Kada paaiskes LT VBE kodai sumaisyti ar ne???
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:30:14 | Nuoroda
paduota tai taip...bet tas skaicius daug labiau isaugtu, jeigu negasdintu apeliaciju salygos..kad atestatu kartu su visais nebegauna zmones ir t.t.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:30:40 | Nuoroda
Baguvixas, pritariu. Prašymai paduoti, o čia imi ir sužinai, kad neišlaikei... Laikas prašymų keitimui jau bus pasibaigęs..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:31:35 | Nuoroda
... nedrąsu prisipažinti, bet aš dar tikiu, kad ŠMM nenorės sugadinti savo reputacijos, tuo labiau, prieš rinkimus. o ir LMP atstovais tikiu. Jie tikrai nenorės buti paperkami.... TIKĖKIM JAIS IR LAUKIM labai teisingų ir sąžiningų egzamino įvertinimų!!!!!!!!!!!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:32:10 | Nuoroda
Jau čia gaunasi "Liūdna pasaka" ,nieko ir nebepridursi..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:34:02 | Nuoroda
Kaži ką jums tai pakeis? Juk vistiek prašymai jau bus parašyti ten, kur tikėjaisi įstoti su senu rezultatu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:34:45 | Nuoroda
ar jus nesuprantate, aisku gi nepasitenkinima rodo tie, kurie jauciasi neivertinti..todel taip ir atrodo kad cia visi tik daugiau nori. nejau rasys apeliaacija zmogus, kuris buvo pervertintas, kad mazdaug sumazinkite man balus... ka!?!?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:36:17 | Nuoroda
O gal jis nesijaučia pervertintas ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:38:24 | Nuoroda
as cia masiskai kalbu.. nereikia cia subjektyvumu. visokiu yra..sakau juk galimi tokie atvejai (jei kodai is tiesu sumaisyti) kad 82 apsikeite su 89 ir ka tu suprasi zmogau.. juk nebutinai kad 1 su 100
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:44:09 | Nuoroda
Baisu kokia pasipiktinimo banga kils, jei paaiškės, kad rezultatai sumaišyti... Nei laiko perlaikymui, nei laiko apsispręst kur stot. Vargeli vargeli Na tikiuosi, kad man viskas gerai (aišku, daugiau gali būti - nepyksiu ).
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:55:33 | Nuoroda
rimts galima pasiimt?:D na bent paskolintu porai h
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:01:04 | Nuoroda
Abituriente_ -> atestatus gali išduoti iš karto, kai tik žinomi tavo egzų rezultatai. Tik turi specialiai sudaryta komisija patikrint pažymius, egzų rezultatus kelte. Spaudžia "Spausdinti" ir išlenda atestatas Kai kuriose mokyklose anksčiau neduoda, nes nekviečia komisijos dėl "niekų", kaip jie sako. Na man pasisekė, kad tuo metu, kai aš nuėjau, komisija buvo susirinkus pasitarimui ir man iš karto padarė, nes ten visi mano mokytojai ir mane pažinojo. Galima sakyti "prasmukau" lengvai. Bet kitiems, kiek žinau, neduoda, nes paprasčiausiai nenori dėl vieno žmogaus gaišti laiko. O dėl tų rezultatų, tai nesijaučiu pervertintas, nesijaučiu nuvertintas. Bet juk jei sumaišė kodus, tai gal mano kokius 92 sumaišė su 95 ir dabar sėdžiu patenkintas ir aiškinu, kad viskas viską atitinka. O kitiems gal ne taip sėkmingai sumaišė. Bet kai pagalvoju, gal mano 100 sumaišė su 95
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:20:53 | Nuoroda
tu zn kokia tikimybe kad tavo 95 sumaise su 100 ? galvoji visi ta 100 gauna cia yra vienetai kurie ta 100 gauna... Ir nereikia garsiai nusisneket
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:26:16 | Nuoroda
kiekvienais metais atsiranda nepatenkintu... siais metais atsirado nauja priezastis, kodel vieni gavo maziau uz kitus: sumaisyti kodai... niu ka... patiko sita ideja... ir pradedam galvoti: "o gal tikrai sumaise... mazai gavau arba neislaikiau... nu tikrai ... kaltas nec - jis sumaise klodus..."
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:31:18 | Nuoroda
ot labai linksmai mum cia jie per nervus groja... mano prasymas jau paduotas...o jeigu paaisketu,kad lt neislaikiau,nors gavau 93 proc...tai man krachas... tikra nesamone!nei mokyklinio nespeciau perlaikyti,nes jis jau snd reiktu moraline zala prisiteisti ar ka... mulkiai krastas sita Lietuvele...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:59:31 | Nuoroda
kesstux, kad mano 95 sumaišė su 100 yra tokia pati tikimybė, kaip ir tikimybė, kad jį sumaišė su 1, su 15, su 39, su 69, su 75. Ne tiek jau ir mažai tų šimtukų yra. Kalbėjau tik apie tikimybę, kuri egzistuoja, nes egzą tikrai gerai parašiau. O 95 ar 100 - kelių taškų skirtumas.
Žinutė parašyta: 2008-07-02 14:01:11 | Nuoroda
aš nemanau kad buvo sumaišyti tie kodai, papraščiausiai tikrino ne išmoktą medžiagą o supratimą
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 14:07:56 | Nuoroda
as ir del kodu sumaisymo netikiu....juk rasinyje apie tolerancija galima labai nusisneketi....pirmiau reikia daug literaturos perskaityti,norint parasyti dora rasini...juk tolerancijos yra daugybe rusiu.... kazkuriam frm skaiciau,kad metinis lt8 ir gavo apie 40...tai visai juk normalu....gal truputeli pazymys greiciau buvo pakeltas...nereikia cia taip pustis jei pripliurpei rasini is gyvenimiskos patirties tai ir gavai suduka Mokykloje prisimenu mokytiojas skaite mum samprotaujamo tipo rasini,po to galvojau as,kad jis tikrai vertas 9 ar 10..o pasirodo jo ivertinimas seske
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 14:13:36 | Nuoroda
kesstux, kad mano 95 sumaišė su 100 yra tokia pati tikimybė, kaip ir tikimybė, kad jį sumaišė su 1, su 15, su 39, su 69, su 75. Ne tiek jau ir mažai tų šimtukų yra. Kalbėjau tik apie tikimybę, kuri egzistuoja, nes egzą tikrai gerai parašiau. O 95 ar 100 - kelių taškų skirtumas. O kartais procentai nera tai kiek tu zmoniu respublikoj aplenkiai ? Jeigu taip tada tu logiskai pagavok kur didesne tikimybe ar kad tave sumaise su 5% darbu ar su 95% darbu (kurie gavo maziau nei tu )
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 15:19:30 | Nuoroda
na taip, tai ir yra kiek procentų aplenkei. Todėl tiek pat žmonių gauna 1%, tiek pat žmonių gauna 100%. O jei susimaišo kodai (vadinasi vyksta visiškai atsitiktinis balų paskirstymas), tai tikimybė yra ta pati, kad gausi 1%, (tai yra 1/100), ir kad gausi 100% tikimybė yra 1/100. Nors nemanau, kad kodai gali būti sumaišyti, nes juk ne ranka suvedinėjo, o skanavo mūsų brūkšninius kodus. Jei prieš rašydamas egzą pasitikrinai, ar tavo lipdukas sutinka su protokolo nr, tai tu ir negausi svetimo balo. Juk kaip ir maximoj. Mes prekės, suvedinėtojai kasininkės. O problemos ten dažniausiai kyla tik dėl blogai užklijuoto kodo.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 15:38:34 | Nuoroda
as kalbu apie galimybe ne apie konkretu bala gaut , o tikimybe gaut maziau negu tu gavai o tokiu kurie turejo parasyt gerai , o parase blogai buvo labai mazai...
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą