Kas stos į MRU? Bendraukime čia :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 17:11:37 | Nuoroda
va tame ir esme, kad baigus ekonomika is kart galima susirast silta vietele, su teise kiek kitaip
Žinutė parašyta: 2008-07-02 17:40:18 | Nuoroda
Na tas tiesa,kad jei turi pazistamu teisininku tai su teises diplomu taves laukia sviesi ateitis. Hierarchijos teismuose,taciau aisku ir paprastu zmoniu ateina. Buna visada konkursai,kas geriausiai islaiko ten specialius testus ta ir priima. O ten gerai su ta notaro licencija ar zinai kiek notarai uzdirba? Net patys paprasciausiai turi bapkiu sociai. Del advokatu,tai netapsi advokatu vos tik baiges teise. Reikia turet 5 metu darbo staza teises srity ir tada islaikai egzus ir vuolia,pats sau ponas. Uzsikeli kainas,dzin,kad naujokas,bet zmones linke rinktis advokatus pagal uzmokesti,kuo didesnis uzmokesti jama reiskias tuo jis geresnis. Na man sita pasakojo vienas geras advokatas. Tie valstybiniai advokatai irgi uzdirba neblogai,nuo kliento jie ten mazai gauna,taciau tu klientu daug buna tai ir susikaupia sumele,dazniausiai tokie net nesistengia dirbt,nes vistiek dazniausiai gina visokias degradavusias padugnes.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 18:12:35 | Nuoroda
Jei norite lengvai ir greitai uždirbti pinigus, teisės gal nesirinkite. Tada jums kokia vadyba ar ekonomika labiau tiktų. Apskritai rinktis studijas pagal darbo užmokestį - kvaila. Juk tos studijos vien kančia bus. Tas pats ir su darbu. karalaiti, manau, dabar žmonės linkę pasidomėti, pas ką eina ir galimybės tam pakankamai geros suteiktos. Todėl išvydę kosminę kainą, vargu ar taip iš karto ir kreipsis į tą advokatą, nepasidomėję jo kompetencija bei stažu.
Žinutė parašyta: 2008-07-02 18:31:48 | Nuoroda
As sakau tai ka man pasake geras advokatas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 18:51:09 | Nuoroda
Man tai atrodo kad jei esi durnas, studijaves vien kad butu ka veikti po mokyklos tai nors tavo dede, teta, baba, tryliktos kartos pusbrolis, prosenele ir t.t. butu pats prezidentas ir parupintu tau gera vieta tai skristum is jos dar tos vietos neapziurejes Svarbiausia pasirinkti teisingai, nes tada tu busi neikainojamas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 19:18:06 | Nuoroda
Aj, man tai ir teisėjo kėdės užtektų kokiam Vilniaus apylinkės teisme... Nuo 3500 iki 4200 berods uždirba. Pradžiai užteks Gal dar doktorantūrą nuspręsiu stot ar pnš, nes teisinis darbas kaip taisyklė greitai nusibosta
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 19:34:03 | Nuoroda
Noreciau keletu minciu pasidalinti apie teise ir panitencine veikla.Mano tetusis nuo pacios pradzios 12 metu dirbo muitineje pamainos virsininku-neblogai sekesi, prasidejus rotacijai, kai esi siuntinejamas menesiui ar ilgesniam laikui i bet kuri kita muitines posta, kad ir uz keliu simtu km., t.y. turi belstis po visa Lietuva- isejo is ten ir isidarbino Lukiskiu tardymo izoliatoriuje-kalejime, pries isidarbinant, privalejo pereiti labai griezta sveikatos patikrinima CMEKE(centrine medicinos espertizes komisija), jeigu turi problemu su stuburu-nepraeisi ,jeigu sirges radikulitu- irgi ne, nesveiki dantys - taip pat -ne ir t.t.,CMEKAs randasi Zygimantu g.Lukiskese dirba ir moterys priziuretojomis, bet jas daugiausiai siuncia pas nepilnamecius.Tevas dirba karininku, o tie, kas yra ir baige penitencine(neakivaizdziai)dirba eiliniais priziuretojais, nemoka net uz aukstaji,patikekit, ten tokie dalykai dedasi, kad, jeigu papasakociau-nepatiketumet,ir kad dirbt toki darba, turi but gelezines valios,moraliskai ir psichologiskai tam pasiruoses,o uzdares tokios istaigos duris, turi prisiversti viska pamirsti, nes kitaip stogas pavaziuoti gali.Yra ten serganciu aids, atvirom tuberkuliozes formom, nors oficialiai to neskelbia.Jonaitis, Gaidjurgis, Vertelka, Baltusis ir kiti iki gyvos galvos nuteistieji butent ten savo laika leidzia, ir su tokiais bendraujant reikia islikti visiskai neutraliu, o kreiptis i juos , pvz:tamsta jonaiti- toks musu seimo isleistas isakymas. Argi nejuokinga i pakeles manjaka ar i kita koki nors zmogzudi kreiptis ''tamsta,,.TAIGI, AR JUS VILIOJA TOKIOS PERSPEKTYVOS
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 19:53:14 | Nuoroda
kažkas konkurentus atbaidyt nori nors iš tiesų tai jau geriau būti patologoanatomu šiuo atveju...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 20:16:46 | Nuoroda
As tai noreciau su Vertelka it Gaidjurgiu susipazint ir tam tikros patirties is ju pasisemt O daugiau tai su viskuo sutinku, jau geriau apylinkes inspektorium buti (alga 2200LT), nei kalejime su antzmogiai dirbti...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 21:26:40 | Nuoroda
As ne uz ka nestociau i penitencine, ir tikrai nesu ir nebusiu niekam konkurente, tiesiog as zinau realia padeti, ir tiek ,toj istaigoj labai daug trukumu darbuotoju nenaudai.mano tetei, nors jam dar tik 41 metai , liko 3 metai iki pensijos, taigi,nes uzskaiciavo muitinej pradirbtus metus ir tarnybos 3 metus tarybu sajungos laivyne.Lukiskese dirba beveik 3 metus, taigi, iprato daug ko negirdeti, opriziuretoju darbas labai nelengvas, salygos baisios.Be to, viena praktikante is riomerio isbuvo, maziau, kaip savaite,po to susirgo-neatlaike nervai. Nieko neatkalbineju, linkiu istoti, ir,jeigu ten paklliusit, susidursit su tikraja realybe. Daugiau neturiu teises skleisti dar idomesnes informacijos, bijau, kad ir taip per daug prisnekejau
Žinutė parašyta: 2008-07-02 21:33:41 | Nuoroda
kliaksa, na aš turiu kitokį pavyzdį... Mano krikšto tėvo draugas taip pat baigė teisę ir penitencinę veiklą. Ir dirbo tam sargybos bokštely. Bet ko norėt, juk iš karto geros vietos negausi. Bet pamažu, pamažu, baigė magistrą ir dabar dirba sau ramiausiai Šiaulių tardymo izoliatoriuj viršininko pavaduotoju. Na, manau, skirtumas tarp šių istorijų yra...
Žinutė parašyta: 2008-07-03 04:14:26 | Nuoroda
Man labai patiko kliaksos pasakojimas,tikras extrymas ;D Gosh,gauni tu ta bakalaura ir eini toliau magistro mokytis. Juk vistiek neisi dirbt su bakalauru. Na as vistiek manau i teise MRU istosiu tai kazkaip per daug ir nesigilinau i ta penitencine veikla. Siaip kita savaite gausiu ziniu is kompetetingu zmoniu apie MRU teises studijas,kartu ir paklausiu apie ta penitencine.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 08:38:20 | Nuoroda
Jusu reikalas, as tikrai nieko neatkalbineju , pati su savo egzu % galeciau ten i nemokama istoti, bet , kol baigsi bakalaura ir magistratura, teks ir praktika atlikti, pvz:Alytaus zonoj, kur aids sergamumas didziausias, kur nusmailintais saukstais gerkle perduria arba sergantysis aids ivaro i koja kruvina svirksto adata, o praktika visgi teks atlikt be isimties, nepades nei kompetetingi asmenys ir negalvok, kad tu toks vienas protingas, ir tik vienas tokiu pazisti , ovien bokstelyj nedirbama, nes postus keicia kas menesi: viena menesi bokstely + dar keli postai, nes truksta darbuotoju, okita menesi - pas tuberkuliozninkus ar nuteistuosius iki gyvos galvos arba pas tardomuosius, o iki virsininko pavaduotojo oi kaip laikas slenka pamazu.Mano tevas pakankamai kompetetingas ir nedirba eiliniu priziuretoju, o uzima pakankamai aukstas pareigas, nes baiges vu.Ir nera cia, ko sieptis didybes manija sergantis, karalaiti. Linkiu sekmes stojant, busimi virsininkai ir pavaduotojai
Žinutė parašyta: 2008-07-03 15:33:46 | Nuoroda
Zinai ka? As netikiu nei vienu tavo zodziu,seniai jau neigiama ispudi apie tave susidariau. As irgi i ta penitencija vf galeciau laisvai istot. Aciu,kad nuotaika pakelei su tais nusmailintais saukstais ir svirkstais ;DDD Jei tavo tetusiui nepasiseke tai nereiskia,kad ir kitiems zmonems nepasiseka,taigi nustok kliedet nesamones ir zmones gasdint.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 16:27:37 | Nuoroda
nenori - netikek,ka, toks bailus esi ,reaybe gasdina, na ta ir puiku, tiesiog nuostabu, kad dar visiems taip pasisektu, kaip mano tevui, nes dirba jis administracijoj, jeigu dar nedasilo, ir savo darbu labai patenkintas taip pat ir gaunamu atlyginimu ir,karaliau be karunos,man tavo nuomone nerupi, omano ispudis apie tave klaikus, ir pasilik savo komenttarus ir nuomone sau, vienu zodziu pridejai i kel nes, tai eik issivalysi, nes jau cia jauciu, kaip smirdi .Ir eik tu na...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 16:30:52 | Nuoroda
Viskas čia tiesa, turiu pažįstamu irgi iš šios srities, tai nieko ten džiugaus iš tiesų =/ Bet kam patinka, tai tegul eina, koks kieno reikalas.
Žinutė parašyta: 2008-07-03 16:33:53 | Nuoroda
Ko man cia bijot kai as turiu pakankamai gera bala,kad istociau i gryna teise? Daunas. Na zodziu su paskutiniu komentaru irodei,kad imbecilas esi ir ner ko su tavim diskutuot.Beje,kad tu durnas tai cia ne vien as pastebejau.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 16:50:24 | Nuoroda
ar istochiau i sita speceliabe(teise ir penitencine veikla) su balu 16.26?
Žinutė parašyta: 2008-07-03 16:55:01 | Nuoroda
Manau laisvai,bandyk geriau i teise ir muitines veikla,gal istosi i M D. Sekmes.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 17:10:24 | Nuoroda
mersas,tau zmogus tik savo nuomone pasake, irode,kad tavo tevukas ne viskas ir kad protingas zmogus gali daugiau pasiekti su sia specialybe negu tavo tevukas.O tu cia iskart siuntneji ji i viena puse.apsiramink
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą