau savąjį pažiūrėt - puslapis nulinkes
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 18:18:04 | Nuoroda
o dar vienas klausimas siaip daug kas sako kad jei tame prasyme parasysiu tik viena specialybe y kuria noriu stoti tai bus geriau, nes universitetas tai pamates bus tikras kad as nesiblaskau tarp savo noriu ir tikrai noriu studijuoti butent ta ir ne kita specialybe ir sansai istoti butu didesni uz to zmogaus kuris prirase ju daug na bet nzn, rizikinga rasyti tik viena, juo labiau jei nesi tikras kad istosi ka jus manot apie tai?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 19:10:42 | Nuoroda
na as manau kad geriau rasytii daugiau, kas is to kad parasysi tik viena vieta isitikines jog istosi, o siemet i ta specialybe paklausa didesne ir neistosi, o ar rasai 2 ar 16 vistiek toks pats mokestis, tad jokio skirtumo nematau, kodelgi neuzpildyti visko, del viso pikto, bent jau mano norimos krypties specialybiu visuose universitetuose apstu. bet zinau kad kai kurie universitetai, berods VDU, prie stojamojo konkursinio balo kazkiek prideda jei ta specialybe pasirinkai pirmuoju prioritetu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 20:47:55 | Nuoroda
brangučiai, įsisąmoninkit vieną dalyką, jeigu tu rašai ką nors į pirmą vietą - tai geriau rašyk tai, į ką labiausiai norėtum įstot, kadangi, jei ant bajerio įrašysi tai ko tau visai nereikia, bet tavo balo pakaks - tu ten ir studijuosi kitapi sakant, atkritimo būdas, geriau apželdinimo į pirmą nerašykit, nes ten ir įstosit D o giliau nelendu, pats nežinau tiksliai dėl balų ir numeravimo, jų svarbos prioritetams
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą