Del stojimo į VGTU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 12:42:16 | Nuoroda
sveiki, Man iškilo toks klausimas pvz aš noriu stot į VGTU aplinkos inzinerija, bioinzinerija, geodezij...... ir taip toliau Na bet ten stojant reikia: Matkes ENG ir fizikos egzo Bet as laikiau tik: Matke, LT, Istorija ir ENG. O fizikos metinis A 10.... Kazkur girdejau kad jei neturi fizikos egzo tai raso 0 į formulę. Man tas nulis nieko ten nekeistu:) Tai kaip yra istikruje ar galima i stot i specialybe. Kur stojant reikia tokio egzo kurio nelaikiai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 12:44:11 | Nuoroda
Reikia pasižiūrėti kiekvieno universiteto studento priėmimo taisyklėse. Daug kur leidžia, bet kai kur būna parašyta, kad konkurse dalyvauti negalima. Dėl visa ko pasitikslink atsivertęs/usi "Kur stoti ".
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 12:45:03 | Nuoroda
Galima. Kaip ir pats sakei, tiesiog rasai nuli. Kaip tik neseniai skaiciau taisykles stojimo ir ten buvo pamineta, kad dalyvauti konkurse LEIDZIAMA, net jei nelaikei kazkurio ir konkursini bala formuojanciu egzaminu. Tiesa, kelios specialybes turi BUTINUS egzaminus, kuriu nelaikius net konkurse dalyvauti negali. Bet cia inzinerijom berods netaikoma.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 13:10:24 | Nuoroda
Dekuj už info
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą