Kas į SSE?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:02:58 | Nuoroda
Juk nuo šių metų mokslas SSE bus mokamas. Todėl ir balas labai nukrito...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:08:11 | Nuoroda
Kad mokslas mokamas, jie labai taip visur neapskelbę, mokslo kaina palyginti su kokia Didžiąja Britanija nedidelė, o be to dalyvavimas konkurse vis tiek nieko nekainuoja, tad nemanau, kad vien dėl to taip turėjo nukristi.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:12:04 | Nuoroda
xebra padekit.nezinau ka daryt ka reiskia eraser???padekit arba man zviozdi pabishal...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:18:43 | Nuoroda
Bet, pala, o kiek tas mokslas kainuos? Žinojau, bet nebeatsimenu... Ar ne 1000 eurų?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:32:49 | Nuoroda
1.5K EURU METAMS + NUOMA + PRAGYVENIMAS
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:37:07 | Nuoroda
o kalbant ritmai tai is mano shulios vienas praejo si etapa su mat 78 anglu 92.konkursinis balas 83,6.kagi,tai aiskiai rodo,kad paklausa sumazejusi ir konkursas gal nebus toks sudetingas kaip anksciau.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:38:39 | Nuoroda
Labas, skaičiau jūsų temą ir užtikau kandidatų sąrašo nuorodą, pažiūrėjau ir vos nuo kėdės nenukritau - aš ten įrašyta! Kaip??? Juk nieko nepildžiau ir net nebandau ten stoti?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:40:18 | Nuoroda
o ten kur reikia veztis pazymiu nuorasa, jis butinai turi buti patvirtintas direktores ? nesusigaudziau anksciau pasiimt, tai antradieni tektu labai jau lekt Rygon tiesiai is mokyklos, nes pirmadieni nedirba gi nieks
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 21:58:14 | Nuoroda
Žiūriu ir emailą gavau, kas čia per nesąmonės?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 22:30:32 | Nuoroda
Na tikrai nelaikau stojančiųjų į sse konkurentais, tai būtų kvaila, laikau bendraminčiais Na pabandysiu paaiškinti, kaip ten viskas vyksta, arba tiksliau vyko mano akimis praeitais metais. Tai va, atvažiuojat į strielnikų iela atrodo, įeinat į gražų pastatą (daugumai mūsų universitetų toli dar iki to, kad taip atrodytų:)), užsiregistruojat, susižinot, kokioj auditorijoj laikysit ir laukiat egzamino pradžios bendraudami su saviškiais, megzdami pažintis, tempdami laiką iki egzamino pradžios Pirma dalis buvo esė, kuriai skirtas pusvalandis, tikrai nedaug laiko, todėl reikia greitai sumąstyti, ką čia parašius. Praeitais metais buvo tem apie gamtą ar aplinkosaugą, maždaug kaip mes asmeniškai galime prie to prisidėti. Tada mini pertrauka ir kitas testas su skaičių sekom, kurioms reikia atrinkti logiškai teisingas pabaigas(t.y. pastebėti kažkokius dėsningumus kiekvienoje skaičių grandinėje), skrta dvidešimt ar trisdešimt minučių. tada vėl mini pertrauka ir kitas testas su labrintais, kuriam vėl skirtas pusvalanadis. Visų labirintų vis viena neįmanoma spėti padaryti, ta reiktų kuo daugiau jų padaryti ir aišku teisingai. O esmė labrintuose, kad turi rasti kelią į jį ir iš jo, kai kievienas tavo judesys pasuka ant kiekvieno praėjimo esančias tokias specialias duris. Na sunku paaiškinti, pati kol tada supratau, bet gal šiemet nebe tas bus. Na va po to kitas testas, kuriam ar pusvalandis ar keturiasdešuimt minučių, nebeatsimenu, kurios pagrindas loginiuose intelekto testuose dažnai pasitaikantis motyvas:tarp trijų jau esamų paveikslėlių reikia išrinkti tarp pateiktų dar vieną logiškai teisingą. Dabar tikslai nebeatmenu, kas buvo su tais paveikslėliais, gal kas laikęs praeitais metais galėtų pataisyti ar patikslinti, bet maždaug tas ir buvo... Tada ilgesnė kiek pertrauka, paleidžia trumpam iš auditorijos ir vėl grįžtat į ją paskutiniam matematikos testui, kuriame reikia suprastinti reiškinius, išspręsti lygtis dar kažką, bet laiko tikrai nedaug - vėl tik pusvalandis, o uždavinių apie trisdešimt... tai reikia greitai ir teisingai spręsti. Na ir viskas Testas baigtas, išvarginti, bent aš tokia buvau, grįžtat namo. Finito iki tol, kol paskelbs rezultatus. Nežinau kiek mano pasakojimas tikslus, bet viskas maždaug taip ir vyko Na nežinau, bet aš tik nuo rytojaus pradėsiu ruoštis šiam testui iš esmės daugiausia pasipręsdama IQ testų. Man praeitais metais sakė visi, kad nieko nesiruošia, bet, manau, ruošėsi. Na nežinau kiek mano pasakojimas jums padės, bet tikiuosi, kad bendrą vaizdą susidarėt ir jei ką, klauskit, tikrai pabandysiu atsakyti, nors aš praeitais metais nesugebėjau įstoti, tai nežinau, ar labai manimi galima pasitikėti, bet Sėkmės, susitiksim Rygoj
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 22:35:19 | Nuoroda
Aciukas Sekmes ir Tau .
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 22:59:41 | Nuoroda
O kur internete galima rasti panašių testų, kokie būna Rygoje?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 23:02:40 | Nuoroda
kas vaziuojat antradieni testo atlikt i sse riga autobusu , parasykit man
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 23:24:00 | Nuoroda
o gal kas pirmadieni su masina vaziuoja? galetume susmest i kruva nes antradieni as nenoriu eit pavargus i testus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 23:27:06 | Nuoroda
http://www.eurolines.lt/english/lentele ... toks_07:30 cia kas autu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-04 23:57:38 | Nuoroda
Sakykit, o jūs pildėt kokius nors prašymus, ar siuntėt juos, internetu, ar kaip, kad jus pakvietė laikyt tų testų? Ar gali būti, kad kas nors be mano žinios mane užrašė ten? Ir jei neatvažiuoju tiesiog mane išbraukia ir tiek, ar ne?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-05 00:25:27 | Nuoroda
tep , tik jei jau uzrase tai varyk ten lb geras univeras
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-05 00:28:19 | Nuoroda
Taip. sseriga.edu.lv yra application form. Man atrodo gali ten nueit, pasirinkti admission -> online registration ir resend password, jei e-mailas tinka. Tuomet turėtum gauti savo slaptažodį ir prisijungti prie anketos ir patikkrinti. Reikėjo vesti savo asmens kodą, tad jei kažkas pildė, jis turėjo tokią informaciją apie tave. Jei kas, tai asmens duomenų naudojimas be jo sutikimo yra nusikaltimas. Bet gal tu pati pildei ir pamiršai? O jei nepildei, tai kodėl išvis tikrinai sse puslapį? Ir jei jau pakvietė, gali ir atvažiuoti. Nedažnai proga tiesiog iš dangaus nukrenta.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-05 00:29:40 | Nuoroda
daug norinciu nepatenka , o tu nenoredamas patekai uz nuvaziavima ir testa niekas neuzmus gi
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-05 00:30:27 | Nuoroda
lyzz tu varysi ? jei varysi , tai autu ar savo masina ?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą